jau skaičiau, rašo gerti pakakamai skysčių ir nuo to nei kike neaiškiau. Ko gero, kaip ir prie fortrans 4 l išgerti

Onko Vilniuje dare, su pusiau narkoze, tokia apsvaigusi, keista ir oro niekas nepute, eile kilometrine, bet as gulejau skyriuje, tai nuveze ir atveze. Valgyt dave pietus. Po to skrandi tyre santaruose irgi su narkoze, niekas neskaudejo.
Viena moteris ligonineje atsisake narkozes, rado kelis navikus ir reikejo kartoti tyrima po keliu dienu ir jau su narkoze. Dare 2 val. Sake, daug biopsijos eme. Kaip tada reiketu iskenteti. O pradurti neimanoma. Lb plonas ir lankstus vamzdelis su sviesyte gale.
Onko Vilniuje dare, su pusiau narkoze, tokia apsvaigusi, keista ir oro niekas nepute, eile kilometrine, bet as gulejau skyriuje, tai nuveze ir atveze. Valgyt dave pietus. Po to skrandi tyre santaruose irgi su narkoze, niekas neskaudejo.
Viena moteris ligonineje atsisake narkozes, rado kelis navikus ir reikejo kartoti tyrima po keliu dienu ir jau su narkoze. Dare 2 val. Sake, daug biopsijos eme. Kaip tada reiketu iskenteti. O pradurti neimanoma. Lb plonas ir lankstus vamzdelis su sviesyte gale.
Kalbant apie kolonoskopiją, labai retais atvejais galima
Nieko nejaučiau, suleido vaistu, užmigau. Po to pažadino apsirengiau, šnektelėjom su daktariuku, nei bloga, nei ką, lyg nieko nebūtų buvę. Buvau nevalgius 2 paras lygiai, gal persistengiau Po tyrimo kai grįžau labai lengvai krimstelėjau, nelabai ir norėjos. Galima iš kart užvalgyt su pilvu viskas tvarkoj, iš vakaro keletą valandų tik su tuliku draugai
Bet tie skysčiai ne tik žarnyną, bet ir smegenis praplovė, mečiau kavą gert, jau savaitė su virš kaip nė į burną, ko nėra buvę. Daktariuks dieviško gerumo
Sėkmės visoms ir būkit sveikos.
Buvau Santaros Vilniuje. Kolonoskopija pasirodo visai nebaisi procedūra, nieko neskaudėjo, gydytojos (buvo kelios berods) nuostabios, labai dėmesingos Net nežinau kas ten buvo daroma, nes atrodo tik pradėjo o jau ir baigė. Matyt užmigau
ir kam aš taip nervinausi ... bado dieta (nors šiaip tai picoprep man pasirodė skanus ir nebuvo sunku skysčius gerti, tik ryte rankos pačios nešė viską į burną, tik prieš įsidedant maistelį atsipeikėdavau, kad juk negalima...) buvo žymiai baisiau.