Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(valentinuke @ 2010 04 11, 11:21)
LIGVITA- kaip visada laaaaaaaaabai grazus komplektukas thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu
Atsakyti
[quote=Enary,2010 04 11, 13:17]
Dabar susimasciau... Jei as nerciau 5m berniukui ir galeciau pasitelkti savo fantazija, nerciau ne rastuotus, paprastus, lengvai krintancius, siek tiek platokus ir pusilgius marskinius ilgomis rankovemis...ir tokias pat tiesias, platokas kelnes arba bridziukus...tikriausiai rinkciausi lina... rolleyes.gif
5m vaikas jau ne maziukas, tuo labiau,- jei berniukas... kazkaip kvailai atrodytu visokie nerinukai ir kaspinukai... blush2.gif
Papildyta:

Aciu uz nuomone 4u.gif 4u.gif As irgi esu tokios pacios. Man labai noretusi kazko tokio kaip nuotraukyteje, bet nezinau kas pasiutu g.gif Cia viena mamyte uzsiima tokiais groziais, bet jau tik rugsejo men. uzraso eile verysad.gif Pavelavau. O megzti kazka tokio nelabai isivaizduoju kaip atrodytu g.gif Del to ir norisi gal kas minciu imestu galvon biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,ar yra galinciu numegzti kriksto kostiumeli berniukui 4 menesiu? 4u.gif
krikstinos geguzes 1.mes panevezy?o gal zinote kas mezga,arba neria?buciau begal dekinga,nes siuo metu nevilty-nera kuo aprengti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2010 04 12, 15:39)
sveikos,ar yra galinciu numegzti kriksto kostiumeli berniukui 4 menesiu? 4u.gif
krikstinos geguzes 1.mes panevezy?o gal zinote kas mezga,arba neria?buciau begal dekinga,nes siuo metu nevilty-nera kuo aprengti doh.gif

Pamėgink Lusasitai parašyt - ji iš Panevėžio ir mezga/neria tokius dalykėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 04 12, 16:42)
Pamėgink Lusasitai parašyt - ji iš Panevėžio ir mezga/neria tokius dalykėlius  mirksiukas.gif

aciuks.gif 4u.gif

Krikštynų komplektukas mažai mergytei wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
krikstynu komplektas mergytei...

user posted image
user posted image

-pledukas maziukui...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 04 10, 18:46)
Naujausias kriksto komplektukas
user posted image

grazi suknyte thumbup.gif ,bet man idomu,kaip ant vaikiuko tokios placios rankoves atrodo g.gif
Atsakyti
Oj kokiu groziu pridejot wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 13, 18:36)
grazi suknyte thumbup.gif ,bet man idomu,kaip ant vaikiuko tokios placios rankoves atrodo g.gif

Zadejo nuotrauku. Bet mergyte nekuda, rankytes apimtis - 24cm

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos. Pirma karta cia uzsuku. Idedu ir as savo darbus cia, nors daugelis turbut ir i mano namus uzsuka, bet noriu pasidalinti ir su kitom savo kuryba ax.gif
Vesesniam orui komplektukas

user posted image
ir suknyte
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 17 balandžio 2010 - 21:58
user posted image
Atsakyti
vilyte,viliute,jau net susipainiojau biggrin.gif doh.gif
lauksim tu groziu ant modeliuku 4u.gif
mano mazosios kriksto suknele irgi jau dziusta bigsmile.gif
Atsakyti