Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinė santuoka

QUOTE(žvarba @ 2005 08 01, 11:27)
merginos, gal kas nors galit mane pakonsultuot??? Reikalas toks mes esam sutarę tuoktis CMB ir bažnyčioje, sumokėjome 80Lt už santuoką, bet dabar apsigalvojome ir norime tuoktis tik bažnyčioje, o į CMB nueiti po to ir užregistruoti santuoką... Sakykit, ar tokiu atvėju registruojant santuoką mums nereiks mokėti ko nors iš naujo, t.y. ar užskaitys mums tą jau sumokėtą 80Lt mokestį, ar kaip čia dabar bus??? blink.gif

geriausia būtų paskambinti į cmb ir nereikės spėlionių...
Atsakyti
QUOTE(zuikiausia @ 2004 08 27, 00:11)
Gal atspetum ko musu paklause kunigas, kai paprasem , kad palaimintu santuoka?  Klause ar esam tikri , kad norime tuoktis ir kaip jam galime garantuoti, kad po 25 metu kartu su juo galesim atsvesti sidabriniu vestuviu jubilieju.  Teko irodineti ir argumentuoti rolleyes.gif  Kun. mums sake, kad geriau gyventume kartu ir nesituoktume baznycioj tik tam kad taip tevai dare ar ceremonija grazi...  bet mes jau pakankamai isbandymu turejome, be to pusantru metu kartu gyvenam... norejosi abiems kurti seima Dievo palaimoje...

Taip santuoka yra rimtas reikalas cool.gif Pavizdziui mes abu LABAI norim susituokti, bet tam yra nemazai kliuciu unsure.gif Gyvenam dabar abu kaip liaudis sako "susideje" bet mes vienas kita mylim, gerbiam taip kai butume susituoke.
Atsakyti
As tuokiuosi baznycioje tik del saves, t.y del tikejimo, man nera jokiu del mados, tradicijos ir t.t Tiesiog man paciai reikia baznytines santuokos 4u.gif
Atsakyti
Mes tuokiames, is vis tik baznycioje...tiesiog tiek man, tiek mano isrinktajam tai svarbiausia priesaika, priesaika vienas kitam, Dievo akivaizdoje...ir man tai nera mada, abu pilnai suvokiu santuokos svarba ir esme...ir manau pats svarbiausias ir nuostabiausias momentas vyksta Baznycioje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewwa @ 2006 05 16, 22:38)
Mes tuokiames, is vis tik baznycioje...tiesiog tiek man, tiek mano isrinktajam  tai svarbiausia priesaika, priesaika vienas kitam, Dievo akivaizdoje...ir man tai nera mada, abu pilnai suvokiu santuokos svarba ir esme...ir manau pats svarbiausias ir nuostabiausias momentas vyksta Baznycioje... smile.gif

pilnai tam pritariu ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat tik baznycioje thumbup.gif Ir ne del mados,o todel kad man tai labai svarbu. O CMB nekelia jokiu emociju, tik popüierius. O baznycioje tikresne santuoka. Aisku nieka sneuzgarantuos kad po 25 metu viens kitam meiles kupini i akis ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 17, 12:05)
Mes taip pat tik baznycioje thumbup.gif  Ir ne del mados,o todel kad man tai labai svarbu. O CMB nekelia jokiu emociju, tik popüierius. O baznycioje tikresne santuoka. Aisku nieka sneuzgarantuos kad po 25 metu viens kitam meiles kupini i akis ziuresim.

Pritariu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewwa @ 2006 05 17, 12:59)
Pritariu... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Zinoma, juk as negaliu garantuoti kad mylesiu ji taip pat kaip siandien, bet stovedama Dievo akivaizdoj as pasizadu stengtis ir viska daryti, kaip taip butu 4u.gif as net ir dabar pasipraktikuoju budama su Juo baznycioje i ausi pasnibzdeti, kad ji labai myliu wub.gif galeciau net to nesakyti, Dievas vis tiek tai zino...
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2006 05 17, 23:53)
Zinoma, juk as negaliu garantuoti kad mylesiu ji taip pat kaip siandien, bet stovedama Dievo akivaizdoj as pasizadu stengtis ir viska daryti, kaip taip butu 4u.gif as net ir dabar pasipraktikuoju budama su Juo baznycioje i ausi pasnibzdeti, kad ji labai myliu wub.gif galeciau net to nesakyti, Dievas vis tiek tai zino...

manau reikia kuo maziau stengtis galvoti, zinai, o kas bus kaip/jei bus... na kas meile yra? man i ja ieina daugybe dalyku ir pastangos, abipuse pagarba vienas kitam, nuosirdumas, kantrumas, atlaidumas, potraukis viskas kas stengiamasi daryt del abieju laimes....jei vienas koks is daugelio dalyku kazkur pradings tai nereiskia, kad to zmogaus nemyli... viena karta mes del kazkokios smulkmenos buvom susipyke..ir sedim abu susirauke ir nekalbam...o jis po keliu minuciu tylejimo sako...ir zinai...AS TAVE BEPROTO MYLIU IR PIKTA, BET GRAZIAUSIAI ATRODAI KAIP SYPSAISI, NORS IR TAIP VISAI NIEKO...ir viskas mano pyktis kazkur pradingo...net pamirsau, del ko pykau wub.gif, tad manau Baznytine santuoka kaip ir buvimas salia Dievo, suteikia tai meilei dar didesne ugnele ir kibirkstele... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewwa @ 2006 05 17, 23:08)
manau reikia kuo maziau stengtis galvoti, zinai, o kas bus kaip/jei bus... na kas meile yra? man i ja ieina daugybe dalyku ir pastangos, abipuse pagarba vienas kitam, nuosirdumas, kantrumas, atlaidumas, potraukis viskas kas stengiamasi daryt del abieju laimes....jei vienas koks is daugelio dalyku kazkur pradings tai nereiskia, kad to zmogaus nemyli... viena karta mes del kazkokios smulkmenos buvom susipyke..ir sedim abu susirauke ir nekalbam...o jis po keliu minuciu tylejimo sako...ir zinai...AS TAVE BEPROTO MYLIU IR PIKTA, BET GRAZIAUSIAI ATRODAI KAIP SYPSAISI, NORS IR TAIP VISAI NIEKO...ir viskas mano pyktis kazkur pradingo...net pamirsau, del ko pykau wub.gif, tad manau Baznytine santuoka kaip ir buvimas salia Dievo, suteikia tai meilei dar didesne ugnele ir kibirkstele... wub.gif

Visikai tau pritariu wub.gif as turejau ilgos draugystes patirti ir tai man leido dabar kitaip zvelgti i santykius, i meile smile.gif kai pradedi galvoti, akd tu turi buti laimingas, jog as esu su tavim...tada meile yra iskreipta, o gal visai nebe meile schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2006 05 18, 00:15)
Visikai tau pritariu wub.gif as turejau ilgos draugystes patirti ir tai man leido dabar kitaip zvelgti i santykius, i meile smile.gif kai pradedi galvoti, akd tu turi buti laimingas, jog as esu su tavim...tada meile yra iskreipta, o gal visai nebe meile schmoll.gif

manau tai geriausia ivardinama, noras tureti kazka salia...kaip koki augintini, jog ir suniuka ar kazkoki kita gyvuneli augindami mes norime kad jiems butu gerai...bet ar tai yra meile??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewwa @ 2006 05 17, 23:18)
manau tai geriausia ivardinama, noras tureti kazka salia...kaip koki augintini, jog ir suniuka ar kazkoki kita gyvuneli augindami mes norime kad jiems butu gerai...bet ar tai yra meile??? biggrin.gif

Jeigu leisit isikisti su savo ziniom, tai tokia meiles rusis yra poreikio meile, cia ja taip ivardina C.S.Lewis lotuliukas.gif
Atsakyti