Sveikos,
Aš ruošiuosi daryti šią procedūrą. Kur darėtės vilnietės? Ar čia kaip su operacijom - pats pasirenki kur darytis? Priklausau Centro poliklinikai.
QUOTE(Sherbet @ 2014 03 04, 09:40)
Sveikos,
Aš ruošiuosi daryti šią procedūrą. Kur darėtės vilnietės? Ar čia kaip su operacijom - pats pasirenki kur darytis? Priklausau Centro poliklinikai.
Priklausys nuo to, kur siuntima duos. Vilniuje, manau, dazniausiai i Santariskes siuncia. Ziurekit, kur kokios eiles ir rinkites, kaip jums patogiau.
QUOTE(Masiania* @ 2014 03 04, 14:01)
Priklausys nuo to, kur siuntima duos. Vilniuje, manau, dazniausiai i Santariskes siuncia. Ziurekit, kur kokios eiles ir rinkites, kaip jums patogiau.
Ačiū už atsakymą. Kaip visada: imk siuntimą ir daryk ką nori.

QUOTE(Sherbet @ 2014 03 05, 10:11)
aš Santariškėse dariausi ir privačioj klinikoj, tai Santariškėse beveik taip pat gerai, kaip privačioje, ir aš iš karto pareikalavau, kad darytų su pilna narkoze, ir dar pasitikslinau prieš pat tyrimą, ar tikrai darys su narkoze, Santariškės geras variantas. Ir nebijok

QUOTE(Angle @ 2014 03 05, 23:53)
aš Santariškėse dariausi ir privačioj klinikoj, tai Santariškėse beveik taip pat gerai, kaip privačioje, ir aš iš karto pareikalavau, kad darytų su pilna narkoze, ir dar pasitikslinau prieš pat tyrimą, ar tikrai darys su narkoze, Santariškės geras variantas. Ir nebijok
užmiegi ir pabundi jau po viskam
sėkmės 

Ačiū, Jums už atsakymą. Ar ilgai reikia laukti užsirašius, ta prasme ar yra eilės Santariškėse?
QUOTE(Sherbet @ 2014 03 12, 12:28)
Ačiū, Jums už atsakymą. Ar ilgai reikia laukti užsirašius, ta prasme ar yra eilės Santariškėse?
Yra. Trim menesiams i prieki

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 12, 13:44)
Sveiki,cia moket reikia?
QUOTE(Jurga75 @ 2014 03 12, 22:57)
Sveiki,cia moket reikia?
Ne, ne lito. Uz tai ir eiles tokios

O kiek kaži reikėtų mokėti su visom narkozėm ir pan.?

QUOTE(Sherbet @ 2014 03 13, 10:22)
Skirtingai med.imones ima. Nuo 400 iki 800lt.
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 13, 09:49)
Skirtingai med.imones ima. Nuo 400 iki 800lt.
Ačiū.