Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinė santuoka

QUOTE(Vi_ktorija @ 2011 08 26, 11:42)
Jūsų įvardijama VBS yra žmonės, kurie kasdien susiduria su teismo sprendimais šioje srityje, tiesiog nenorėjau jų viešai įvardinti. Tai, kad vienus skiria, kitų ne, būtent ir yra ta nevieninga teismų praktika. Be to nesu iš tų žmonių, kurie nepagrįstai skleistų erezijas, man to gyvenime nereikia. Tikiuosi, kad ateityje LAT priims vieningą praktiką, kol kas jos nėra.
Aš noriu atkreipti dėmesį, kad jau dabar šiuo aspektu yra skirtumas tarp santuokos įregistravimo CMB ir įtraukimo į apskaitą. Kas garantuotas kad vėliau neiškils kokių nors kitų niuansų?

Dabar aiškiau, pavardžių man nereikia mirksiukas.gif Pati su šia sritimi karts nuo karto susiduriu, žinau, kas yra nevienoda teismų praktika, kokios LAT galimybės ją vienodinti, kaip viskas vyksta ir t.t. Deja, niekas jums niekada negarantuos, kad ateityje neiškils jokių problemų. Tad reikia tikėtis ir viltis, kad taip nebus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 08 26, 12:14)

Antra vertus nuo visų gyvenimo atvejų niekas nedraudžia, esmė su kokia nuostata esi santuokos sudarymo metu. Jei jau prie altoriaus stovi su nuogąstavimais "o jei apgaus", "o jei apgausiu aš", tai ką čia ir besakyt...biggrin.gif

Santuokos sudarymo metu esu tvirtai apsisprendus,zinau ko noriu,ir esu laiminga.Visada pasitikejau ir dabar pasitikiu musu santykiu tvirtumu,bet pasikartosiu,ne visada gyvenime buna taip kaip suplanuoji smile.gif Tad teigti,kad gyvensim kol mirtis isskirs butu daugiau,maziau drastiska 4u.gif
Noriu tiketi ,kad visos naujai sukurtos seimos ilgai ir laimingai gyvens smile.gif
Grazios dienos,begu ruostis mergvakariui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 08 26, 10:52)
Jus neteisi!
Tikrai isskiria teismas,nereik jokiu baznytiniu teismu,patikekit,zinau ka sakau!

Papildyta:

O Jus bijot sukalbet maldas?O gal nemokate?Tada iskiltu kitas klausimas:kam tuoktis baznycioje?
Atsakant i Jusu klausima,taip,klaus smile.gif

Na tiesiog mano busimasis vyras nelabai linkes pasikartoti poteriu,zinoma pagrindinius moka bet reciau naudojamus yra pamirses,tai norejau tik suzinoti tiek
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2011 08 26, 15:15)
Na tiesiog mano busimasis vyras nelabai linkes pasikartoti poteriu,zinoma pagrindinius moka bet reciau naudojamus yra pamirses,tai norejau tik suzinoti tiek

Jei bus drasiau,tikrai nieks "nebaus"jei ir primirs ka smile.gif
Atsakyti
kam Jums to cirko su ziedais? na atsiprasau, bet uzgaidos tikrai juokingos g.gif per kokia svente nueisit i baznycia ir jus pacius palaimins (kaip atskirus asmenis), bet tikrai ne ziedus, cia jau nesamone.... jus pries baznycia gyvenat nuodemej, net komunijos imt negalit, (pagal juos nuodeme ispirkus reikia jos nebekartoti), jei jau taip norit atsistokit per verbu sventinima ir to turetu pakakt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nereikia bauginti kitu, niekas jokiu poteriu neklausinejo biggrin.gif
Tik suteikiant santuokos sakramenta, kaip ir visada, visi sukalba pagrindine malda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 08 28, 17:58)
Nereikia bauginti kitu, niekas jokiu poteriu neklausinejo  biggrin.gif
Tik suteikiant santuokos sakramenta, kaip ir visada, visi sukalba pagrindine malda  smile.gif

aisku,zinosim ir nebus baugu kad uzmirs kazka ,pagrindininius tikrai mokam abu smile.gif
Atsakyti
na, mes su mano vyru, esame susituokę jau kokias 3 paras. iš pradžių neplanavome tuokti bažnyčioje, bet paskui apsigalvojome.
žinoma, reikėjo lankyti kursus, bet mes susitvarkėme juos vienu nuvažiavimu smile.gif
santuoka bažnyčioje buvo labai graži. nepalyginsi su metrikacijos skyriuose. viskas daug tauriau, iškilmigiau. mums tikrai nieko nereikejo nei kartotis kokių maldų, nei mokytis nei dar kokių nors egzaminų laikyti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 08 25, 14:55)
Gal kuri zinote ar imanoma baznytine ceremonija atlikti ne baznycioje, o kur nors gamtoje, na, kad kunigas atvyktu ir sutuoktu?

įmanoma, jei pavyksta kunigą įkalbinti. bent jau teko girdėti taip
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kuri tuoketes Vištyčio Švč. Trejybės bažnyčioje?
Atsakyti
Sveikos paneles,
vakar buvau pas kuniga, pasistumejom biski. Bet viena beda, kursai, nurode 2 kursus, tai isvis gaunas 12 pamoku ar cia taip turi but, o gal is dvieju skirtingu vietu reikia viena psirinkti? Dar viena beda, kad mano suzadetinis sakramento nepriemes, kaip daryt reiktu daba, gal turit koki patarima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rsaiukau @ 2012 01 18, 09:07)
Sveikos paneles,
vakar buvau pas kuniga, pasistumejom biski. Bet viena beda, kursai, nurode 2 kursus, tai isvis gaunas 12 pamoku ar cia taip turi but, o gal is dvieju skirtingu vietu reikia viena psirinkti? Dar viena beda, kad mano suzadetinis sakramento nepriemes, kaip daryt reiktu daba, gal turit koki patarima? g.gif

Kurio sakramento?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 01 18, 10:25)
Kurio sakramento?

sutvirtinimo sakramento.
Atsakyti