Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinė santuoka

QUOTE(barda @ 2012 10 18, 15:24)
Mergaitės, dėl visko reikia tartis smile.gif Čia kaip kokioj bažnyčioj, mūsų atveju buvo taip, kad mes sumokėjome už viską iš karto - į kainą įėjo bažnyčios papuošimas, ir vargonus. Dar ir giesmę giedojo labai gražiaioperiniu balsu, kai sakėm priesaiką ir mainėmės žiedais. Tik aš viską išgirdau ir pamačiau  filmuotoj mūsų medžagoj, nes tuo metu negirdėjau nei vargonų, nei giesmių, nei mačiau kaip papuošta buvo bažnyčia  ax.gif

reikes ir man tada susitarti, jei nepaslaptis kokios kainos baznycioje uz tokius dalykus? g.gif
Atsakyti
Kainos tai atskirai kiekvienoj bažnyčioj manau... Mes už šituos reikalus 50 lt mokėjom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 10 18, 16:55)
Kainos tai atskirai kiekvienoj bažnyčioj manau... Mes už šituos reikalus 50 lt mokėjom.  ax.gif

O čia patys jie suma pasakė,ar tiesiog tiek jūs davete?
Atsakyti
Pasakė, kad tiek kainuos. Jie bažnyčią puošia tą dieną vieną kartą visoms poroms... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 10 18, 18:33)
Pasakė, kad tiek kainuos. Jie bažnyčią puošia tą dieną vieną kartą visoms poroms...  smile.gif

aisku...idomu labai, o gal turite foto imesti, kaip jie patys baznycias papuosia blush2.gif
Atsakyti
Ant kiekvieno suolo krašto buvo po tokią puokštelę smile.gif Kukliai, bet pan labai patiko...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 10 18, 19:00)
Ant kiekvieno suolo krašto buvo po tokią puokštelę smile.gif Kukliai, bet pan labai patiko...

na visai, gal ir nieko...viena tai viena, taip nesiziuri, bet bendras vaizdas turejo graziai atrodyti 4u.gif
Atsakyti
sveikos,aš turiu porą klausimų: tos, kurios tuokėsi ir CMB ir Bažnyčioje - kur pirmiausia ėjote?
Ir jeigu pirmą susituoki Bažnyčioj, o o to CMB, žiedo nuėmimas čia skaitosi kažkas labai baisaus ar kaip? dry.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 14, 21:38)
sveikos,aš turiu porą klausimų: tos, kurios tuokėsi ir CMB ir Bažnyčioje - kur pirmiausia ėjote?
Ir jeigu pirmą susituoki Bažnyčioj, o o to CMB, žiedo nuėmimas čia skaitosi kažkas labai baisaus ar kaip?  dry.gif

Taigi ankščiau taip dauguma ir tuokdavosi smile.gif Taigi nieko blogo čia nėra cool.gif
Atsakyti
MEs su vyru tuoksimes kataliku baznycioj uzsienyje bigsmile.gif Pirmiausia susituokem LT ambasadoj, bet paskui pagalvojom, kad norim ir baznycioj susituokti wub.gif Popierizmo labai mazai, kadangi pirma karta viska jau ambasada sutvarke, tad si karta bus labai mazai nervu kainuosianti svente thumbup.gif Reikejo tik kriskto israso is LT ir laisko is giminiu, kad nebuvom su niekuo susituoke pries tai. O vilkesiu paprasta kremine suknele ax.gif Labai laukiu sitos mazos, jaukios ir siltos sventes! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 27 gruodžio 2012 - 23:04
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 14, 20:38)
Ir jeigu pirmą susituoki Bažnyčioj, o o to CMB, žiedo nuėmimas čia skaitosi kažkas labai baisaus ar kaip?  dry.gif

Mes eisime ir i CMB ir i baznycia, pirma ceremonija bus CMB, o po to baznycioje. Buvo kilusi mintis tik i baznycia eit, taciau mums reikia gereiciau visus popierius kad sutvarkytu tai eisime ir ten ir ten blush2.gif
Del ziedo nuemimo tikrai nieko baisaus, juk bus ne viena situacija gyvenime kada gali prireikti nusiimti zieda ir tikrai nuo to niekas nepsikeicia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 14, 21:38)

Nėra privaloma CMB mainytis žiedais, prieš ceremonija visada paklausia. Jeigu nenorite, galite mainytis tik bažnyčioje mirksiukas.gif
Atsakyti