Įkraunama...
Įkraunama...

Kolonoskopija

Na, sveikos, as jau po proceduros bigsmile.gif

Bande leisti man tuos raminancius, absoliuciai nesuveike, visiskai lyg niekur nieko biggrin.gif doh.gif ne galva neapsvaigo, gavosi mano kolonoskopija be jokiu nuskausminimu ir primigdymu doh.gif

Aciu Dievui nieko nerado, tai dirgliosios zarnos sindromas, pati procedura siek tiek skausminga be narkozes, ale taip kaip as isivaizdavau, tai ne is tolo, tas skausmas is esmes niekinis, gyre mane labai seseles, sako nu bet jus ir sauni moteris, jauna, kudute, sitaip gerai, ramiai beguledama atlaiket, gavau pagyru 4u.gif

dar gydytojas isechoskopavo kepenis ir tulzi, viskas ciki piki, jokiu padidejimu ir jokiu akmenu, tik sake kasa mazesnio dydzio nei kad buna pas zmogu dazniausiai buna, bet tai galvoju, gal kiekvieno zmogaus anatomija tiesiog skirtinga g.gif

Taip ir atlaikiau sita kankinimasi beveik dvi savaites biggrin.gif aciu merginos, kad pagelbejot, kai jau galva visai neveike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 23, 12:35)
Na, sveikos, as jau po proceduros bigsmile.gif

Bande leisti man tuos raminancius, absoliuciai nesuveike, visiskai lyg niekur nieko biggrin.gif  doh.gif ne galva neapsvaigo, gavosi mano kolonoskopija be jokiu nuskausminimu ir primigdymu doh.gif

Aciu Dievui nieko nerado, tai dirgliosios zarnos sindromas, pati procedura siek tiek skausminga be narkozes, ale taip kaip as isivaizdavau, tai ne is tolo, tas skausmas is esmes niekinis, gyre mane labai seseles, sako nu bet jus ir sauni moteris, jauna, kudute, sitaip gerai, ramiai beguledama atlaiket, gavau pagyru 4u.gif

dar gydytojas isechoskopavo kepenis ir tulzi, viskas ciki piki, jokiu padidejimu ir jokiu akmenu, tik sake kasa mazesnio dydzio nei kad buna pas zmogu dazniausiai buna, bet tai galvoju, gal kiekvieno zmogaus anatomija tiesiog skirtinga g.gif

Taip ir atlaikiau sita kankinimasi beveik dvi savaites biggrin.gif  aciu merginos, kad pagelbejot, kai jau galva visai neveike 4u.gif

Taip, taip, tie raminamieji ir yra lengva narkoze mirksiukas.gif Viska matot, viska girdit, akis kraipot, viska viduje jauciate, bet...mazesniu skausmu, nei butu is tiesu be tu raminamuju.
Isitikinot, kad be reikalo dvi savaites raudojot, isivaizdavusi pradurtas zarnas ir kraujavima? biggrin.gif Ir kad buvau teisi del dirgliosios zarnos sindromo? biggrin.gif
Tai del maudimo po desiniu skliautu pasitarkit su gastroenterologu, jis ten ismaigo gerai, garantuoju vel, kad bus "uzsidegusi" dvylikapirste zarna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 23 spalio 2014 - 11:43
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 23, 12:42)
Taip, taip, tie raminamieji ir yra lengva narkoze mirksiukas.gif Viska matot, viska girdit, akis kraipot, viska viduje jauciate, bet...mazesniu skausmu, nei butu is tiesu be tu raminamuju.
Isitikinot, kad be reikalo dvi savaites raudojot, isivaizdavusi pradurtas zarnas ir kraujavima? biggrin.gif Ir kad buvau teisi del dirgliosios zarnos sindromo? biggrin.gif
Tai del maudimo po desiniu skliautu pasitarkit su gastroenterologu, jis ten ismaigo gerai, garantuoju vel, kad bus "uzsidegusi" dvylikapirste zarna 4u.gif

Nezinau esu giliai isitkinus kad nesuveike,(nes nuo bromazepamo ketvircio apspangimas turbut butu 10 kartu didesnis) as viska kuo puikiausiai prisimenu, jausmas grynai kaip ir einant i gydymo istaiga butu , nzn kodel taip nutiko, zinau tuos visokius raminamuosius, ju slopinimus, apkvaitimus, kai viska girdi, viska jauti, bet sikart kazkaip nepasiteisino man jie biggrin.gif ai galu gale koks skirtumas, svarbu jau po proceduros irnesakyk.gif

tai as jumis ir tikejau zinokit, bet baime ir pasimetimas eme virsu tiesiog doh.gif

Man jau db ji "uzsidege" unsure.gif

nepaklausiau kaip su valgiu, turbut jau galiu valgyti kaip iprastai, ane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 23, 13:38)

nepaklausiau kaip su valgiu, turbut jau galiu valgyti kaip iprastai, ane? 4u.gif

Seniai ir drasiai 4u.gif Ir dar taure vyno ant virsaus uz drasa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 23, 13:46)
Seniai ir drasiai 4u.gif Ir dar taure vyno ant virsaus uz drasa 4u.gif

Sena pažįstama, norėjau pakomentuoti Jūsų vieną komentarą iš anksčiau, bet nekomentavau, kol Jauniutė nepasidarė kolonoskopijos, kad nepabėgtų ir neatsisakytų procedūros.
Rašėt kad pradurti žarnyno negali procedūros metu. Tai va - gali. biggrin.gif Kai pasirašinėdavau sutikimus, mane rezidentai informuodavo, kokios gali būti komplikacijos. O pernai taip ir nutiko, kolonoskopijos metu (nežinau ar zondavimo metu, ar įmant biopsiją) žarnoje buvo padarytas mikro trūkis. Teko kelias dienas antibiotikus lašintis. biggrin.gif Bet realiai, jeigu taip nutinka, po procedūros greitai pasijunčia (okay, aš kaip kvailė savaitę dar pakentėjau biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 10 23, 18:14)
Sena pažįstama, norėjau pakomentuoti Jūsų vieną komentarą iš anksčiau, bet nekomentavau, kol Jauniutė nepasidarė kolonoskopijos, kad nepabėgtų ir neatsisakytų procedūros.
Rašėt kad pradurti žarnyno negali procedūros metu. Tai va - gali. biggrin.gif Kai pasirašinėdavau sutikimus, mane rezidentai informuodavo, kokios gali būti komplikacijos. O pernai taip ir nutiko, kolonoskopijos metu (nežinau ar zondavimo metu, ar įmant biopsiją) žarnoje buvo padarytas mikro trūkis. Teko kelias dienas antibiotikus lašintis. biggrin.gif Bet realiai, jeigu taip nutinka, po procedūros greitai pasijunčia (okay, aš kaip kvailė savaitę dar pakentėjau biggrin.gif)

o jetau, gerai, kad nesakei, buciau tikrai nenuejus tada biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara, gal kas galesite patarti, nuo ko pradeti.. 4u.gif

Mano vyrui labai skauda zarnyna tustinanti jei buna uzvalges ko riebiai, astriai ar kokiu picu.

Kadangi seimos daktare turim nelabai kokia tai bandau surasti informacijos nuo ko pradeti ji tirti, ar kolonoskopija cia padetu?

Labai dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Gal kas daretes kolonoskopija Klaipedos Jurininku ligonineje?Ar duoda kokia narkoze ten ar zvaliai po zarnas narso? fear.gif cray.gif
Atsakyti
Laba diena, norejau pasiteirauti kur Kaune rekomenduotumet atlikti kolonoskopija? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
si tyrima man darys 02.20 Santariskse.
Kreipiausi i gyd, nes nesitustinu po savaite, kartais 1.5. Vaistu gerti nenoriu nes noriu issiaiskinti priezasti-del ko neinu i WC.
Padare ismatu tyrima, visiskai nieko nerado.
Ar gali buti-kad tyrimai geri, o zarnyne kas nors negero sad.gif
Kaip sunku laukti doh.gif Nuo siuntimo iki proceduros 3 men cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2015 01 07, 20:09)

Padare ismatu tyrima, visiskai nieko nerado.
Ar gali buti-kad tyrimai geri, o zarnyne kas nors negero sad.gif

Greiciausiai, banali disbakterioze, kai zarnyne truksta geruju bakteriju. mirksiukas.gif Pagerkit jas, nebijokit, man jos buvo israsytos gerti 3 menesius diena i diena. Jei kas bus bloga zarnyne, tai ar gersit tas gerasias bakterijas, ar negersit-vis tiek ras pakitimus. drinks_cheers.gif Bet pakitimu greiciausiai nera, nes, rasot, tyrimai geri. Butu rade pajuodusias ismatas, jei zarnyne butu vezys, polipai, zaizdos. drinks_cheers.gif
Aisku, tyrima atlikite vis tiek, bet ir bakterijas pagerkit, jos tikrai nepanaikins nei zaizdu, nei vezio, nei polipi, jei tokiu yra, bet bent jau laukti pusantro menesio bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti