Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinė santuoka

QUOTE(salexa @ 2011 07 19, 17:06)
CMS nebutina keistis ziedais  mirksiukas.gif  o laikas kaip praleke, rasete beveik pries metus ir ta diena jau neuzkalnu  4u.gif

bet jei pirmiau einam i metrikacija, tai manau reik keistis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 19, 15:11)
bet jei pirmiau einam i metrikacija, tai manau reik keistis g.gif

o tai Baznycioje tada kaip? g.gif nebesikeisit? g.gif

mes pirma ejome i Baznycia, tai vyko visa ceremonija.. o po to i zagsa, bet ten nesikeitem..
Atsakyti

Kaip save įtikinti, kad bažnyčios nereikia, arba kaip įtikinti draugą, kad tėvai neturi teisės reguliuoti mudviejų pasirinkimo... verysad.gif
[/quote]

Labai gaila, kad tėvai turi tiek daug įtakos ir jūsų draugui baisu jiems paprieštarauti. Manyčiau tevai šiuo atveju yra labai savanaudiški - juk tai ne jų šventė ir ne jiems nurodinėti, kur jų vaikams tuoktis g.gif iš tikrųjų labai norint ir pasistengus turėtų būti įmanoma surasti kompromisą. Tačiau vėlgi, kiek konkrečiai SM gali patarti? - Kas apmoka vestuves? Kokie kiti prieštaravimai dėl to kyla su tėvais? Gal tai tik jų pasenusi nuostata, kad "kai jie tuokėsi, tai jokios bažnyčios nebuvo"? Gal tai vienintelis jų sūnus, kuris visais įmanomais būdais yra nuo jų priklausomas ir dėl to jį reikia "įstatyti į teisingą kelią"? Kai SM šių atsakymų nežino, nežino kokia tikroji priežastis, kad tėvai nusistatę prieš bažnyčią, tai ir patarti neina schmoll.gif nors aš iškart pagalvočiau, kad jei jau dabar tevai reiškia tokias pretenzijas, tai kas bus po vestuvių?
Atsakyti
Įsivaizduoju jei jau dabar taip kišasi, kas bus vėliau? doh.gif
Atsakyti
mes tuoksimes tik CMB, nes nesam tikintys. aisku graziau baznycioj ceremonija, bet man tai butu saves ir kitu apgaudinejimas. man nesuprantama, kai einama i baznycia tuoktis ir nenorima pries tai eiti ispazinties ir t.t.
bet aisku kiekvieno reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 26, 10:49)
mes tuoksimes tik CMB, nes nesam tikintys. aisku graziau baznycioj ceremonija, bet man tai butu saves ir kitu apgaudinejimas. man nesuprantama, kai einama i baznycia tuoktis ir nenorima pries tai eiti ispazinties ir t.t.

Nu ka as zinau esu katalike bet neasu labai jau tikinti nevaikstau as i ta baznycia nebent yra proga kokia smile.gif bet savo vestuves isivaizduoju tik baznycioje,grazu gi.Mano tevai taip pat nera tikintys labai jau bet tetis labai nori mane i baznycia lydeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 26, 10:49)

Gražus subrendusio žmogaus sprendimas. Vestuvės tai ne pasirodymas-spektaklis. Tai šventė širdy, todėl ir tuoktis reik taip, kaip jauti, kad reik tau, kad būtum sąžiningas pats sau, be melo. Sveikinu!

Nieko nėr keisčiau kai būsimi jaunieji nori tuoktis bažnyčioj, bet gėdijasi eiti į kursus ar išpažinties. Tai gal geriau tada nusisamdyt aktorių trupę, tada bus dar smagiau - ceįremonija bus dar ilgesnė, su šviesų efektais ir t.t.
Jei jau per vestuves negalit būt sąžiningi patys prieš save, tai kitaip nebus ir toliau...

Be pykčio.
Būkit laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2011 07 27, 12:57)
Nieko nėr keisčiau kai būsimi jaunieji nori tuoktis bažnyčioj, bet gėdijasi eiti į kursus ar išpažinties. Tai gal geriau tada nusisamdyt aktorių trupę, tada bus dar smagiau - ceįremonija bus dar ilgesnė, su šviesų efektais ir t.t.
Jei jau per vestuves negalit būt sąžiningi patys prieš save, tai kitaip nebus ir toliau...

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas jau tuoketes: kiek laiko pas jus truko ceremonija baznycioje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 31, 21:22)
kas jau tuoketes: kiek laiko pas jus truko ceremonija baznycioje? ax.gif

Apie 20 min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 09 02, 09:47)
laba diena,

aš dar negereiati ketinu tekėti - 2011 rugsėjį. Iš pradžių galvojau, kad tą pačią dieną ir į bažnyčią eisim, ir į CMB, bet vieną rytą toptelėjo mintis, kad neisim į  CMB. Po bažnytinės santuokos, nunešim pažymą iš bažnyčios, kad įregistruotų ir viskas. Asmemiškai man nelogiškai, susituoki CMB, užmauna žiedą, išeini iš jo, nusimauni atiduodi, tada važiuoji į bažnyčią ir vėl iš naujo...  biggrin.gif  Aš renkuosi tik bažnyčią  ax.gif

butent del to paties mes irgi baznycia rinkomes
Atsakyti
Na, as tai juokais megstu sakyti, kad esu pusiau susituokusi, nes su vyru tik susirasem CMB ir nuo to laiko praejo 4 metai. Cia kaip jau viena forumiete minejo, vyras mane apgavo, zadejo po metu grazias vestuves, bet taip tie metai ir eina biggrin.gif
Man asmeniskai baznytine santuoka tai ta tikroji, todel, kartais jau kaip apsipykstam si vyru tai ir uzmetu tu man tik pusiau vyras biggrin.gif
Vistik baznytine ceremonija noretusi kad butu grazi ir noretusi susituokti kol dar grazus ir jauni mirksiukas.gif Kartui norisi ir su artimaisiais ta diena pamineti, nes po susirasymo, tiesiog eilinius pietus suvalgem ir poto kiekvienas i savus darbus ejom, tai kazkaip man ta diena tokia be rysio, net prisiminti nera ka verysad.gif
Atsakyti