Įkraunama...
Įkraunama...

Kolonoskopija

Sveikos,

Aš ruošiuosi daryti šią procedūrą. Kur darėtės vilnietės? Ar čia kaip su operacijom - pats pasirenki kur darytis? Priklausau Centro poliklinikai.
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 03 04, 09:40)
Sveikos,

Aš ruošiuosi daryti šią procedūrą. Kur darėtės vilnietės? Ar čia kaip su operacijom - pats pasirenki kur darytis? Priklausau Centro poliklinikai.

Priklausys nuo to, kur siuntima duos. Vilniuje, manau, dazniausiai i Santariskes siuncia. Ziurekit, kur kokios eiles ir rinkites, kaip jums patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 03 04, 14:01)
Priklausys nuo to, kur siuntima duos. Vilniuje, manau, dazniausiai i Santariskes siuncia. Ziurekit, kur kokios eiles ir rinkites, kaip jums patogiau.

Ačiū už atsakymą. Kaip visada: imk siuntimą ir daryk ką nori. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 03 05, 10:11)
Ačiū už atsakymą. Kaip visada: imk siuntimą ir daryk ką nori.  blink.gif

aš Santariškėse dariausi ir privačioj klinikoj, tai Santariškėse beveik taip pat gerai, kaip privačioje, ir aš iš karto pareikalavau, kad darytų su pilna narkoze, ir dar pasitikslinau prieš pat tyrimą, ar tikrai darys su narkoze, Santariškės geras variantas. Ir nebijok smile.gif užmiegi ir pabundi jau po viskam smile.gif sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2014 03 05, 23:53)
aš Santariškėse dariausi ir privačioj klinikoj, tai Santariškėse beveik taip pat gerai, kaip privačioje, ir aš iš karto pareikalavau, kad darytų su pilna narkoze, ir dar pasitikslinau  prieš pat tyrimą, ar tikrai darys su narkoze, Santariškės geras variantas. Ir nebijok smile.gif užmiegi ir pabundi jau po viskam smile.gif sėkmės smile.gif

Ačiū, Jums už atsakymą. Ar ilgai reikia laukti užsirašius, ta prasme ar yra eilės Santariškėse?
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 03 12, 12:28)
Ačiū, Jums už atsakymą. Ar ilgai reikia laukti užsirašius, ta prasme ar yra eilės Santariškėse?

Yra. Trim menesiams i prieki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 12, 12:44)

wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 12, 13:44)

Sveiki,cia moket reikia?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2014 03 12, 22:57)
Sveiki,cia moket reikia?

Ne, ne lito. Uz tai ir eiles tokios doh.gif
Atsakyti
O kiek kaži reikėtų mokėti su visom narkozėm ir pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 03 13, 10:22)
O kiek kaži reikėtų mokėti su visom narkozėm ir pan.? g.gif

Skirtingai med.imones ima. Nuo 400 iki 800lt.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 13, 09:49)
Skirtingai med.imones ima. Nuo 400 iki 800lt.

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti