Įkraunama...
Įkraunama...

Kolonoskopija

QUOTE(Aurio zmona @ 2016 03 02, 14:41)
Liuxiskai,nors paniskai bijojau,verkiau kaip mazas vaikas,bet nebuvo ko bijoti!
Nuo vakar 14.30h pradejau gert slyksciausia pasaulyje gerima...17h buvau jau sugerusi vaistus visa doze,likusi vakara geriau tik vandeny,pas nykstukus nebegau labai daug g.gif tai buvau issigandusi,gal ka ne taip dariau,gal neissivalo zarnynas...bet viskas ok.Ryte atvaziavus i ligonine,ilgai sedejau masinoj,dvejojau lipt ar begt atgal lotuliukas.gif bet islipau...zodziu perrenge mane lig.marskiniais,istate katetery ir is palatos issiveze i kabineta kuriame vyko veiksmas...suleido vienu vaistu,sako tuoj galvele  apsisuks leisim kitus ir miegosi,tai nebejaiciau kaip leido antrus smigau kaip visciukas:D atsibudau jau palatoj,atnese atsakyma VISKAS GERAI!  Jokiu svaigimu,blogumu nebejauciau,apsirengiau ir namo:)))))kaip tikra moteris pries namus dar i parduotuve uzsukau,na dar ir i garaza biski del masiniuko reikejo:D su narkoze mergaites nebijokit!sekmes visoms!

Sakykite o pas koki gydytoja daretes? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia patarimo. Greitu laiku man taip pat tikriausiai grės šitas "malonumas" blush2.gif . Tai noriu truputėlį pas jus pasirinkti informacijos apie visų vizitų eigą... 4u.gif
Esu užsiregistravusi pirmai konsultacijai pas gyd. Saladzinską Dainavos poliklinikoje (Kaune). Iš registracijos laiko supratau, kad 1 pacientui skiriama net (?!) 5 minutės laiko blink.gif doh.gif .. Va čia ir prasideda linksmybės - nelabai įsivaizduoju ką galima per tiek laiko nuveikti (nutarti) .. bent jau turiu šiokią tokią paguodą, kad per tokį trumpą laiką jis man tikrai nieko nesukiš ax.gif ...
Tik klausimas : tai čia pirma kokia "konsultacija" reikalinga tik tam, kad man paduotų informacinę knygelę ir paskirtų procedūros laiką? Ar kam?
Ir dar - jeigu aš konsultacijai einu į polikliniką, tai visa procedūra man būtent ten ir bus atlikta? Negalėsiu pasirinkti kitos vietos? Pvz Klinikų?
Tikiuosi, kad man padėsite 4u.gif
Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
Tikrai niekas negalite padėti ? unsure.gif verysad.gif

QUOTE(maaja @ 2016 04 17, 18:38)
Sveikos,
labai reikia patarimo. Greitu laiku man taip pat tikriausiai grės šitas "malonumas"  blush2.gif  . Tai noriu truputėlį pas jus pasirinkti informacijos apie visų vizitų eigą...  4u.gif
Esu užsiregistravusi pirmai konsultacijai pas gyd. Saladzinską Dainavos poliklinikoje (Kaune).  Iš registracijos laiko supratau, kad 1 pacientui skiriama net (?!) 5 minutės laiko blink.gif  doh.gif  .. Va čia ir prasideda linksmybės - nelabai įsivaizduoju ką galima per tiek laiko nuveikti (nutarti) .. bent jau turiu šiokią tokią paguodą, kad per tokį trumpą laiką jis man tikrai nieko nesukiš  ax.gif ...
Tik klausimas : tai čia pirma kokia "konsultacija" reikalinga tik tam, kad man paduotų informacinę knygelę ir paskirtų procedūros laiką? Ar kam? 
Ir dar - jeigu aš konsultacijai einu į polikliniką, tai visa procedūra man būtent ten ir bus atlikta? Negalėsiu pasirinkti kitos vietos? Pvz Klinikų? 
Tikiuosi, kad man padėsite  4u.gif
Iš anksto dėkoju smile.gif

Atsakyti
QUOTE(maaja @ 2016 04 24, 21:08)
Tikrai niekas negalite padėti ?  unsure.gif  verysad.gif

Šiaip kolonoskopija yra kompensuojama ligonių kasų, jei neklystu, todėl galima eiti kad ir į privačią kur nėra jokių eilių ir normalią konsultaciją gausi.
Atsakyti
QUOTE(Devona @ 2016 05 19, 14:17)
Šiaip kolonoskopija yra kompensuojama ligonių kasų, jei neklystu, todėl galima eiti kad ir į privačią kur nėra jokių eilių ir normalią konsultaciją gausi.

Merginos kam rado ismatose kraujo, gal tokiu yra? Stogas vaziuoja. Kolonoskopijos dar nedare.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 02, 12:35)
Merginos kam rado ismatose kraujo, gal tokiu yra? Stogas vaziuoja. Kolonoskopijos dar nedare.

Ar verta eiti pas gd Zaks?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 02, 12:45)

Jeigu čia toks tyrimas, kaip būna profilaktinis, kur gali pats pasidaryti, tai dar nebijokite. Iš mano pažįstamų buvo ir gi, kad rodė kraują ir padarius rimtus tyrimus niekas nepasitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2016 12 02, 14:11)
Jeigu čia toks tyrimas, kaip būna profilaktinis, kur gali pats pasidaryti, tai dar nebijokite. Iš mano pažįstamų buvo ir gi, kad rodė kraują ir padarius rimtus tyrimus niekas nepasitvirtino.

Man 53 metai, as pagal programa, tai pasake, kad kraujo rado, pasirodo, jei tau virs 50 ir sis tyrimas teigimas , onkologiniame koloskopija atlieka lb greit, net nustebau, galima ir su narkoze ir be, merginos patarkite, vienintelio dalyko , kurio negaliu pernesti tai dantu taisymo, pas ginekologa einu dzin, po skydliaukes operacijos vaistu nuo skausmo irgi nereikejo nuo pirmos dienos, o cia kita organizmo dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 02, 15:50)
Man  53 metai, as pagal programa, tai pasake, kad kraujo rado, pasirodo, jei tau virs 50 ir sis tyrimas teigimas , onkologiniame koloskopija atlieka lb greit,  net nustebau, galima ir su narkoze ir be, merginos patarkite, vienintelio dalyko , kurio negaliu pernesti tai dantu taisymo, pas ginekologa einu dzin, po skydliaukes operacijos vaistu nuo skausmo irgi nereikejo nuo pirmos dienos, o cia kita organizmo dalis smile.gif

Kolonoskopija būtina 4u.gif Linkiu, kad tebūtų hemorojus 4u.gif
Kolonoskopiją darykit su narkoze. Bent jau Santariškėse visai nenujungia, esat tarsi apgirtusi, bet, pasirodo, tai ir yra narkozė, viską matote, viską girdite, bet nieko neskauda. O procedūra su apsirengimu ir nusirengimu trunka 30 minučių. Pakankamai ilgai, kad ramiai iškentėtumėt skausmą. O skauda tikrai, nes storoji žarna žmogaus kūne eina pusračiu, žarnelė vis braižo storosios žarnos gleivinę, pojūtis tikrai ne toks, kaip pas ginekologą.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 12 02, 16:26)
Kolonoskopija būtina 4u.gif Linkiu, kad tebūtų hemorojus 4u.gif
Kolonoskopiją darykit su narkoze. Bent jau Santariškėse visai nenujungia, esat tarsi apgirtusi, bet, pasirodo, tai ir yra narkozė, viską matote, viską girdite, bet nieko neskauda. O procedūra su apsirengimu ir nusirengimu trunka 30 minučių. Pakankamai ilgai, kad ramiai iškentėtumėt skausmą. O skauda tikrai, nes storoji žarna žmogaus kūne eina pusračiu, žarnelė vis braižo storosios žarnos gleivinę, pojūtis tikrai ne toks, kaip pas ginekologą.

tai kad i santarus pakliuti reikia pirma pas proktologa, po to tik kolonnoskopija, ten nera kaip onkologiniame,
perziurejau kiek , tai radau gyd Kesmina, dirba viesoji Mickeciaus istaiga Kauno gatveje, ten jei eini su programa, talonas uz menesio ir su narkoze. o tai kaip jus papuolet santaruose kolonoskopijai?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 02, 16:45)
tai kad i santarus pakliuti reikia pirma pas proktologa, po to tik kolonnoskopija, ten nera kaip onkologiniame,
perziurejau kiek , tai radau gyd Kesmina, dirba viesoji Mickeciaus istaiga Kauno gatveje, ten jei eini su programa, talonas uz menesio ir su narkoze. o tai kaip jus papuolet santaruose kolonoskopijai?

Man problemos kitos buvo. Turėjau siuntimą į Santarus pilvo chirurgui, konsultacinė poliklinika. Apžiūrėjo ir davė siuntimą kolonoskopijai irgi į konsultacinę polikliniką.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 02, 11:45)
Papildyta:

Ar verta eiti pas gd Zaks?

Pasidarykit kolonoskopiją, bus ramiau. smile.gif
Galit darytis su narkoze, nes be jokio nuskausminimo procedūra tikrai nemaloni. Tik pasitikslinkite, ar darys su ta, kuomet tiesiog apsnūstate, būnate mieguista, bet sąmoninga liekat (aš užmigdavau trumpam), ar su pilna.

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 12 03, 15:27)
Pasidarykit kolonoskopiją, bus ramiau. smile.gif
Galit darytis su narkoze, nes be jokio nuskausminimo procedūra tikrai nemaloni. Tik pasitikslinkite, ar darys su ta, kuomet tiesiog apsnūstate, būnate mieguista, bet sąmoninga liekat (aš užmigdavau trumpam), ar su pilna.

Sveikos. Ka patarsite vuduriu valymui pries koloskopija? Turiu tulzies pusles akmenlige. Siule picoptrep. Ten miltelius geri tik vienoje stiklineje istirpinus, o po to tik vandeni 2l. Galima pradeti nuo 14 val dienos.
Atsakyti