Įkraunama...
Įkraunama...

Kolonoskopija

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 13, 09:58)
Ne, ne lito. Uz tai ir eiles tokios doh.gif

Tai cia turbut be narkozes?Mane Alytuj uzregistravo birzelio menesiui.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2014 03 15, 13:44)
Tai cia turbut be narkozes?Mane Alytuj uzregistravo birzelio menesiui.

Santariskese kolonoskopija su narkoze, kitaip net nera. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 15, 14:57)
Santariskese kolonoskopija su narkoze, kitaip net nera. schmoll.gif

Kai regisravaus nieko nepaaiskino
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2014 03 15, 17:19)
Kai regisravaus nieko nepaaiskino

Kai daro su narkoze, perspeja, kad atvyktumet su palyda.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 03 15, 23:10)
Kai daro su narkoze, perspeja, kad atvyktumet su palyda.

Sake paskambint 3-4 d. pries tyrima ir viska paaiskins,tik as jau abejoju ar pasirysiu tam.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2014 03 16, 10:33)
Sake paskambint 3-4 d. pries tyrima ir viska paaiskins,tik as jau abejoju ar pasirysiu tam.

Na, ne del malonumo juk nuspredet darytis sita tyrima, tai ir neatsisakykit.
Atsakyti
Laba,

Noriu paklausti gal kam atlikinėjo rektoskopijos tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(gaseviciene @ 2014 03 18, 12:29)
Laba,

Noriu paklausti gal kam atlikinėjo rektoskopijos tyrimą?

Atlikinejo....Pavalkis wink.gif pasidarai 1 arba (2 kaip lieps) klizmutes ir viskas....vamzdeli toki netrumpa sukisa i viena vieta...suniuku kai pastato......
..nemaloni proceduta, bet ne skausmo, o labiau is moralines puses.... blush2.gif bet jeigu reikia...tai dzin....

O gal kas zarnyna isisvalinejote su Eziclen vaistais...man liepe su sitais isisvalyti.... doh.gif bandysiu pirmadieni....tipo tik vakare 18 ir 20 val po doze sugeri ir viskas ir tarpuose vandens...jis brangokas, bet toki liepe.... o antradieni man 8.30 darys kazka panasaus i sigmoidoskopija (daug trumpesni atstuma lenda negu epr koponoskopija...) doh.gif ...nes jau nsuibodo ta mano uodega....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 21 kovo 2014 - 12:26
QUOTE(JOGA @ 2014 03 21, 14:21)
Atlikinejo....Pavalkis wink.gif pasidarai 1 arba (2 kaip lieps) klizmutes ir viskas....vamzdeli toki netrumpa sukisa i viena vieta...suniuku kai pastato......
..nemaloni proceduta, bet ne skausmo, o labiau is moralines puses.... blush2.gif bet jeigu reikia...tai dzin....

O gal kas zarnyna isisvalinejote su Eziclen vaistais...man liepe su sitais isisvalyti.... doh.gif  bandysiu pirmadieni....tipo tik vakare 18 ir 20 val po doze sugeri ir viskas ir tarpuose vandens...jis brangokas, bet toki liepe.... o antradieni man 8.30 darys kazka panasaus i sigmoidoskopija (daug trumpesni atstuma lenda negu epr koponoskopija...) doh.gif ...nes jau nsuibodo ta mano uodega....

Ačiū už atsakymą,žarnyno nevaliau, liepė dabar man kviečių selenas gerti, na tikiuosi ir man neskaudės:)
Atsakyti
Eziclen - jėga... žarnynas neskausmingai ir nesunkiai gerai isivale...gal tik , kad ji sunkoka gauti, ne visos vaistines jo turi, ir kad jis brangokas, su visom nuolaidom kainavo 53 Lt.
Apturejau sigmoidoskopija, viskas labai neblogai smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 26 kovo 2014 - 12:20
Sveikos, ir man teko pajusti tą "malonumą". smile.gif Dieną prieš tyrimą, turėjau išgerti 3 pakelius Fortrans miltelių sumaišytų su 3 litrais vandens. Kai tik prisimenų tą skoniį - siaubingai supykina. Tikiuosi, daugiau neteks pajusti to skonio biggrin.gif Prieš tyrimą sesutė suleido vaistų, nuo kurių labai apsvaigau.. Atėjo gydytojas ir pradėjo procedūrą. Viską aiškino, stengėsi palaikyti pokalbį. Skausmo tkrai nejaučiau, tiesiog pati procedūra labai jau nemaloni, o dar kai gydytojas - vyras. smile.gif Procedūra truko tikrai neilgai, nepajutau kai jau sesutė pradėjo mane kelti. Tiesa, po procedūros praėjus kokį 10min prasidėjo pilvo skausmas, kuris tęsėsi kokį 15 minučių..
Atsakyti
Labukas, turiu klausimeli. Pas koki daktara reikia registruotis del kolonoskopijos? Gastroenterologa ar koloproktologa? Uzsiregistravus iskart ir darytu procedura ar pirmiausia daktaras konsultuotu ir poto paskirtu sia procedura?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanncy: 23 balandžio 2014 - 21:58