o stai ir mano pirmas bandymas megzti mocherine kriksto suknele
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 20, 22:20)
Viliuteee
gal turit aiskia moherinukes schema? ne tik rasteli bet visa?
labai grazi suknute,jei turesiu mergaite,noreciau tokia nunert krikstynoms o sios jusu suknytes kokio dydzio mergaitei?
gal turit aiskia moherinukes schema? ne tik rasteli bet visa?
labai grazi suknute,jei turesiu mergaite,noreciau tokia nunert krikstynoms o sios jusu suknytes kokio dydzio mergaitei?
schemų neturiu,nes man tikrai jų nebereikia,be to šios mažytės mocherinukės mano pačios išgalvotos.Pamačius Statkevičiaus sukneles,kilo mintis panašiai papuošti ir mažas mergytes.
raštus imu iš kelių schemų ,juos derinu,jei ko trūksta prikuriu savo.
Schemas galima panaudoti kitų modeliukų.
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 21, 09:55)
schemų neturiu,nes man tikrai jų nebereikia,be to šios mažytės mocherinukės mano pačios išgalvotos.Pamačius Statkevičiaus sukneles,kilo mintis panašiai papuošti ir mažas mergytes.
na labai grazu,negaliu atsiziuret
tik dabar suabejojau ar nerta ji at megzta
QUOTE(saulxx @ 2009 07 21, 09:44)
Jau kooooks grožis
Saulxx,gal gali schemute tos mocherinukes?Nerealiai grazi! Kokie siuliukai? As nesu mezgusi mocherinukes,bet noreciau krikstynoms pabandyt, gal iseitu. Gal gali parasyti nuo ko pradeti megzti,kokie virbalai? Ar cia su valu? Aciu!
Sveikos mamytes,
Matau, kad Jūs visos labai darbščios ir originalios, o ypatingoms progoms savo aukseliams norite padovanoti pačius dailiausius savo rankų darbo rūbelius.
Aš pati jau užauginau dvi dukras, o anūkų dar nesulaukiau, turiu nemažai laisvo laiko, kurį skiriu man labai maloniam užsiėmimui - nėrimui.
Taigi, mano pasiūlymas turėtų sudominti užimtas mamytes. Galiu nunerti pagal užsakymą įvairius rūbelius, kepuraites, tapkutes ir pan. Štai keletas pavyzdžių:
Daugiau nuotraukų ir kitą informaciją galite rasti adresu
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Jei susidomėjote ar turite kokių klausimų rašykite
nijole.rankdarbiai@gmail.com
skambinkite mob. tel.: +37067505982
Matau, kad Jūs visos labai darbščios ir originalios, o ypatingoms progoms savo aukseliams norite padovanoti pačius dailiausius savo rankų darbo rūbelius.
Aš pati jau užauginau dvi dukras, o anūkų dar nesulaukiau, turiu nemažai laisvo laiko, kurį skiriu man labai maloniam užsiėmimui - nėrimui.
Taigi, mano pasiūlymas turėtų sudominti užimtas mamytes. Galiu nunerti pagal užsakymą įvairius rūbelius, kepuraites, tapkutes ir pan. Štai keletas pavyzdžių:
Daugiau nuotraukų ir kitą informaciją galite rasti adresu
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Jei susidomėjote ar turite kokių klausimų rašykite
nijole.rankdarbiai@gmail.com
skambinkite mob. tel.: +37067505982
QUOTE(Čili @ 2009 07 18, 21:01)
Aš savo mažei nunėriau tokią suknutę Mano pirmas nėrinys, tad gal ne toks įspūdingas kaip etatinių mezgėjėlių mūsų
Nu man PASAKIŠKAI gražu
Nu tokia graži ir suknytė, ir modeliukas tai jau kas be ko
čia savo sūneliui nunėriau
Saldainia fantastiskas drabuziukas
Va čia tai grožis