Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte_: 05 balandžio 2010 - 23:09
naujas darbelis mazam berniukui 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal kas turit sios suknutes shemite

user posted image
Atsakyti
pradejau dometis krikstynu rubais, nes vasara norim mazute krikstyt, na ir daug cia tu grozybiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(gal reikia ir man viska metus nert)
Atsakyti
Sveikos mezgejeles 4u.gif Padekite man ka nors sugalvoti 5 metu berniukams krikstynoms. Noreciau ka nors numegzti, nes tos liemenes su kelnem ir baltais marskiniais tiesiog erzina. O berniukai jau didoki, tai ir modeliuku mezgimui ne ka yra. Gal kuri minciu kokiu pasiulys. Busiu labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
Reikalinga kepuryte 1m, berniukui iki kito savaitgalio ax.gif gal kas galetu numegsti? ar turi jau numegsta? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Reduška @ 2010 03 09, 21:46)
Čia tai grožis bigsmile.gif  Gal galit imesti šitų gėlyčių schemutes reda.klimiene@gmail.com arba skype aivaras.klimas

Ačiū

Vaje koks grozis bigsmile.gif Imeskit ir man gelyciu schemutes i z.rimante@gmail.com. Laaaaaabai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledinis: 08 balandžio 2010 - 15:48

O čia mano dar viena naujiena.

Balta balta, minkšta minkšta ir lengva it pūkas
wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
o cia mano sunelio lininiai rubeliai ir kriksto dukrelei nerti rubukai
user posted image
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šeimynėlė: 10 balandžio 2010 - 15:52
Naujausias kriksto komplektukas
user posted image
user posted image
user posted image

Tik nuotraukos prastokos...
Atsakyti
LIGVITA- kaip visada laaaaaaaaabai grazus komplektukas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2010 04 07, 20:06)
Sveikos mezgejeles 4u.gif Padekite man ka nors sugalvoti 5 metu berniukams krikstynoms. Noreciau ka nors numegzti, nes tos liemenes su kelnem ir baltais marskiniais tiesiog erzina. O berniukai jau didoki, tai ir modeliuku mezgimui ne ka yra. Gal kuri minciu kokiu pasiulys. Busiu labai dekinga aciuks.gif

Dabar susimasciau... Jei as nerciau 5m berniukui ir galeciau pasitelkti savo fantazija, nerciau ne rastuotus, paprastus, lengvai krintancius, siek tiek platokus ir pusilgius marskinius ilgomis rankovemis...ir tokias pat tiesias, platokas kelnes arba bridziukus...tikriausiai rinkciausi lina... rolleyes.gif
5m vaikas jau ne maziukas, tuo labiau,- jei berniukas... kazkaip kvailai atrodytu visokie nerinukai ir kaspinukai... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Šeimynėlė @ 2010 04 10, 16:48)

VA! Net nepastebejau!!! Radau iliustracija savo fantazijai!!! thumbup.gif
Tik as, zinoma apie nerima kalbejau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 11 balandžio 2010 - 12:18