Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

Labai jau grazus jusu darbiukai JOLLYK, ANDRO ir LIGVITA. LIGVITOS visi darbiukai grazus kiek maciau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
valentinuke,zuikyte-aciukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
mano megztas toks paprastas kostiumelis krikstynoms, krikstasuniui smile.gif

oi per didele ikeliau sad.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte03: 07 sausio 2010 - 18:11
QUOTE(Andro @ 2009 12 21, 11:41)
ax.gif didziuojuosi savo darbu krikstaduktei..

http://public.fotki....s/dscf1169.html

Laaabai gražu wub.gif .Labai norėčiau savo dukrytėms nunerti kažką panašaus ax.gif .Gal tau būtu nesunku paaiškinti kaip ji mezgasi,nuo ko pradėti,ar rankovytės atskirai ar iš karto prineriamos g.gif ? būčiau labai labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
čia dar vienam berniukui krikštynoms
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liwita @ 2010 01 09, 20:26)
Laaabai gražu  wub.gif .Labai norėčiau savo dukrytėms nunerti kažką panašaus  ax.gif .Gal tau būtu nesunku paaiškinti kaip ji mezgasi,nuo ko pradėti,ar rankovytės atskirai ar iš karto prineriamos g.gif ? būčiau labai labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  notworthy.gif

doh.gif Ot prašymas, nu nemoku aiškinti. pats raštas tai paimtas iš žurmalo Rankdarbiai buvo pernai pavasario numeris -mergina su tokia oranžine suknia. Esmė mezgasi ratukas ir kitas ratukas mezgant apmezgamas pirmasis ir jie apmezgami paprasta schema padarant stačiakampiuką ir mezgant antrasis stačiakampiukas prie pirmojo jungiant kampučiuose. Taip ir jungi juos kaip nori o aš nuo krūtinės mezgiau paprastu mezgimu. Pirma nusimezgiau sau suknią o poto patiko raštas tai ir mergytei padariau.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 01 12, 18:40)
pats raštas tai paimtas  iš   žurmalo Rankdarbiai  buvo pernai pavasario numeris -mergina su tokia oranžine suknia.

o gal dar tebeturi schemutę netyčia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liwita: 12 sausio 2010 - 20:48
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 03, 00:12)

nuostabūs visų Jūsų darbai. Matosi, kad dauguma profesionalės 4u.gif Ligvita, gal galima būtų šios suknytės schemutę, jei tokia yra? ax.gif Ieškau idėjų mergytės krikštynoms,nors nelabai turiu laiko nerti, kai namie du velniukai, bet vienai sugebėjau nunerti, galvoju, gal ir kitai ryžto užteks...
http://picasaweb.goo...feat=directlink

jei matysite, nes tai darau pirmąkart, tai čia pirmas mano darbas blush2.gif
tiesa, kepurytė ne mano kantrybei - močiutės darbas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrutis: 12 sausio 2010 - 23:44
QUOTE(nirvana @ 2009 05 10, 17:54)
hm, tikrai smile.gif

grazus rubelei
Atsakyti
ausrutis, suknytes schemos nera. Galiu ideti tik sijonuko rasto schemas, bet jos paimtos is kito mezginio. Ta prasme, kad nera jokiu konkreciu paaiskinimu, kiek akiu deti, kiek nuimta ka paskui daryti. Tera motyvo schema ir viskas.
Atsakyti
tai sijonuko schema ir turejau omeny, kazkaip paskui jau priderinsiu virsu...
Atsakyti
vakare, namie surasiu ir idesiu
Atsakyti