sveikos mamytes. reikia pagalbos. rugpjuti planuojam krikstyti 2 metuku dukryte. noriu pati numegzti suknute is moheros. noriu pirkti siulus, taciau niekaip negaliu apsispresti- kiek kamuoliuku reiktu, ir kokios sudeties mohera labiausiai tinka tokiam gaminiui? mano pana gana auksta- perku kasdienius rubelius skirtus 3 metu vaikui. o iki rugpjucio manau pasitems. niekada nesu dirbusi su mohera...gal kas galetumete patarti? aciu.
sveikos mamytes. reikia pagalbos.
rugpjuti planuojam krikstyti 2 metuku dukryte. noriu pati numegzti suknute is moheros. noriu pirkti siulus, taciau niekaip negaliu apsispresti- kiek kamuoliuku reiktu, ir kokios sudeties mohera labiausiai tinka tokiam gaminiui? mano pana gana auksta- perku kasdienius rubelius skirtus 3 metu vaikui. o iki rugpjucio manau pasitems. niekada nesu dirbusi su mohera...gal kas galetumete patarti? aciu.
aciu labai. as taip pat butent sia rusi buvau nusiziurejusi. tik dabar bandau apsispresti del kamuoliuku kiekio... kaip manot, 3kamuoliuku uztektu suknytei? planuoju megsta kiaurarasciu, taciau gana stipriai platejancia nuo krutines.