Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

[quote=lietuviška mergaitė,2009 08 30, 10:47]
Ačiū už pagyras ax.gif
Štai schemutė, tarp kita ko, labai populiari rankdarbių skyrelyje bigsmile.gif
LABAI GRAZU thumbup.gif 4u.gif
Dar turiu klasimuka: o nuo kurios eiles pagal schema pradejote megzti? nes kiek suprantu cia servetele.
Atsakyti
Dar kartą pasirodau lininę krikštynų suknelę - šį kartą jau su savininke ax.gif
user posted image
Atsakyti
kaip grazu. Ir kas man labiausiai patinka tai kad ne tradicinis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 10:30)
kaip grazu. Ir kas man labiausiai patinka tai kad ne tradicinis variantas.

Ačiu:)
Man tai labai patiko nerti, originaliai sugalvota. Pačiai nebūtų atėję į galvą taip pasiūlyti, bet kai matau galutinį rezultatą, tai esu ir pati labai apsipatenkinusi blush2.gif O mergytė suknytę tik dar labiau papuošia:)
Atsakyti
Tai dazniausiai galutinis rezultatas ir ant modeliuko pranoksta visus isivaizdavimus. Nes, kaip jau ne karta sakiau, megztas/nertas drabuzis visa savo grozi atskleidzia tik apsirengus...

PS Merginos, paziurekits siame puslapyje www.mezginiaivaikams.lt ar nera jusu darbeliu. As vakar ten aptikau kad kriksto skyrelyje puse darbu yra mano, bet pristatomi kaip svetaines autores. Su kodais, kainomis...
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 11:17)
PS Merginos, paziurekits siame puslapyje www.mezginiaivaikams.lt ar nera jusu darbeliu. As vakar ten aptikau kad kriksto skyrelyje puse darbu yra mano, bet pristatomi kaip svetaines autores. Su kodais, kainomis...

Ne, nu žodžių trūksta. Kaip galima megzti užsakymus, jeigu net neturi savo darbų parodyti. Aš tavo vietoj paskelbčiau nesąžiningų auksarankių temoje. Dar jei būtų įdėtas kaip pavyzdys schmoll.gif
Atsakyti

Lengva girtis svetimom idėjom umn.gif Nekenčiu tokių žmonių bash.gif Nors dar rašytų, kad idėjos paimtos iš kur nors, o dabar verysad.gif Užjaučiu tas auksarankes, kurios mezga neria ir savo rankų sukurtu grožiu dalinasi su kitom, o čia še tau, boba, ir devintinės bash.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 09 08, 12:19)
Ne, nu žodžių trūksta. Kaip galima megzti užsakymus, jeigu net neturi savo darbų parodyti. Aš tavo vietoj paskelbčiau nesąžiningų auksarankių temoje. Dar jei būtų įdėtas kaip pavyzdys schmoll.gif

tai va, jei butu ideta kaip pavyzdys, tai jau tiek to, gi neuzdrausi zmogui megzt pagal mano modelius. Juk ir as pati ideju semiuosi ir is zurnalu, ir kelis kitu mezgejeliu modeliukus suplaku.... O cia sukrovusi kaip savus, kainas ikalusi...
Skambinau vakar, numyke, kad isims, jei jau taip noriu....

Aciu uz ideja, idesiu i nesaziningu auksarankiu temele.
Atsakyti
na ir ka... siandien, paskambinusi jai antra karta ir pakartotinai paprasiusi isimti nuotraukas isgirdau. "na nukarpem mes jusu uzrasus ir kas? Jus - Vilniuj mes- Klaipedoj kas cia tokio??? "
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 19:02)
na ir ka...  siandien, paskambinusi jai antra karta ir pakartotinai paprasiusi isimti nuotraukas isgirdau. "na nukarpem mes jusu uzrasus ir kas? Jus - Vilniuj mes- Klaipedoj kas cia tokio??? "

Na na... Pamiršta žmonės, kad "supermamos viską žino". Antireklama gi smile.gif
O šiaip -- gal kuri mamytė kokioj mokesčių inspekcijoj dirba? Patikrintų... mirksiukas.gif Naudos gal ir nebūtų didelės, ale bent malonumas pagąsdint.
Ech, pikta aš kažko šiandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 09 08, 20:54)
Na na... Pamiršta žmonės, kad "supermamos viską žino". Antireklama gi smile.gif
O šiaip -- gal kuri mamytė kokioj mokesčių inspekcijoj dirba? Patikrintų... mirksiukas.gif  Naudos gal ir nebūtų didelės, ale bent malonumas pagąsdint.
Ech, pikta aš kažko šiandien  g.gif

Aš tai pagalvojau, kuri moteriškė namuose vyrą prilaiko sodresniu balsu, galėtų duot telefoną ir tegu bosija: "O, jūs, ponia, žinot, kad naudoti vaikų nuotraukas be tėvų sutikimo yra baudžiamasis nusikaltimas? Aš tai žinau, nes esu Vilniaus apskrities generalinis prokuroras ir į jūsų tinklapį įdėta mano sūnaus/dukros nuotrauka be mano sutikimo." lotuliukas.gif
Atsakyti

maciau , pazinau Ligvitos suknytes, bet pamaniau, kad pati Ligvita jas dave pardavimui doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti