Įkraunama...
Įkraunama...

Kolonoskopija

QUOTE(Rodnega @ 2014 10 13, 10:31)
Jei darys Kaune, jaus nes čia kažkodėl tai narkozių  nepripažįsta. Aš apie Kauno klinikas

Zinok, mano draugei dare klinikose du kartus ir abu kartus pamigde ja 4u.gif
Papildyta:
Labai jums aciu sena pazistama uz jusu pasakymus, siek tiek ramiau patapo 4u.gif as tik bijau kad jus nebutumet is tu kur lengvai pernesa toki dalyka, o as pati is tu, kur labai sunkiai pernes 4u.gif tos 10 dienu iki proceduros pataps turbut pragaru man, kol sulauksiu blink.gif

darkart dekoju, kad atsiliepet i mano klausimus, sena pazistama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 13, 10:23)
Kauno klinikose daro su narkoze, zinau puikiai, nes uosviui kas pusmeti daro. drinks_cheers.gif

Kad mano vyrui nesenai darė. Ir be jokių narkozių. Ir kiek klausinėjau, niekam taip nedarė. Aišku, gal kai žmogus už pinigus eina, gal ir išsireikalauja. gydytojas tik pareiškė, kad čia paprasta procedūra ir jokių narkozių nereikia
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 13, 09:31)
Jei darys Kaune, jaus nes čia kažkodėl tai narkozių  nepripažįsta. Aš apie Kauno klinikas

Man Kauno klinikose darė su pamigdymu, tačiau pamigdo tik tada, jei yra lydintis asmuo. Buvo tokia moteriškė viena, nesutiko jos pamigdyt schmoll.gif . O pamigdymas liuks, nieko nejaučiau, net nepastebėjau, kada padarė biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 13, 16:27)

Labai jums aciu sena pazistama uz jusu pasakymus, siek tiek ramiau patapo 4u.gif  as tik bijau kad jus nebutumet is tu kur lengvai pernesa toki dalyka, o as pati is tu, kur labai sunkiai pernes 4u.gif  tos 10 dienu iki proceduros pataps turbut pragaru man, kol sulauksiu blink.gif

darkart dekoju, kad atsiliepet i mano klausimus, sena pazistama 4u.gif

As labai jautri skausmui, bet kartu ir smalsi, man visada norisi isbandyti savo kailiu blush2.gif Tai jei sakau, kad nieko ten baisaus, tai pamatysit, tikrai nieko baisaus, juoksites veliau is savo baimes 4u.gif GARANTUOJU 4u.gif

QUOTE(Rodnega @ 2014 10 13, 18:52)
Kad mano vyrui nesenai darė. Ir be jokių narkozių.  Ir kiek klausinėjau, niekam taip nedarė. Aišku, gal kai žmogus už pinigus eina, gal ir išsireikalauja. gydytojas tik pareiškė, kad čia paprasta procedūra ir jokių narkozių nereikia

As manau, kad priklauso, pas koki daktara pataikai. drinks_cheers.gif Tikrai yra tokiu skerdiku, kurie ir operacijas be narkozes daro, tik analgetiku suleidzia doh.gif
Uosvis visada taikydavo pas profesoriu(as pavardes nezinau, nes nevietine, gal kaunietes ir zino ji), niekada nemokejo, nes yra seno sukirpimo zmogus, nemoka net paduoti, bet VISADA jam pasiulo primarinima. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 13, 19:20)

As manau, kad priklauso, pas koki daktara pataikai. drinks_cheers.gif Tikrai yra tokiu skerdiku, kurie ir operacijas be narkozes daro, tik analgetiku suleidzia doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 13, 18:52)
Kad mano vyrui nesenai darė. Ir be jokių narkozių.  Ir kiek klausinėjau, niekam taip nedarė. Aišku, gal kai žmogus už pinigus eina, gal ir išsireikalauja. gydytojas tik pareiškė, kad čia paprasta procedūra ir jokių narkozių nereikia

Ir kaip jis atlaike be pamigdymo? 4u.gif
Atsakyti
Beveik normaliai. Tik vienu momentu sakė, kad skaustelėjo o šiaip, tai minėjo tik kad nemalonu, na ir nejauku
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 13, 17:52)

Darausi kolonoskopijas Kauno klinikose. Kiekvieną kartą dar kai planuojam datą procedūros pasakau, kad būti primigdyta ir primigdo. g.gif
Atsakyti
Nu vienu zodziu kazkaip privalau susiimti ir islaukti, nes jau baigiu ir siela isverkt is tos baimes, atrodo laikas tarsi sustojes ir net nejuda i prieki 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o gerimo instrukcijoj parasyta, kad ryte galima suvalgyti lengvus pusrycius ir viskas 4u.gif tai tie lengvi pusryciai kas yra? jogurtas? sumustinis butu lengvas ar jau nebe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 15, 12:59)
Sakykit, o gerimo instrukcijoj parasyta, kad ryte galima suvalgyti lengvus pusrycius ir viskas 4u.gif  tai tie lengvi pusryciai kas yra? jogurtas? sumustinis butu lengvas ar jau nebe? 4u.gif

išvis geriau nieko nevalgyti, viena moteris buvo persiką suvalgiusi ir gyd. pradėjo procedūrą ir nutraukę, nes jau plaukėjo viduoriuose persikas, ir gavo ji registruotis kitam kartui, jei problemų nėra ir procedura tikrai neskausminga, kadangi pas mane buvo daug sąaugų ir darant šia procedurą, taip skaudėjo, nors į sieną lipk (dariausi operaciją ir ištiesino 40cm žarnos smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 10 15, 15:49)
išvis geriau nieko nevalgyti, viena moteris buvo persiką suvalgiusi ir gyd. pradėjo procedūrą ir nutraukę, nes jau plaukėjo viduoriuose persikas

na as ne apie ta ryta kai darys kolonoskopija, bet as apie diena pries procedura kai reiks vakare gerti ta gerima, tai is ryto pries ta gerimo grerima sako galima pavalgyti lengvus pusrycius tai ir galvoju kokie jie 4u.gif
Atsakyti