QUOTE(ingutera @ 2011 06 02, 12:13)
nezinau, gal rasau ne i ta tema, taciau vakar susiduriau su tokia problema. uz poros savaiciu bus musu vestuves, vyras buvo susituokes baznycioje. Kadangi baznycia skyryboms nepritaria, mes tuoktis baznycioje negalime, nors ir labai noretume. Bet ne sitoje vietoje beda. Nusprendem tiesiog pries CMB nuvaziuoti i baznytele prie namu, kad pasventintu, palaimintu ziedus. Tik ziedus, ne musu sajunga, seima ar kaip bepavadinsi...Klebonas labai nepatenkintas, to daryti nenori, nes baznycia tokiems dalykams nepritaria...kas per kvailystes???juk neprasome sakramento, kuri pasirodo, pagal dienrascius galima nusipirkti, o prasome tik palaiminimo ziedams...
Esu labai labai pikta
Pas mane lygiai ta pati beda, pilnai jus suprantu
Mes irgi noretumem, kad palaimintu musu ziedus baznycioje, bet kiek teko girdeti reikia ilgai paieskoti kunigelio, kuris sutiktu ta padaryti. Bet as optimiste manau kad surasiu.
Kazkoks absurdas, kunigas gali palaiminti kazkokio mafijozo auksine grandinele arba masina, o man ziedo ne?
absurdas kazkoks.
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2011 06 02, 13:35)
Tokiu atveju net ziedu nelaimina (nesventina)
As asmeniskai apie tai jau seniai zinojau
Ir manau, kad teisingai daro
Ir Jums manau kad neteisingai daro jie, ir netgi labai. Juk neprasoma sutuokti antra karta, prasoma tik ziedus palaminti. Manau kad jei paciai butu tokia situacija iskilusi, taip nerasytumet