pradejau dometis krikstynu rubais, nes vasara norim mazute krikstyt, na ir daug cia tu grozybiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(gal reikia ir man viska metus nert)
(gal reikia ir man viska metus nert)
Sveikos mezgejeles Padekite man ka nors sugalvoti 5 metu berniukams krikstynoms. Noreciau ka nors numegzti, nes tos liemenes su kelnem ir baltais marskiniais tiesiog erzina. O berniukai jau didoki, tai ir modeliuku mezgimui ne ka yra. Gal kuri minciu kokiu pasiulys. Busiu labai dekinga
Reikalinga kepuryte 1m, berniukui iki kito savaitgalio gal kas galetu numegsti? ar turi jau numegsta?
Papildyta:
QUOTE(Reduška @ 2010 03 09, 21:46)
Čia tai grožis Gal galit imesti šitų gėlyčių schemutes reda.klimiene@gmail.com arba skype aivaras.klimas
Ačiū
Ačiū
Vaje koks grozis Imeskit ir man gelyciu schemutes i z.rimante@gmail.com. Laaaaaabai aciu
O čia mano dar viena naujiena.
Balta balta, minkšta minkšta ir lengva it pūkas
Naujausias kriksto komplektukas
Tik nuotraukos prastokos...
Tik nuotraukos prastokos...
LIGVITA- kaip visada laaaaaaaaabai grazus komplektukas
QUOTE(audronele @ 2010 04 07, 20:06)
Sveikos mezgejeles Padekite man ka nors sugalvoti 5 metu berniukams krikstynoms. Noreciau ka nors numegzti, nes tos liemenes su kelnem ir baltais marskiniais tiesiog erzina. O berniukai jau didoki, tai ir modeliuku mezgimui ne ka yra. Gal kuri minciu kokiu pasiulys. Busiu labai dekinga
Dabar susimasciau... Jei as nerciau 5m berniukui ir galeciau pasitelkti savo fantazija, nerciau ne rastuotus, paprastus, lengvai krintancius, siek tiek platokus ir pusilgius marskinius ilgomis rankovemis...ir tokias pat tiesias, platokas kelnes arba bridziukus...tikriausiai rinkciausi lina...
5m vaikas jau ne maziukas, tuo labiau,- jei berniukas... kazkaip kvailai atrodytu visokie nerinukai ir kaspinukai...
Papildyta:
QUOTE(Šeimynėlė @ 2010 04 10, 16:48)
VA! Net nepastebejau!!! Radau iliustracija savo fantazijai!!!
Tik as, zinoma apie nerima kalbejau...