Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

[quote=Rife,2009 07 25, 21:07]
Populiarusis komplektas 5 mėn. berniukui krikštynoms

labai norėčiau ir aš tokį numegzti, bet pagal schemą ten neriama vienai "klešnei" 68 pynelės kilpos, kai pradėjau nerti, man atrodo, kad labai daug g.gif
Kad ir nuotraukoje pačios kur nerta atrodo visai nemažas, ar tikrai neriama taip plačiai? Paprotinkit mane prašom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2009 07 23, 20:37)
Saldainia fantastiskas drabuziukas
user posted image

nerealu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2009 07 28, 15:21)
nerealu wub.gif  wub.gif

Gerai neprisimenu bet atrodo kad buvo 78 akys. Nėriau pasimatuodama pagal kelnes.
Atsakyti
o cia kepuryte berniukui krikstynoms prie siuto lininio kostiumelio wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, kokia spalva berniukų rūbeliams - su mėlyna ar rausva? Visai susipainiojau dabar unsure.gif
Atsakyti
www.mamosturgelis.lt -kai reikia pigiau.
Cia vyksta prekyba pigesniais ir devetais daiktais skirtais besilaukiancioms mamoms, mamoms ir ju vaikams 4u.gif

gal kam pravers blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 07 23, 20:37)

thumbup.gif modeliukas
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 07 29, 23:04)
Mergaitės, kokia spalva berniukų rūbeliams - su mėlyna ar rausva? Visai susipainiojau dabar  unsure.gif

zinoma melyna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 07 29, 22:04)
Mergaitės, kokia spalva berniukų rūbeliams - su mėlyna ar rausva? Visai susipainiojau dabar  unsure.gif

Pagal bažnyčią mėlyna spalva mergaitėms, Marijos rūbai vaizduojami balti su mėlyna juosta ir panašiai, o berniukams - raudona, nes Juozapo skraistė taip pat raudono atspalvio. Žodžiu taip išeina, kad tinka abi spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 29, 21:30)

suknele eilini karta superine thumbup.gif o panelyte irgi nuostabi... ypac papustos lupytes flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 07 29, 23:04)

berniukai - rausva
mergaites-melsva
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 30, 09:02)
zinoma melyna smile.gif

cia iprastai, per kriksta atvirksciai mirksiukas.gif
QUOTE(Jūržolė @ 2009 07 30, 09:08)
Pagal bažnyčią mėlyna spalva mergaitėms, Marijos rūbai vaizduojami balti su mėlyna juosta ir panašiai, o berniukams - raudona, nes Juozapo skraistė taip pat raudono atspalvio.

drinks_cheers.gif
butent pagal tuos visus religinius-tradicinius isvedziojimus berniukams rausva, o mergelkoms zydra spalva skirta
nors teko visko matyt, o kai pati zalia buvau tai ir berniuka su zydra juostele krikstinom, jokio skirtumo, bet paciai nepatogu labai buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 29, 22:30)

kokia grazi gal shemute butu galima gauti
Atsakyti