Klausykit gal turit kokiu ideju prisisaugoja, man reiktu berniukui krikstynom kepuriuko, zadam balandzio 24d, gal tokia diena dar saltoka bus, bet as jokiu ideju neprisisaugojus, gal galit mestelt kokiu puslapiuku
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 09, 11:24)
Galima ir taip. Tiesiog as visas suknutes tokiu principu narplioju tai ir sita taip nerciau
Zinok metu vaikas jau nebeauga taip greit... Praktiskai viena karta metuose buna augimo suoliukas, kada istypsta. mano sunui rudeni taip buna.... O i ploti tai tikrai labai "neissipus", nes kai pradeda viksciot, tai suliekneja gerokai, nes prasideda nuolatinis judesys... Taip kad del virsutines dalies pergyvenk maziausiai. Pridek kokius 3-4 cm prie dabartiniu apimciu ir ramiai nerk. O sijonukas vistiek platus gi.
Zinok metu vaikas jau nebeauga taip greit... Praktiskai viena karta metuose buna augimo suoliukas, kada istypsta. mano sunui rudeni taip buna.... O i ploti tai tikrai labai "neissipus", nes kai pradeda viksciot, tai suliekneja gerokai, nes prasideda nuolatinis judesys... Taip kad del virsutines dalies pergyvenk maziausiai. Pridek kokius 3-4 cm prie dabartiniu apimciu ir ramiai nerk. O sijonukas vistiek platus gi.
Oi, aciu, uz paaiskinimus! Rimtai as... Nes musu gimineje pirmas leliukas dukterecia, net nezinau, kaip tie vaikai auga Iki metu tai smarkiai augo, kiek mano kas buvo megsta, tai daugiausia menesiui, dviem, kai kurie rubeliai net liko nenesioti ypac su nertais drabuzeliais beda, megzti dar daugiau tamposi, o su nertais niekaip... Todel ir neramu dabar
Tad jei daugiau nieko nerasiu, apsistosiu ties tokio stiliaus suknute
Zodziu, kadangi teta truputi nusiramino, o musu paneles gimtadienis uz poros savaiciu, eis nerti kokios nors dovaneles
Papildyta:
QUOTE(Jollyk @ 2010 03 09, 11:45)
Suknele-labai idomi ji neriama nuo virsaus,kaip tu ir rasai,toks blynas,kuris po to platinamas... is kokiu siulu planuoji nerti?
Is tikruju dar neplanavau is kokiu siulu... Dazniausiai neriu is MAXI'u (tokiu storesniu, nes plonesni buna kietesni)....
Gal kas ka patars, is kokiu butu geriau ir graziau? (ir nelabai brangu...nes teta bedarbe )
prasideda krikštynų metas.
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 09, 10:45)
Klausykit gal turit kokiu ideju prisisaugoja, man reiktu berniukui krikstynom kepuriuko, zadam balandzio 24d, gal tokia diena dar saltoka bus, bet as jokiu ideju neprisisaugojus, gal galit mestelt kokiu puslapiuku
o is kokiu siulu siltesniu?gali megzti kaip berete,arba kaip kepuryte su snapuku...
daug ideju yra 'kepuryciu' skyriuje...
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 09, 12:45)
o kokio amziaus leliukas?
Didesniam galima kazka tokio (nesvarbu, kad su suknele foto, berniukui irgi tinka tokia kepuryte ):
Mazesniam, kazka va tokio, surisamo:
Siaip, kepuryciu forume turetu buti daug schemu ir ideju
QUOTE(Jollyk @ 2010 03 09, 11:45)
Ligvita-sauni suknyte- cia tavo pagal ta suaugusia balta su kaspinu megzta?
Aciu, ne cia truputi kitoks rastas. Tiesiog buvo idomu kaip jis mezgasi ir ar tikrai taip atrodo (nes kol iskalbiau ir islyginau rastas visai kitaip nei pavyzdyje atrode ) Tai neiskenciau ir puoliau eksperimentuoti.
QUOTE(Jollyk @ 2010 03 09, 13:51)
o is kokiu siulu siltesniu?gali megzti kaip berete,arba kaip kepuryte su snapuku...
pirkau kepuriukui 50vilna-50akrilas, gal tiks ir siltesne bus... o medvilne labai silta jiai 100% ? siltesne butu uz pusvilne 50%
QUOTE(La Perla @ 2009 07 13, 12:11)
sveikos, idedu viena is paskutiniu darbeliu:
Papildyta:
o cia vienas is ankstesniu darbeliu:
Papildyta:
o cia vienas is ankstesniu darbeliu:
Čia tai grožis Gal galit imesti šitų gėlyčių schemutes reda.klimiene@gmail.com arba skype aivaras.klimas
Ačiū
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 09, 19:50)
pirkau kepuriukui 50vilna-50akrilas, gal tiks ir siltesne bus... o medvilne labai silta jiai 100% ? siltesne butu uz pusvilne 50%
Siaip tai medvilne neturetu buti silta...Dar ir nuo siulu storio priklauso, zinoma...Pvz, MAXI nerimo siulai taip pat 100% medvilne, bet jie visai nesilti...ploni Pusvilne silciau
QUOTE(Enary @ 2010 03 09, 21:52)
Siaip tai medvilne neturetu buti silta...Dar ir nuo siulu storio priklauso, zinoma...Pvz, MAXI nerimo siulai taip pat 100% medvilne, bet jie visai nesilti...ploni Pusvilne silciau
ačiū
QUOTE(Enary @ 2010 03 09, 09:49)
Dabar beveik metuku, krikstynos bus vasara, tai bus kokiu 1m 4-5men
Bet bijau nespeti, jei lauksiu, kol dar paaugs
Dekui uz palaikyma
Tai vat, kad dar tu rubeliu tokio amziaus nera, siaip as tp megstu pagal rubelius nerti... Dabar ji toks tankiukas, meskinukas, bet kuo daugiau vaikscioti prades, gal, sakau, sulieknes Vnz, sustresavau Ieskojau internete, kokiu nors modeliuku, kad butu arba lengvai pataisomi, jei laikui atejus butu per siauri, ar per platus, arba kad suknyte butu kazkokio platesnio modelio, i kuri butu galima bet koki pilvuka ikisti bet nelabai ka radau...
Bet bijau nespeti, jei lauksiu, kol dar paaugs
Dekui uz palaikyma
Tai vat, kad dar tu rubeliu tokio amziaus nera, siaip as tp megstu pagal rubelius nerti... Dabar ji toks tankiukas, meskinukas, bet kuo daugiau vaikscioti prades, gal, sakau, sulieknes Vnz, sustresavau Ieskojau internete, kokiu nors modeliuku, kad butu arba lengvai pataisomi, jei laikui atejus butu per siauri, ar per platus, arba kad suknyte butu kazkokio platesnio modelio, i kuri butu galima bet koki pilvuka ikisti bet nelabai ka radau...
Suploneti nelabai jau suplones ,dabar i ugi daugiau augs.
Is tikruju,tai ta suknele,kur idejau paskutine,buvo nerta mano 3metu dukrai ir buvoiki keliuku.Neturejau tinkamos foto,tai vasara uzvilkau mazei 1,4m,nes dickei jau buvo per trumpa.
Tai va,ir tiko puikiausiai
Jei neturi drabuzelio,tai nueik i devetu drabuziu parduotuve ir nusipirk kokia bliuzele 18-24men.dydzio ir turesi ,ka matuot
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 09, 23:52)
Suploneti nelabai jau suplones ,dabar i ugi daugiau augs.
Is tikruju,tai ta suknele,kur idejau paskutine,buvo nerta mano 3metu dukrai ir buvoiki keliuku.Neturejau tinkamos foto,tai vasara uzvilkau mazei 1,4m,nes dickei jau buvo per trumpa.
Jei neturi drabuzelio,tai nueik i devetu drabuziu parduotuve ir nusipirk kokia bliuzele 18-24men.dydzio ir turesi ,ka matuot
Na, ilgis ne beda, visada nuardyti ar prinerti galima
Aciu uz idejas!