Ligvita-labai grazi suknyte
o cia mano dar vienas mezgtukas spalvotas,kad vaikui per krikstynas butu silta ir linksma nuo spalvu...
QUOTE(Jollyk @ 2010 01 13, 16:05)
Ligvita-labai grazi suknyte
o cia mano dar vienas mezgtukas spalvotas,kad vaikui per krikstynas butu silta ir linksma nuo spalvu...
Labai dailus darbelis
Labai grazus jusu visu darbeliai
As manau, kad krikstynoms patys graziausi rubeliai yra nerti arba megzti... Ir jokiu budu ne siuti...Zinoma, daug graziu rubeliu buna siutu, bet tokiai progai, tas "nuo... iki..." ranku darbas, rubelio nuosirdumas, jei taip galima pasakyti, ne jokie ten silkai ir organzos, o puosnumas, iskilmingumas isgaunamas is paprasto siulo... Pasaka
As manau, kad krikstynoms patys graziausi rubeliai yra nerti arba megzti... Ir jokiu budu ne siuti...Zinoma, daug graziu rubeliu buna siutu, bet tokiai progai, tas "nuo... iki..." ranku darbas, rubelio nuosirdumas, jei taip galima pasakyti, ne jokie ten silkai ir organzos, o puosnumas, iskilmingumas isgaunamas is paprasto siulo... Pasaka
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 13, 15:05)
Labai dailus darbelis
aciukas jis zurnale buvo baltas,o as emiau ir numezgiau spalvota...
Enary-sutinku,kad megzti ir nerti drabuzeliai labai grazuciai,minkstuciai ir puosnus...
QUOTE(Enary @ 2010 01 22, 13:43)
Labai grazus jusu visu darbeliai
Enary nevisai sutinku su tavim ,savo mergaitem krikstynom rubelius siuvau pati ir jie nebuvo nieko prastesti uz megstus ar nertus paprasciausia man tuo metu buvo ir pigiau ir greiciau juos pasiusti ,o ne numegzti nes abi krikstijom kartu
va čia su manekenu
labai grazu
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 13, 15:05)
Labai dailus darbelis
Aciu Pnele Prym-dziugu,kad ivertinai..
Saldainia-labai grazu ir manekene super
o stai ir keli-mieli,silti ,puosnus balti megztukai-
galiu parduoti,jei kam reikia pasipuosti... .