Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(Ristina @ 2010 05 11, 20:59)
Nemanau, kad paklaususi kurios nors negausi atsakymo  4u.gif  smile.gif

tikrai ne visos dalinasi schemutemis.
As pati su mamomis bendrauju per AZ kol iki galo neisaiskinu ,kad suprastu mezgima.
user posted image
Sia foto pasiskolinau, gal kuri turite sio kiaurarascio schema??? autore neatsiliepia tai meginu pas jus klausti blush2.gif drauge eina i kumas ir nori nusinerti toki rasteli.

perverciau savo lobynus ir tokio rastelio neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 05 11, 23:25)
drauge eina i kumas ir nori nusinerti toki rasteli.

perverciau savo lobynus ir tokio rastelio neturiu  verysad.gif

Galiu padeti tik tiek http://www.youtube.c...feature=related

Tiesiog visa laika reikia daryti kilpas. Sekmes darbuojantis.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2010 05 11, 19:59)
Nemanau, kad paklaususi kurios nors negausi atsakymo  4u.gif  smile.gif

Pvz., mano rankdarbiuose labai daug saviveiklos  blush2.gif  schemų kaip ir nereikia. Tik pažiūriu, kad "tilpčiau" į rėmus  blush2.gif  ax.gif

noretusi ka taip ir butu 4u.gif suprantu, kad mezgant be schemos ja ideti per sudetinga, bet aplamai manau pacioj temutej daugiau schemuciu galetu buti. nes daugelis darbeliu kartojasi is skelbimu temos rolleyes.gif
cia gal kam pravers, radau gelyciu, manau tiktu zvakiu papuosimams
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 11, 21:52)
ačiū 4u.gif

vąšeliu aš neriu tik iš MAXI arba panašių į juos plonumu.O Yarnart summer man tinka tik virbalais megzti.Šitame mano komplektuke paltukas nertas iš pusvilnės siūliukų.

aha... as kazkaip vaseliu neriu jau kelinta komplektuka is Yarnart summer ax.gif
Tai tada ir virbalais bandysiu is tu paciu... o kokio nr virbalus jus imat Yarnart summer siuliukams? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu parodyt savo draugės darbelį wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way @ 2010 05 12, 09:16)
Sveikos 4u.gif  Noriu parodyt savo draugės darbelį wub.gif
user posted image

Labai labai daili suknytė thumbup.gif Va:4u:
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way @ 2010 05 12, 10:16)
Sveikos 4u.gif  Noriu parodyt savo draugės darbelį wub.gif
user posted image

O gal drauge galetu schemute duoti - pagal kuria suknutes apacia nere?
Nes labai superinis darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .As irgi neriu savo mergytei suknute tik va nesugalvoju kaip apacia nerti, tad sis variantas labai tiktu smile.gif
Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gigase @ 2010 05 12, 12:01)
Nes labai superinis darbelis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .As irgi neriu savo mergytei suknute tik va nesugalvoju kaip apacia nerti, tad sis variantas labai tiktu  smile.gif
Buciau labai dekinga  ax.gif

tai va , kad ji ne pirmą tokią suknytę neria ,tai jau mintinai moka raštelį be schemutės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gigase @ 2010 05 12, 12:01)
Nes labai superinis darbelis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .As irgi neriu savo mergytei suknute tik va nesugalvoju kaip apacia nerti, tad sis variantas labai tiktu  smile.gif
Buciau labai dekinga  ax.gif

Aš įdėsiu visą temą iš osinkos, kur neriama ši suknutė. Bei yra schemos mirksiukas.gif

Atsakyti
pasirodysiu nauja darbuka, baigta savaitgali. Iskart sakau, nerta be schemuciu tik ziurint i nuotrauka. Ir tokiu suknyciau jau nunerta ne viena

user posted image
Atsakyti
Lusasita- thumbup.gif

o cia mano ... ax.gif as mezgu irgi ziurint i foto... ax.gif ,arba ieskau iv.zurnaluose...ir tada kombinuoju kelis rastelius... ax.gif

user posted image
Atsakyti