Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnytinė santuoka

QUOTE(Aistele @ 2006 06 17, 23:49)
o liudininkais gali būti nesusituokusi pora? (kažkaip pasimečiau doh.gif )

Liudininkais gali buti bet kurie du sveikos nuovokos zmones (nors ir tos pacios lyties), tik kad iseje is baznycios sugebetu paliudyti apie tai, kas ivyko - cia mums taip aiskino per paskaiteles jaunavedziams ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kas Baznycioje paduoda "auka" Baznyciai?liudininkai, ar patys jaunieji? ax.gif
Atsakyti
as esu uz baznytine santuoka ir pati zadu tuoktis baznycioje, bet ir nesmerkiu tokiu, kurios nenori smile.gif
Atsakyti
Sutinku, kad bažnyčioje daug svarbiau ir didesnė atsakomybė prieš Dievą, visuomenę, vyrą ir pagaliau save. gi prisieki -kas benutiktų...kol mirtis išskirs.
man asmeniškai daug svarbiau nei civilinėje.
beto mes tuokiamės už savaitėlės thumbup.gif ir tik bažnyčioje.
i metrikaciją per 10 dienų reikia pasirodyti ir vsio.
ir nesvarbu kur tuokiesi, bažnyčioje ar Civilinėje, santuoka rimtas žingsnis. Geriau truputi palaukti ...kol širdis ir protas sakys 100 procentų TAIP.
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
ir jei jau viskas suplanuota...lieka tik užsidėti baltą suknelę...dar nevėlu.
...dar kartą paklausk savęs ar tai tas žmogus šalia, ar tai būsimas vaikų tėvas ar tai žmogus su kuriom nori pasenti? thumbup.gif
sekmės visom
gražių jums vestuvių
bye1.gif bye1.gif bye1.gif
Atsakyti
Mano nuomone, santuokoje svarbiausia yra ne santykių legalizavimas, ne priesaika prieš Dievą/dievus, o apsisprendimas praleisti su šiuo žmogumi visą likusį savo gyvenimą. Visa kita - tik forma. Mes bažnyčioje nesituoksime, nes nei vienas netikime. O ceremonija CMB, manau, bus ypatinga - gal svečiams ir ne, bet mums tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Niritė @ 2006 06 26, 14:11)
Mano nuomone, santuokoje svarbiausia yra ne santykių legalizavimas, ne priesaika prieš Dievą/dievus, o apsisprendimas praleisti su šiuo žmogumi visą likusį savo gyvenimą. Visa kita - tik forma. Mes bažnyčioje nesituoksime, nes nei vienas netikime. O ceremonija CMB, manau, bus ypatinga - gal svečiams ir ne, bet mums tai tikrai.

As sutinku ir labai gerbiu tuos, kurie tuokiasi CMB be BAznycios jei nera tikintys 4u.gif gal prabegus 10metu ateis ir tikejimas i Jusu Seima, o tada ir SAntuokos Sakramentas ax.gif
Atsakyti
Bažnyčioje gražiau tiesiog ir maloniau...nesvarbu tiki ar ne. Nes tas CMB... g.gif Nu toks konvejeris visai be šventinės dvasios....
Atsakyti
QUOTE(Andriux @ 2006 06 26, 21:07)
Bažnyčioje gražiau tiesiog ir maloniau...nesvarbu tiki ar ne. Nes tas CMB... g.gif Nu toks konvejeris visai be šventinės dvasios....

Bet jei netiki, tai tau tas Sakramentas nieko juk nesako... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2006 06 26, 21:34)
Bet jei netiki, tai tau tas Sakramentas nieko juk nesako... verysad.gif

pritariu visu 100 procentu jei netikintys tai ta baznycia ir nereikalinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 26, 21:55)
pritariu visu 100 procentu jei netikintys tai ta baznycia ir nereikalinga  drinks_cheers.gif

Nu bet vistiek gražiau, ne vienose vestuvėse buvau ir bažnyčioj ir zakse... nu gerokai viskas kitaip bažnyčioj. O nors maža dalele visi mes tikim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Andriux @ 2006 06 26, 22:05)
Nu bet vistiek gražiau, ne vienose vestuvėse buvau ir bažnyčioj ir zakse... nu gerokai viskas kitaip bažnyčioj. O nors maža dalele visi mes tikim wink.gif

Nu tikiuosi ta maza dalele isaugs i didesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andriux @ 2006 06 26, 22:05)

drinks_cheers.gif Tikrai ne del mados.Manau daugiau tradicija.Kazko sirdele linksta link baznycios...O i CMB visai ne cool.gif biggrin.gif
Atsakyti