Įkraunama...
Įkraunama...

Kolonoskopija

Manes laukia sis tyrimas kita savaite, Kauno Dainavos poliklinikoj, pas gyd. V.Kristalnyj. Pasiskambinus suzinojau, kad ten nedaro nei narkozes, nei vaistus raminancius leidzia doh.gif , tai dabar taip bijau..... Tikiuosi nebus taip baisu kaip galvoju g.gif
Atsakyti
Na kaip man kai kurie pasakojo kam dare be narkozes tai nieko baisaus nera, nors pati nenoreciau...
Atsakyti
QUOTE(Fanncy @ 2014 06 10, 15:53)
Manes laukia sis tyrimas kita savaite, Kauno Dainavos poliklinikoj, pas gyd. V.Kristalnyj. Pasiskambinus suzinojau, kad ten nedaro nei narkozes, nei vaistus raminancius leidzia  doh.gif , tai dabar taip bijau..... Tikiuosi nebus taip baisu kaip galvoju  g.gif

4u.gif as pas si gydytoja eiciau i Kildos klinika,ten privaciai su narkoze daro.
bigsmile.gif BUTINAI PARASYKIT KAIP SEKESI,LABAI DOMINA SIS GYDYTOJAS.
Atsakyti
Noriu paklausti apie žarnyno rentgneną. Man yra jį darę prieš kelis metus ir nieko nereikėjo pirkti, o dabar planuojama vėl daryti ir gydytoja užrašė nusipirkti tiek bario, tiek klyzmutę. Ar o neturėtų kompensuoti ligonių kasos?
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2014 06 16, 18:35)
Noriu paklausti apie žarnyno rentgneną. Man yra jį darę prieš kelis metus ir nieko nereikėjo pirkti, o dabar planuojama vėl daryti ir gydytoja užrašė nusipirkti tiek bario, tiek klyzmutę. Ar o neturėtų kompensuoti ligonių kasos?

Chm, keista, šiaip turėtų būt kompensuojama, gal vertėtų pasiskambinti į ligonių kasas ir paklausti? Jie tikrai žinotų
Atsakyti
Zemai lenkiuosi tam zmogui, kuris patare Fortrans gerti salta ir su citrinos sultimis.
Dar tik 750 ml. suejo, o jau pagalvoti apie sekanti gurksneli slykstu.
Ryt kolonoskopija, parasysiu kaip kas.
Atsakyti
O citrinų sultys nesumažina efekto? ar galima taip maišyti?
Atsakyti
Maišyti tikrai galima, Santariškėse, kai skyriuj gulėjau paklausiau gydytojos, sakė, kad galima. Ir kai vanduo šaltas gerokai irgi kažkaip lengviau eina. Nes pirmą litrą dariausi be nieko ir tokį drungną, tai galvojau išvemsiu po antro gurkšnio- vimdyt pradėjo. Tada patarė palačiokė citrinos įsispaust. Įsispaudžiau ir kažkaip pagalvojau, kad šaltesni paprastai gėralai bjaurūs man neturi tokio baisaus skonio, tai įbrukau tarp gėrimų ant ledų pagulėt kameroj, o po to su šaltu šaltu vandeniu dariausi. Tai aišku, eina nelengvai, bet bent nežiaukčioju.
Tikrai, žarnynas išsivalė puikiai ir su citrina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 18 birželio 2014 - 10:13
Na va,as jau po proceduros. Aciu Dievui viskas pas mane tvarkoj. Tai va,pradesiu nuo pradziu. Vakar geriau 3l fortrans. Skonis tikrai ne koks,bet isigudrinau geriant uzspausti nosi ir ryt ta slikstyne,tai taip visai nejauti skonio,tad viska sugeriau ir net nesuvimde smile.gif. Is tikruju tai ir vakar ir siandien labai gerai jauciausi issivalius smile.gif. Tiek buvau prisiskaicius kokia laukia skaudi procedura,tai vien nuo galvojimo apie tai bloga daresi. Kaip jau minejau anksciau,buvau uzsirasius Kauno Dainavos poliklinikoj pas gyd Kristalnyj. Nuejau zinodama kad nedaro nei narkozes nei raminamus leidzia,del to labai bijojau,kad neiskesiu,bet neturejau jau kur detis. Na ka,atejo eile eiti,pagulde,paziurejo ir paleido smile.gif,nors ir be vaistu,bet galima sakyti nebuvo jokio skausmo,tik viena syki siek tiek suskaudejo,nes zarna buvo susisukus,tai teko daktarui pasistengt. As siaip kuda kaip sakalys biggrin.gif, tai per pilva buvo galima matyt kaip ta zarna man vedzioja smile.gif. Na bet tikrai procedura nera skausminga. Daktaras pats stebejosi ,kad as tokia rami,sako "o kokia kantri mergaite,man tokios patinka" smile.gif. Daktaras labai demesingas,prie bajerio smile.gif,zodziu tik geriausi atsiliepimai jam. Jokiu dovaneliu nedaviau, bet kaip matau tai jokios itakos neturi siam daktarui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanncy: 18 birželio 2014 - 17:40
QUOTE(Fanncy @ 2014 06 18, 18:37)
Na va,as jau po proceduros. Aciu Dievui viskas pas mane tvarkoj. Tai va,pradesiu nuo pradziu. Vakar geriau 3l fortrans. Skonis tikrai ne koks,bet isigudrinau geriant uzspausti nosi ir ryt ta slikstyne,tai taip visai nejauti skonio,tad viska sugeriau ir net nesuvimde smile.gif. Is tikruju tai ir vakar ir siandien labai gerai jauciausi issivalius smile.gif. Tiek buvau prisiskaicius kokia laukia skaudi procedura,tai vien nuo galvojimo apie tai bloga daresi. Kaip jau minejau anksciau,buvau uzsirasius Kauno Dainavos poliklinikoj pas gyd Kristalnyj. Nuejau zinodama kad nedaro nei narkozes nei raminamus leidzia,del to labai bijojau,kad neiskesiu,bet neturejau jau kur detis. Na ka,atejo eile eiti,pagulde,paziurejo ir paleido smile.gif,nors ir be vaistu,bet galima sakyti nebuvo jokio skausmo,tik viena syki siek tiek suskaudejo,nes zarna buvo susisukus,tai teko daktarui pasistengt. As siaip kuda kaip sakalys biggrin.gif, tai per pilva buvo galima matyt kaip ta zarna man vedzioja smile.gif. Na bet tikrai procedura nera skausminga. Daktaras pats stebejosi ,kad as tokia rami,sako "o kokia kantri mergaite,man tokios patinka" smile.gif. Daktaras labai demesingas,prie bajerio smile.gif,zodziu tik geriausi atsiliepimai jam. Jokiu dovaneliu nedaviau, bet kaip matau tai jokios itakos neturi siam daktarui.

thumbup.gif dziauagiuosi uz jus,o kodel daretes kolonoskopija,kas negerai buvo,jei ne paslaptis.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 06 18, 19:45)
thumbup.gif dziauagiuosi uz jus,o kodel daretes kolonoskopija,kas negerai buvo,jei ne paslaptis.

man jau daugiau nei pusmeti skauda kairi sona ir ties bamba,dar buvo gleiviu ismatose.
Atsakyti
QUOTE(Fanncy @ 2014 06 18, 18:37)

Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif Paprastai tiems, kurių žarnynas sveikas, sako, nelabai skauda. Bet man keista kad be narkozės, nes pvz čia Vilniuj Antakalnio poliklinikoj skrandį tyrė žarnelę įkišant pro burną, tai klausė, ar noriu su narkoze ar be. Vis tik labai skiriasi tvarkos g.gif
Dar kartą sveikinimai su gerais tyrimais 4u.gif
Atsakyti