QUOTE(Miškauogė @ 2013 11 13, 12:21)
O, labai lauksiu informacijos iš jūsų ačiū labai
Skubu dalintis svieziausiomis ziniomis. Vakar visa diena geriau Fortransa, viso 4 litrus

Tai paskutines stikline man nebetilpo

Nors merginos blogejosi Fortransu, man jis pasirode geresnis nei Cololyt, kurio skonis panasus i Rehidrona arba mineralini Vytauta, fee, labai surus ir neskanus. I Fortransa sudejus citrinos sulciu, visai neblogai buvo, skonis kaip pigaus limonado, tik kad negazuotas
Dabar apie kolonoskopija Santariskese. Viso procedura truko 45 minutes. I tai iejo dokumentu pasirasymas, nusirengimas iki puses, atsigulimas, deguonies kaukes uzdejimas, vaistu i vena suleidimas, pati procedura, paskui apsirengimas ir dar daktaro informacija, ka rado.
Labai bijojau, ziauriai tiesiog. I delno virsutine dali istate kateteri ir eme leisti vaistus, tuo paciu sesute uzdejo deguonies kauke, liepe atsipalaiduoti ir kvepuoti. Pajutau, kad eme suktis galva, liepe uzsimerkti ir kalbetis. Procedura prasidejo... Nemiegojau

Girdejau, ka daktares tarpusavyje kalbejo, jutau viduje ta zarna, kai kada skaudejo, tada ir sakiau, kad skauda, jos patraukdavo kamera nuo sieneliu. I proceduros pabaiga ir is viso visa nejautra pasibaige

Paskutinias kelias desimtis cm jau man visai blaiviai dare ir komentavo, o as atsakinejau. Tada istrauke, liepe paguleti, nors pasakiau, kad jauciuosi gerai, visai blaiva, galeciau net vairuoti

Apsirengiau, isklausiau daktares komentaru, pasiemiau atsakyma ir isejau.
Va ir visa procedura.