QUOTE(Colomba @ 2009 05 09, 23:15)
Dariausi kolonoskopiją Kauno klinikose, visus kartus leisdavo vaistus ir ramiai pramiegodavau tyrimą. Tik aš visada paprašau, kad man suleistų. Man darė gydytojas Kiudelis.
man irgi "dare" Kauno klinikose, gydytojas kazkoks Pimpikis mazdaug tokia pavarde, iskart prasiau, kad vaistu suleistu, sesute pasake gydytojas nemegsta leisti vaistu, taigi aisku atejau, nes problemos skausmai, taigi pradejo daryti tyrima man skausmas buvo nezmoniskas, nenoriu nieko gasdinti, as ir pradejau klykti, man taip skaudejo, lyg pasaulio pabaiga, nu bet skausmas buvo nzn, siaubas kazkoks, vos ne samone uztemti galejo
,
taigi po kiek laiko liepe lipti nuo to "stalo", maniau baige tyrima, taciau isivaizduokite i kortele irase - netoleravo tyrimo keverznom raidem ir nieko man nepasake, kai atejau pas gastro, ji sako jums nepadare praktiskai, nekenciu sito
Pimpikio, nieksas, nes ir pasiruosimas sunkus, tas viduriu isvalymas, ir tiek nedaug truko... nieksas negaliu, tik suleisti vaistu reikejo
dabar ir toliau kazkokios baisines problemos liko, o apie antra tyrima, tai nezinau, net pagalvot po tokio daktaro
o siaip daug kam daro ir padaro, nesigasdinkit, cia man taip pasiseke