Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinė santuoka

Sveikos,

labai įdomu būtų sulaukti patarimų... Norėtume tuoktis bažnyčioje, tačiau sužinojau, kad data gali būti ne anksčiau kaip po 3 mėn. nuo dokumentų pateikimo. bet esu nestuke.gif ir labai norėčiau tą terminą maksimaliai sutrumpinti. Ar kam teko tartis ir susitrumpinti tą terminą? Papasakokite kur ir kaip tą darėte?
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2007 08 27, 11:59)
Sveikos,

labai įdomu būtų sulaukti patarimų... Norėtume tuoktis bažnyčioje, tačiau sužinojau, kad data  gali būti ne anksčiau kaip po 3 mėn. nuo dokumentų pateikimo. bet esu  nestuke.gif  ir labai norėčiau tą terminą maksimaliai sutrumpinti. Ar kam  teko tartis  ir susitrumpinti tą terminą? Papasakokite kur ir kaip tą darėte?

tokio termino man dar neteko girdeti. manau tuokiantis baznycioje svarbiausia isklausyti paskaiteles. o ju trukme labai priklauso nuo pasirinktos vietos. pvz mes klausem seimos centre, prie ausros vartu. ten uztrukom 5 savaites. girdejau, kad yra tokiu vietu, kur galima ir per viena diena isklausyti bigsmile.gif
sekmes
Atsakyti
Svarbiausia isklausyti paskaiteles ir surinkti popieriukus del kriksto ir pan... manau per menesi imanoma gal net greiciau.
Sekmytes 4u.gif
Atsakyti
Mes pries 3sav viska susiderinom,laika sutarem toki ,kokio ir norejom.Tuoksimes Kaune akikatedroj bazilikoj.
Atsakyti
Manau verta būtų nueiti ir atvirai pasikalbėti su kunigu, paaiškinti skubos priežastis ir pažiūrėti, ką jis patars.
Atsakyti
O manot verta kunigui ivardinti tikrasias priezastis? MB sako gal geriau nutyleti, nes uzsitrauksim rustybe uz nekatalikiska elgesi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2007 08 27, 21:06)
O manot verta kunigui ivardinti tikrasias priezastis? MB sako gal geriau nutyleti, nes uzsitrauksim rustybe uz nekatalikiska elgesi...  ax.gif

"Rūstybę" užsitrauksit nebent už nutylėjimą biggrin.gif - tik ne iš kunigo... Na aišku ir kunigų visokių būna, bet nei vienam jų nėra naujiena, kad poros dažniausiai eina tuoktis gyvendamos toli gražu ne katalikiškai. Esmė šiuo atveju yra ne praeitis, kurios vis tiek niekaip nepakeisi, o kiek jums visgi svarbus Santuokos sakramentas ir noras paisyti Bažnyčios mokymo ateityje. Kunigai yra ne tam, kad skalpuotų klystančius, tad jei ketinate gudrauti, geriau Bažnyčioje apskritai nesituokti.
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2007 08 27, 22:06)
O manot verta kunigui ivardinti tikrasias priezastis? MB sako gal geriau nutyleti, nes uzsitrauksim rustybe uz nekatalikiska elgesi...  ax.gif

O ko eisit į bažnyčią, jei ja nepasitikit ir netikit? Ar nepasakydami kunigui nuslėpsit ką nuo Dievo? O į bažnyčią eitumėt pas kunigą, ar pas Dievą?
Atsakyti
ax.gif jusu beskaitant, tai mna toks toks klausimuskas kyla: tai kam is viso zenytis, jei abejojate kad su tuo zmogumi norit buti???????????????? schmoll.gif man tai net juokingai atrodo zagse nebijo teketi, o jau baznycioje abejoje ar tas zmogus, ar neissiskirsi ir pan?????????????????????
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 19, 14:07)
drinks_cheers.gif Tikrai ne del mados.Manau daugiau tradicija.Kazko sirdele linksta link baznycios...O i CMB visai ne cool.gif  biggrin.gif

o mes ir CMB ir baznycioj tuokemes. CMB buvo tik formalumas, kur dalyvavo tik poros pirsliai ir teveliai, o baznycioj rinkosi visi sveciai - labai norejau kad taip butu. tai kunigas buvo nustebes - sake jau labai seniai nera mates, kad per vestuves baznycioj tiek daug zmoniu susirinktu ax.gif ir buvo labai grazu, labai jauku ir sventiska, kai visi artimieji mate musu priesaika.. kai visi ziurejo kaip tevelis veda mane prie altoriaus pas busima vyra... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2007 10 14, 11:15)
ax.gif jusu beskaitant, tai mna toks toks klausimuskas kyla: tai kam is viso zenytis, jei abejojate kad su tuo zmogumi norit buti???????????????? schmoll.gif  man tai net juokingai atrodo zagse nebijo teketi, o jau baznycioje abejoje ar tas zmogus, ar neissiskirsi ir pan?????????????????????

man ir juokinga
Atsakyti
sveikos, mes su vyru tuokemes ir baznycioje, nes pritarsiu kitoms kad jei yra abejoniu tai geriau gal is vis nesizenyti bigsmile.gif juk visada mes tuokiames is meiles, nors as taip manau, nes jei as nemyleciau ir nebuciau tikra del santuokos jos visai nebutu g.gif kaip sakoma buna santuoku is reikalo na tada gal ir turi pagalvoti, bet manyciau tai ir kiekvieno individualus reikalas kaip elgtis, zinoma priklauso ir nuo zmoniu tikejimo. is kitos puses jei labai myli tai ir jokio skirtumo nera kaip tu iteisini ar neiteisini savo santikius clap.gif svarbu mylekite vienas kita wub.gif
Atsakyti