Labai jau grazus jusu darbiukai JOLLYK, ANDRO ir LIGVITA. LIGVITOS visi darbiukai grazus kiek maciau
valentinuke,zuikyte-aciukas
mano megztas toks paprastas kostiumelis krikstynoms, krikstasuniui
oi per didele ikeliau
Papildyta:
oi per didele ikeliau
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2009 12 21, 11:41)
Laaabai gražu .Labai norėčiau savo dukrytėms nunerti kažką panašaus .Gal tau būtu nesunku paaiškinti kaip ji mezgasi,nuo ko pradėti,ar rankovytės atskirai ar iš karto prineriamos ? būčiau labai labai dėkinga
čia dar vienam berniukui krikštynoms
QUOTE(Liwita @ 2010 01 09, 20:26)
Laaabai gražu .Labai norėčiau savo dukrytėms nunerti kažką panašaus .Gal tau būtu nesunku paaiškinti kaip ji mezgasi,nuo ko pradėti,ar rankovytės atskirai ar iš karto prineriamos ? būčiau labai labai dėkinga
Ot prašymas, nu nemoku aiškinti. pats raštas tai paimtas iš žurmalo Rankdarbiai buvo pernai pavasario numeris -mergina su tokia oranžine suknia. Esmė mezgasi ratukas ir kitas ratukas mezgant apmezgamas pirmasis ir jie apmezgami paprasta schema padarant stačiakampiuką ir mezgant antrasis stačiakampiukas prie pirmojo jungiant kampučiuose. Taip ir jungi juos kaip nori o aš nuo krūtinės mezgiau paprastu mezgimu. Pirma nusimezgiau sau suknią o poto patiko raštas tai ir mergytei padariau.
QUOTE(Andro @ 2010 01 12, 18:40)
pats raštas tai paimtas iš žurmalo Rankdarbiai buvo pernai pavasario numeris -mergina su tokia oranžine suknia.
o gal dar tebeturi schemutę netyčia
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 03, 00:12)
nuostabūs visų Jūsų darbai. Matosi, kad dauguma profesionalės Ligvita, gal galima būtų šios suknytės schemutę, jei tokia yra? Ieškau idėjų mergytės krikštynoms,nors nelabai turiu laiko nerti, kai namie du velniukai, bet vienai sugebėjau nunerti, galvoju, gal ir kitai ryžto užteks...
http://picasaweb.goo...feat=directlink
jei matysite, nes tai darau pirmąkart, tai čia pirmas mano darbas
tiesa, kepurytė ne mano kantrybei - močiutės darbas
ausrutis, suknytes schemos nera. Galiu ideti tik sijonuko rasto schemas, bet jos paimtos is kito mezginio. Ta prasme, kad nera jokiu konkreciu paaiskinimu, kiek akiu deti, kiek nuimta ka paskui daryti. Tera motyvo schema ir viskas.
vakare, namie surasiu ir idesiu