Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(sauadsa @ 2010 05 07, 15:01)
Ne komplektėlis, ir nerta senokai, bet vis tiek norime pasirodyti blush2.gif .
user posted image

labai,labai grazu thumbup.gif wub.gif taip pat ir uzuolaidos labai,gal galima paklaust kur pirktos? ax.gif
Atsakyti
Krikštynoms bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
labai visų gražūs komplektukai.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2010 05 09, 09:00)
Krikštynoms  bigsmile.gif

Miela ir gražu. 4u.gif
Atsakyti
RISTINA-fantastiskas darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sauadsa,Ristina labai grazutes suknytes... 4u.gif

cia mano suknyte mergytei ir kiti megzti dalykeliai ... ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
perverciau puse temos, tai toks ispudis susidare, kad nerimo schemos yra kazkokia paslaptis g.gif panasiau man cia i skelbimu puslapi, o ne i rankdarbiu tema.. gerai kad nors rusiskuose puslapiuose ne tik nuotraukas bet ir schemutes ideda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 11, 11:50)

Jau kaip grazuuuu...
Norejau paklaust, o is kokiu siulu mezgat virbalais suknytes? Vaseliu tai kaip ir aisku - yarnart summer, o virbalais irgi is tu paciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 05 11, 14:04)
perverciau puse temos, tai toks ispudis susidare, kad nerimo schemos yra kazkokia paslaptis g.gif panasiau man cia i skelbimu puslapi, o ne i rankdarbiu tema.. gerai kad nors rusiskuose puslapiuose ne tik nuotraukas bet ir schemutes ideda  cool.gif

Nemanau, kad paklaususi kurios nors negausi atsakymo 4u.gif smile.gif

Pvz., mano rankdarbiuose labai daug saviveiklos blush2.gif schemų kaip ir nereikia. Tik pažiūriu, kad "tilpčiau" į rėmus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 05 11, 17:04)
Jau kaip grazuuuu...
Norejau paklaust, o is kokiu siulu mezgat virbalais suknytes? Vaseliu tai kaip ir aisku - yarnart summer, o virbalais irgi is tu paciu?  g.gif

ačiū 4u.gif

vąšeliu aš neriu tik iš MAXI arba panašių į juos plonumu.O Yarnart summer man tinka tik virbalais megzti.Šitame mano komplektuke paltukas nertas iš pusvilnės siūliukų.

į maidalos žinutę ir aš norėčiau atsiliepti. g.gif
Gal ji man ir skirta,nes buvau paprašyta pasidalinti schemute.Suprantu,kad pradedančios jaunos mezgėjėlės nepatiki,kad po 30-ies mezgimo metų,schemų tikrai nebereikia.Jos visos jau galvelėje guli biggrin.gif O jeigu ką numezgu pagal schemas,mielai jomis dalinuosi ,o neretai ir pakonsultuoju,kaip nusimegzti vieną ar kitą mano pačios sukurtą modeliuką. ax.gif
Nemanau,kad kitos daro kitaip. ax.gif
Atsakyti
Viliutee grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGkatulis: 11 gegužės 2010 - 22:19