RASA 32-labai gražute suknutė
suknyte mergytei...
laukia mergytes,kuria galetu papuosti...
laukia mergytes,kuria galetu papuosti...
QUOTE(Enary @ 2010 03 23, 13:05)
As asmeniskai, pati laaabai nemegstu mocheros ir panasiu, pukuotu siulu, butent, del tos priezasties, kad nemalonus man tie pukeliai odai Tad subjektyviai palaikyciau tokia nuomone...
Bet... Ne visu oda taip jautriai reaguoja i pukelius, ir kita vertus,- suknute, tikriausiai, nebus velkama ant nuogo kuno, tad nebus tiesioginio salycio su oda, reiskia odeles nedirgins... Del drabuzeliu, kurie lieciasi su oda tiesiogiai (megztinukas, kepuryte), grynai mano asmenine nuomone, - as tokiu nesirinkciau, nes vaikutis gali ir susilti, tie pukeliai lips prie kuno, dirgins...galbut neprasides kokios nors alergines reakcijos, mes mochera yra naturalus verpalas, bet, is mano asmenines patirties, tai butu vaikucio kankinimas...nu, nemalonus tie pukai nuogai odai...
Tada gal ką iš medvilnės pasiūlytumėte, kad su mohera derėtų? Na tarkim suknutė moherinė, o megztukas medviloninis, o gal net medvilnę eitų pačioje suknutėje suderinti, tarkim viršus medvilnė, o apačia mihera?
sveikutes, o jau grozybiu prisiziurejau, saunuoles kurios neriat mezgat tokius grozius, as savajai ir uzskius krikstynom suknyte nunerti, bet dar norisi ant zvakes papuosima sugalvoti, gal kuri nerusi ir galetumet pasidalinti schemute?
bandyciau pati
bandyciau pati
QUOTE(rimka @ 2010 03 28, 17:47)
gal galima suknutes shemutes
Parasykit man i az savo e-mail'a-atsiusiu
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 29, 14:37)
Parasykit man i az savo e-mail'a-atsiusiu
ir as labai noreciau schemutes
spaceee@gmail.com
Mano megztos suknytes schemute yra temoje ''vaikiski rubeliai(schemos)'' 4tame puslapyje
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 30, 17:14)
Mano megztos suknytes schemute yra temoje ''vaikiski rubeliai(schemos)'' 4tame puslapyje
aciu
kAIP VISADA ISPUDINGAS IR KRUOPSTUS DARBELIS
Dekui.
O cia net nezinau i kuri skyreli tiktu. Liko siulu, tai sukurpiau stai toki dalykeli.
O cia net nezinau i kuri skyreli tiktu. Liko siulu, tai sukurpiau stai toki dalykeli.