Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(Ligvita @ 2009 07 31, 21:50)
La Perla, aciu. Stengiausi islaikyti panasuma, bet padaryti nors siek tiek kitaip smile.gif Tuo labiau, kad kliente norejo pustos suknytes. Na bet viskas prasidejo nuo tavo suknutes smile.gif

man visi tavo darbai be galo grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 07 31, 17:23)
grazu  thumbup.gif  net nepasakyciau kad plagiatas o pakankamai kitokia suknute taip kad galejai ir nerasyti  mirksiukas.gif
labai aciu  wub.gif
dar parodysiu kaip mano sunukas maivosi su neuzbaigtu kostiumeliu vienai klientei, bet labai jau jis norejo tai kol neskalbtas leidau pasimaivyti  lotuliukas.gif  (nors mano sunui virs 2 metuku o savininkui tik 10 men bet itilpom). kai bus baigtas visiskai - parodysiu vel smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

na jau kaip gražu, tai fantastika, o tas angeliukas, tai iš viso wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
cia mano nerta suknele ir kepuraite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 01 rugpjūčio 2009 - 08:48
graži suknelė thumbup.gif ,bet tikras grožis tik ant modeliuko pasimtys. smile.gif

o čia mano paskutinis mažytis darbelis smile.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 07 31, 23:43)
man visi tavo darbai be galo grazus  wub.gif

Aciu, ta pati ir as apie tavo darbus galiu pasakyt. daznai pasigroziu, tik ne visada grazu atsiliepima palieku... smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar vienas pakartojimas.Tik raštas truputėlį pakeistas ir gėlytės kitokios smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
LUSASITA VILIUTEEE
Na ka ir be pridursi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif first.gif first.gif
Atsakyti
VILIUTEEE ir LUSASITA jūsų suknelytės ir panelytės tiesiog supeeeeeeeerinės wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 07, 17:59)

Kaip visada be zodziu wub.gif 4u.gif
Atsakyti