QUOTE(Supronti @ 2015 05 07, 11:12)
Laba diena, kur Klaipėdoje rekomenduotumet atlikti kolonoskopija? ačiū
Sveiki, darysiuos Vėtrungėj pas gyd. Kančiauską(mokama, su siūntimu nežinau kiek reikia damokėti), jis taip pat daro ir Respublikinėj ligoninė, dar daro Žindžius, Miesto ligonineje girdėjau moteris darė bendradarbei, patiko gyd., jei reikėtų žarną ryt, tai tik pas Kančiauską ar Žindžių eičiau, moka nuteikti, nuraminti ir viskas gerai praeina ( esu pas juos buvusi dėl skrandžio, kalnoskopiją esu dariusi du kartus pas kitus)
Na ka gi,ir as turejau sia procedūrą....Bijojau labai,todel ėjau darytis su pilna narkoze,Medicinos diagnostikos centre Vilniuje. Darė gydytojas Juozas Stanaitis. Nejaučiau visiškai nieko,procedura pradejo 8.15 ,o 9.15 jau atsibudus buvau. Nebuvo jokiu nemalonių pojūčio zarnyne,jokio išsiputimo,jokio perštėjimo. Jeigu dar kada reiks (tikiuosi ne),tai darysiuos tik ten,nors kaina (kolonoskopija,biopsija,narkoze) ir nevaikiska 227 eur....
QUOTE(Creed @ 2015 06 17, 13:36)
Na ka gi,ir as turejau sia procedūrą....Bijojau labai,todel ėjau darytis su pilna narkoze,Medicinos diagnostikos centre Vilniuje. Darė gydytojas Juozas Stanaitis. Nejaučiau visiškai nieko,procedura pradejo 8.15 ,o 9.15 jau atsibudus buvau. Nebuvo jokiu nemalonių pojūčio zarnyne,jokio išsiputimo,jokio perštėjimo. Jeigu dar kada reiks (tikiuosi ne),tai darysiuos tik ten,nors kaina (kolonoskopija,biopsija,narkoze) ir nevaikiska 227 eur....
is kur cia tokios kainos/ , pas mus 40 euru uztenka
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 15, 13:40)
is kur cia tokios kainos/ , pas mus 40 euru uztenka
Labas visoms. Jungiuosi prie jūsų, man irgi darys kolonoskopiją.
Nervinuosi pirmiausia dėl fizinės baimės, antra, dėl rezultatų.
Dariau paslėpto kraujo išmatose testą ir parodė kraują. Pernai buvo geras tyrimas. Taigi reikia pasitikrinti. Visko noriu greitai, tai kreipiausi į Santariškių mokamą, nes esu labai nusiteikusi pries Grybo g. Ir gavau, kada norėjau, t. y. už poros savaičių. Su narkoze. Informavo, kad kaina apie 300 EUR.
Tai dabar skaitysiu jūsų patirtį
Sveikos, norejau paklaust, paskyre man kolonoskopija su pilna narkoze tokia diena, kai turesiu menstruacijas, kazi galima daryt, netrukdts tam reikalui?
Papildyta:
nesuprantu is kur tokios kainos, man pasake gydytojui 50eur ir viskas
Papildyta:
QUOTE(ego @ 2015 07 16, 19:29)
Labas visoms. Jungiuosi prie jūsų, man irgi darys kolonoskopiją.
Dariau paslėpto kraujo išmatose testą ir parodė kraują. Pernai buvo geras tyrimas. Taigi reikia pasitikrinti. Visko noriu greitai, tai kreipiausi į Santariškių mokamą, nes esu labai nusiteikusi pries Grybo g. Ir gavau, kada norėjau, t. y. už poros savaičių. Su narkoze. Informavo, kad kaina apie 300 EUR.
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 17, 12:29)
Sveikos, norejau paklaust, paskyre man kolonoskopija su pilna narkoze tokia diena, kai turesiu menstruacijas, kazi galima daryt, netrukdts tam reikalui?
Papildyta:
Papildyta:
Užsiregistravau mokamų paslaugų registratūroje telefonu. Santariškių ligoninėje. Be siuntimo.
Registratorė paklausė, ar su narkoze, pasakiau, kad būtinai. Ji pasakė, kad tai apie 300 EUR. Gal šiek tiek mažiau, gal daugiau, nežinau. Gydytojams aš nedalinu, yra oficiali tvarka, jos ir laikausi.
O kaip ir kiek bus iš tikrųjų, galėsiu pasakyti tik po visko.
Sėkmės
aš nesuprantu iš kur tokios kainos, privačiai dariausi, turiu ergo draudimą ir iš ten nuskaičiavo 138eu su biopsija , aišku čia be narkozes, bet man leido morfijų, viena darėsi operaciją ligoninėje ir mokėjo 300su biškiu eu
kazkokios nesamoningos kainos, siaip nemokamai daro, bet nenoriu laukt 3 menesius, tai50 eur i kiseneir padarys:)) ir su narkoze
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 29, 17:39)
kazkokios nesamoningos kainos, siaip nemokamai daro, bet nenoriu laukt 3 menesius, tai50 eur i kiseneir padarys:)) ir su narkoze
Tai va, aš jau po procedūros. Kaip žadėjau, dalinuosi info ir įspūdžiais.
Santariškių ligoninėje, be siuntimo, skubiai, su pilna narkoze. Kaina 289 EUR. Oficiali, galiu nuskenuoti sąskaitą. Vien narkozė 140 EUR. Servisas, žinoma, labai valdiškas, net spec. kelnaičių už tokią kainą neduoda. Gydytojai puikūs profesionalai, po narkožės atsigavau lengvai. Bet administravimas žemiausio lygio. Vis tik imant tokius pinigus galėtų nors tą vadinamąjį VIP patvarkyti, o tai kaip sovietinėje kontoroje.
Bet tai smulkmena, palyginti su džiaugsmu, kad nieko tragiško nerado. Vieną polipą 5 mm pašalino. Ko gero, jis ir davė tą paslėptą kraują.
Dėkui už patarimus, Fortrans gėriau nuo trečio litro su citrina. Jokių problemų, viskas gana lengvai suėjo.
Taigi sėkmės visoms, laikykitės
Merginos, ar po kolonoskopijos jums neskaudėjo pilvo? Man nustatė opinį kolitą, bet prieš procedūrą lyg nejaučiau tokių pilvo skausmų, kaip kelios dienos po jos. Atrodo, kad raižo visą pilvą. Ar jums taip nebuvo?