Įkraunama...
Įkraunama...

Kolonoskopija

QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2015 09 07, 06:03)
Merginos, ar po kolonoskopijos jums neskaudėjo pilvo? Man nustatė opinį kolitą, bet prieš procedūrą lyg nejaučiau tokių pilvo skausmų, kaip kelios dienos po jos. Atrodo, kad raižo visą pilvą. Ar jums taip nebuvo?

Vaikščioti, ypač išsitiesus galite? Temperatūros nėra?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 09 07, 08:07)
Vaikščioti, ypač išsitiesus galite? Temperatūros nėra?

Galiu vaikščioti, kartais suriečia diegliai, tada tik į lovą greičiau traukiu. Bendras silpnumas yra, išsiploviau galvą ir jau silpna, traukia lovon. Temperatūros nėra.
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2015 09 08, 10:56)
Galiu vaikščioti, kartais suriečia diegliai, tada tik į lovą greičiau traukiu. Bendras silpnumas yra, išsiploviau galvą ir jau silpna, traukia lovon. Temperatūros nėra.

Jeigu skausmai stiprėja, gal reikėtų pasitarti su šeimos gydytoja. Aš dar ir echoskopijos prašyčiau, bet mano patirtis su skausmais po kolonoskopijos nekokia.
Man po nesėkmingos kolonoskopijos praėjus porai dienų skausmas buvo labai didelis, be to karščiavau smarkiai ir temperatūra nekrito.
Atsakyti
Sveikos:) patarkite, kokius vaistus gerti zarnyno valymui? As lb jautri vaistam, visada salutiniai pasireiskia, bijau neapsivemti. Radau, kad galima eziclen, picoprep, fortrans, colotyl. Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2015 09 29, 13:59)
Sveikos:) patarkite, kokius vaistus gerti zarnyno valymui? As lb jautri vaistam, visada salutiniai pasireiskia, bijau neapsivemti. Radau, kad galima eziclen, picoprep, fortrans, colotyl. Ka patartumet?

Cia ne vaistai, cia geriamos priemones zarnyno valymui biggrin.gif
Visi neskanus, t.y. surus. O isgerti ju reikia pasidarius 3-4 litrus doh.gif Skaninames citrinu sultimis, geriam po puse stiklines kas 15 minuciu. Jei jauciat, kad gali pykinti-gerkit po kelis gurksnius kas 5 minutes.
Cololyt, man asmeniskai, buvo priimtinesnis gerimui, bet, sako, kad jo nebera vaistinese pirkti. Fortransa dar bandziau, bet ji gausiai skaninau su citrinos sultimis. 4 litras jo jau nebeilindo niekaip blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

mane domina kolonoskopija su pilna narkoze, kai uzmiegi pries tyrima ir pabundi jau po visko ir nepatiri jokiu nemaloniu pojuciu. Kas daretes kolonoskopija Vilniuje su pilna narkoze, parasykit kokioj istaigoj, koks gydytojas, kiek kainavo ir pan, labai reikalinga info ir jusu nuomones smile.gif Beje su pilna narkoze daro tik privaciai ar pvz daro ir Santariskiu VIP kabinete? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshkute5 @ 2015 12 07, 18:44)
Sveikos,

mane domina kolonoskopija su pilna narkoze, kai uzmiegi pries tyrima ir pabundi jau po visko ir nepatiri jokiu nemaloniu pojuciu. Kas daretes kolonoskopija Vilniuje su pilna narkoze, parasykit kokioj istaigoj, koks gydytojas, kiek kainavo ir pan, labai reikalinga info ir jusu nuomones smile.gif Beje su pilna narkoze daro tik privaciai ar pvz daro ir Santariskiu VIP kabinete?  g.gif  ax.gif

sveiki, nepatingėkite pasiskaityti pora puslapių atgal, ten aš viską aprašiau apie Santariškes, VIP. Ir šiaip forume labai daug informacijos, bent aš radau viską, ko man reikėjo ir net daugiau iš kolegių patirties. Sėkmės
Atsakyti
sveikos 4u.gif jungiuosi i jusu gretas,treciadieni laukia manes si procedura...
man uzeina skaudeti desini sona,po sonkauliais,atsigulus,nuo rugsejo men,jauciu ,kad iskyla kazkoks guzas,kuri palietus staigiai dingsta tarp zarnu doh.gif doh.gif doh.gif
skrandi tyre,eho dare 2 kartus,viskas normoj..paziryzau kolonoskopijai doh.gif prasiau su narkoze gydytojas nesutiko(ale kiek as turesiu sumoketi!!!)nuejus pas kita sutiko iskart....tai va man labai idomu kuriai dare kaip tai vyksta?i ligonine nesigulsiu ,rytoj po pietu pradesiu valyt zarnyna....treciadieni ryte vaziuoju i ligonine...sake lyg i vena vaistus leis,nesuprantu kaip tai vyksta?vietoj"nulusiu"?kaip po visko,apspangusi labai busiu? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 29 vasario 2016 - 09:55
QUOTE(Aurio zmona @ 2016 02 29, 10:53)
sake lyg i vena vaistus leis,nesuprantu kaip tai vyksta?vietoj"nulusiu"?kaip po visko,apspangusi labai busiu? blink.gif

Suleis į veną vaistus, apspangsite, jausitės kaip gerai pagėrusi. Nenulūšit, viską girdėsit, bendrausit, bet neskaudės. Po procedūros atsikelsit savom kojom, pilvas bus išpūstas, daug bezdėsite su kiekvienu žingsniu, nes procedūros metu į žarnyną pripučia oro. biggrin.gif
Po procedūros mane parvežė namo vyras, bet visumoj galėjau ir pati parvairuoti, nes viskas išsivaikščiojo po kokių 15 minučių.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 29, 11:08)
Suleis į veną vaistus, apspangsite, jausitės kaip gerai pagėrusi. Nenulūšit, viską girdėsit, bendrausit, bet neskaudės. Po procedūros atsikelsit savom kojom, pilvas bus išpūstas, daug bezdėsite su kiekvienu žingsniu, nes procedūros metu į žarnyną pripučia oro. biggrin.gif
Po procedūros mane parvežė namo vyras, bet visumoj galaminaėjau ir pati parvairuoti, nes viskas išsivaikščiojo po kokių 15 minučių.

pries 10metu,man yra dare,bet be jokiu raminamu ar narkoziu....sakiau geriau dar 2kart gimdysiu,nei leisiuos kad sitaip draskytu doh.gif
kam tuomet man liepe pasidaryt sirdies kardiograma,kraujo kresejima( kaip pries operacija)jus kalbat turbut apie raminamus vaistus kur leidzia...o cia narkoze sake...arba as nk nebesuprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2016 02 29, 11:28)
pries 10metu,man yra dare,bet be jokiu raminamu ar narkoziu....sakiau geriau dar 2kart gimdysiu,nei leisiuos kad sitaip draskytu doh.gif
kam tuomet man liepe pasidaryt sirdies kardiograma,kraujo kresejima( kaip pries operacija)jus kalbat turbut apie raminamus vaistus kur leidzia...o cia narkoze sake...arba as nk nebesuprantu blink.gif

Ne raminamuosius, kalbu apie trumpalaikę, vietinę narkozę, kaip kad kitiems žmonėms pilnoj sąmonėj operacijas net daro mirksiukas.gif Kadangi į veną ji įvedama, tai ir liepia kardiogramas, kraujo krešumus tikrintis kaip prieš rimtą operaciją drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=sena pažįstama,2016 02 29, 12:12]
Ne raminamuosius, kalbu apie trumpalaikę, vietinę narkozę, kaip kad kitiems žmonėms pilnoj sąmonėj operacijas net daro mirksiukas.gif Kadangi į veną ji įvedama, tai ir liepia kardiogramas, kraujo krešumus tikrintis kaip prieš rimtą operaciją drinks_cheers.gif
[/quote

Hmmm,seimo gyd.sako miegosi:D na suzinosiu rytoj,siandiena linksmoji diena!valysiu zarnyna rolleyes.gif kaip bijau!valysiu su EZICLEN 2 buteliukai skystalo ir bliudas tas...pirkau vaistus pries menesi viska susake kaip daryt,o siai diena nieko neatsimenu,kuri valet su juo?kaip daret?nuo kelintos valandos pradejot?papasakokit!;)
Au beje man liepe ir ampole nusipirkt nuo skausmo kazkokia...o kam ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 01 kovo 2016 - 10:13