QUOTE(Vi_ktorija @ 2011 08 26, 11:42)
Jūsų įvardijama VBS yra žmonės, kurie kasdien susiduria su teismo sprendimais šioje srityje, tiesiog nenorėjau jų viešai įvardinti. Tai, kad vienus skiria, kitų ne, būtent ir yra ta nevieninga teismų praktika. Be to nesu iš tų žmonių, kurie nepagrįstai skleistų erezijas, man to gyvenime nereikia. Tikiuosi, kad ateityje LAT priims vieningą praktiką, kol kas jos nėra.
Aš noriu atkreipti dėmesį, kad jau dabar šiuo aspektu yra skirtumas tarp santuokos įregistravimo CMB ir įtraukimo į apskaitą. Kas garantuotas kad vėliau neiškils kokių nors kitų niuansų?
Aš noriu atkreipti dėmesį, kad jau dabar šiuo aspektu yra skirtumas tarp santuokos įregistravimo CMB ir įtraukimo į apskaitą. Kas garantuotas kad vėliau neiškils kokių nors kitų niuansų?
Dabar aiškiau, pavardžių man nereikia Pati su šia sritimi karts nuo karto susiduriu, žinau, kas yra nevienoda teismų praktika, kokios LAT galimybės ją vienodinti, kaip viskas vyksta ir t.t. Deja, niekas jums niekada negarantuos, kad ateityje neiškils jokių problemų. Tad reikia tikėtis ir viltis, kad taip nebus!