PANELE PRYM nuostabi linine suknute
LUSASITA kriksto rubeliai o jau maza princese pasakiskai atrodo tavo nertais rubeliais
Lusasita, jau koks angeliukas baltapukis ...
sveikos mergaites
daznai cia uzsuku,pasigroziu jusu darbais ,o svarbiausia kantrybe ir kruopstumu
labai noriu nunert dukrytei galvos juosta,ir uzmaciau toki grozi pas Ligvita,gal butu galima kokia schemute ar aprasyma,nes nuotraukytej nelabai isziuriu,o labai noriu...
daznai cia uzsuku,pasigroziu jusu darbais ,o svarbiausia kantrybe ir kruopstumu
labai noriu nunert dukrytei galvos juosta,ir uzmaciau toki grozi pas Ligvita,gal butu galima kokia schemute ar aprasyma,nes nuotraukytej nelabai isziuriu,o labai noriu...
Aciu, merginos.
Ronile, siame modelyje juostele galvai nenerta. O siaip neriu be jokiu schemu. Derinu prie suknutes ar kostiumelio. Kokiu rastu nerta suknyte tokiu stengiuosi ir juostele nerti
Ronile, siame modelyje juostele galvai nenerta. O siaip neriu be jokiu schemu. Derinu prie suknutes ar kostiumelio. Kokiu rastu nerta suknyte tokiu stengiuosi ir juostele nerti
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 15, 10:50)
Aciu, merginos.
Aisku
tik man idomu o kaip geriau nert,skersai ar issilgai?ta prasme nusinert siaura juostele ir i ilgi nert,ar pradet nuo placios kaip galvytes apimtis ir tada i ploti?
As ir taip ir kitaip esu neriusi. Nuo rasto priklauso.
Dar truputi pasigirsiu
*noriu pasigirti ir as... cia mano nerta suknyte ant modeliuko ir parduodamas megztukas mergytei+skrybeliukas...