Sveikos mezgėjėlės,
aš truputį ne į temą, bet jau jūs man atleiskit.
Norėjau pasiteirauti, kiek paprašyti už numegztą rinkinuką metinukui (skraistė, kelnytės - kombinzoniukas, megztukas, kepurytė ir batukai). Kai siūlai mano.
Laukiu į a.ž.
Laba diena,
oi kiek grožių krikštynoms prisižiūrėjau Galva apsisuko
O mano prašymas būtų toks (jaučiu, kad per vėlai susigribau). Planuojame berniuko krikštynas gegužės viduryje. Jam bus 2m., ieškau komplektuko krikštynoms. Kažkokių įmantrių reikalavimų neturiu, tiesiog norisi visko, ko reikia tam reikalui (kelnytės, marškinukai, skraistė, papuošimas žvakei). Gal kuri turite jau numegztą ar nunertą tokio dydžio komplektuką, o gal kuri apsiimtumėte tai padaryti iki gegužės? Dėkui
oi kiek grožių krikštynoms prisižiūrėjau Galva apsisuko
O mano prašymas būtų toks (jaučiu, kad per vėlai susigribau). Planuojame berniuko krikštynas gegužės viduryje. Jam bus 2m., ieškau komplektuko krikštynoms. Kažkokių įmantrių reikalavimų neturiu, tiesiog norisi visko, ko reikia tam reikalui (kelnytės, marškinukai, skraistė, papuošimas žvakei). Gal kuri turite jau numegztą ar nunertą tokio dydžio komplektuką, o gal kuri apsiimtumėte tai padaryti iki gegužės? Dėkui
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 03 22, 19:41)
Labai noriu pasidziaugti savo pirmu blynu Rinkinelis dukrytes krikstynom
Oho, kaip grazu
Neinau kaip pas Jus . Pas mus per krikštynas mergaites rengia mėlyna spalva.
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 03 22, 20:41)
Labai noriu pasidziaugti savo pirmu blynu Rinkinelis dukrytes krikstynom
Labai grazu
Sveikutės, labai norėjau savo mažylei krikštynoms moherinukės, bet nugirdau tokią nuomonę, kad iš moheros rūbeliai tik pačiai ceremonijai ir nuotraukoms, o vėliau nuvelkama dėl to kad yra netinkama nešiojimui dėl pūkelių, kurie dirgina vaikučio kūną, o skraistės ar megztuko bei kepurytės moherinio iš vis nesiūlė... Kokia jūsų nuomonė apie tai? Aš tai tą suknytę ir šiaip norėčiau apvilkti, tarkim kad ir vykstatn į atlaidus...
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 22, 19:49)
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 03 22, 20:41)
Nerealus grooooziai
Papildyta:
QUOTE(Siguciuks @ 2010 03 23, 00:41)
Sveikutės, labai norėjau savo mažylei krikštynoms moherinukės, bet nugirdau tokią nuomonę, kad iš moheros rūbeliai tik pačiai ceremonijai ir nuotraukoms, o vėliau nuvelkama dėl to kad yra netinkama nešiojimui dėl pūkelių, kurie dirgina vaikučio kūną, o skraistės ar megztuko bei kepurytės moherinio iš vis nesiūlė... Kokia jūsų nuomonė apie tai? Aš tai tą suknytę ir šiaip norėčiau apvilkti, tarkim kad ir vykstatn į atlaidus...
As asmeniskai, pati laaabai nemegstu mocheros ir panasiu, pukuotu siulu, butent, del tos priezasties, kad nemalonus man tie pukeliai odai Tad subjektyviai palaikyciau tokia nuomone...
Bet... Ne visu oda taip jautriai reaguoja i pukelius, ir kita vertus,- suknute, tikriausiai, nebus velkama ant nuogo kuno, tad nebus tiesioginio salycio su oda, reiskia odeles nedirgins... Del drabuzeliu, kurie lieciasi su oda tiesiogiai (megztinukas, kepuryte), grynai mano asmenine nuomone, - as tokiu nesirinkciau, nes vaikutis gali ir susilti, tie pukeliai lips prie kuno, dirgins...galbut neprasides kokios nors alergines reakcijos, mes mochera yra naturalus verpalas, bet, is mano asmenines patirties, tai butu vaikucio kankinimas...nu, nemalonus tie pukai nuogai odai...
Savo sunelio krikstynoms kostiumeli nuneriau pati.
Pasirinkti is ko nebuvo,visko daug mergytem, o berniukams nieko, tad rasteli panaudojau is zurnaliuko ir gavosi gan neblogai
gal nelabai matos, jei kam reikes atsiusiu kostiumelio foto be mazylio ir rasteli gal dar rasciau
musiskis buvo 4.5 men
http://foto.mail.ru/mail/dune_3000/534
Pasirinkti is ko nebuvo,visko daug mergytem, o berniukams nieko, tad rasteli panaudojau is zurnaliuko ir gavosi gan neblogai
gal nelabai matos, jei kam reikes atsiusiu kostiumelio foto be mazylio ir rasteli gal dar rasciau
musiskis buvo 4.5 men
http://foto.mail.ru/mail/dune_3000/534
Na kiek mezgiau ar pati bandziau rengtis toki dalyka, tai kid mocheriuke yra daug svelnesne, bent jau man tai nekando
Nauja suknyte