Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

PANELE PRYM nuostabi linine suknute thumbup.gif wub.gif
LUSASITA kriksto rubeliai thumbup.gif o jau maza princese pasakiskai atrodo tavo nertais rubeliais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Lusasita, jau koks angeliukas baltapukis ... wink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 14, 20:09)

Wau kokia lelyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif

daznai cia uzsuku,pasigroziu jusu darbais ,o svarbiausia kantrybe ir kruopstumu 4u.gif

labai noriu nunert dukrytei galvos juosta,ir uzmaciau toki grozi pas Ligvita,gal butu galima kokia schemute ar aprasyma,nes nuotraukytej nelabai isziuriu,o labai noriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 14, 21:09)

bigsmile.gif Oho kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos.
Ronile, siame modelyje juostele galvai nenerta. O siaip neriu be jokiu schemu. Derinu prie suknutes ar kostiumelio. Kokiu rastu nerta suknyte tokiu stengiuosi ir juostele nerti
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 15, 10:50)
Aciu, merginos.
Ronile, siame modelyje juostele galvai nenerta. O siaip neriu be jokiu schemu. Derinu prie suknutes ar kostiumelio. Kokiu rastu nerta suknyte tokiu stengiuosi ir juostele nerti

Aisku smile.gif
tik man idomu o kaip geriau nert,skersai ar issilgai?ta prasme nusinert siaura juostele ir i ilgi nert,ar pradet nuo placios kaip galvytes apimtis ir tada i ploti?
Atsakyti
As ir taip ir kitaip esu neriusi. Nuo rasto priklauso.
Atsakyti
Dar truputi pasigirsiu
user posted imageuser posted image
Atsakyti
*noriu pasigirti ir as... wub.gif cia mano nerta suknyte ant modeliuko ir parduodamas megztukas mergytei+skrybeliukas... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti