Gal kas darėsi klinikose ir galite pasidalinti? Domina ar gydytojai patys nuskausmina ar prašyti reikia? Ir ar dykai ar prašoma sumokėti? O gal narkoze priklauso?
QUOTE(Rodnega @ 2013 08 16, 16:30)
Gal kas darėsi klinikose ir galite pasidalinti? Domina ar gydytojai patys nuskausmina ar prašyti reikia? Ir ar dykai ar prašoma sumokėti? O gal narkoze priklauso?
Darausi kolonoskopiją Kauno klinikose kas metus. Paprašau vaistų nuo skausmo, visada suleidžia. Mokėti neteko. Dėl narkozės nežinau, neteko darytis.
Ačiū
Dar domina ar suleidus vaistus ar labai viskas jaučiama ir skaudama ar vos juntama?
Dar domina ar suleidus vaistus ar labai viskas jaučiama ir skaudama ar vos juntama?
QUOTE(Rodnega @ 2013 08 18, 11:30)
Ačiū
Nieko nejaučiau, nes vaistai apsvaigino ir buvo labai linksma . Tik turėkit,kas namo parlydi, nes vienai grįžti bus sunkoka, aš atsigavau tik po keliu valandų.
QUOTE(Demetra @ 2013 08 18, 14:32)
Nieko nejaučiau, nes vaistai apsvaigino ir buvo labai linksma . Tik turėkit,kas namo parlydi, nes vienai grįžti bus sunkoka, aš atsigavau tik po keliu valandų.
Tai gal narkozę davė, kad linksma ir apsvaigimo?
QUOTE(Rodnega @ 2013 08 18, 15:12)
Tai gal narkozę davė, kad linksma ir apsvaigimo?
su narkoze miegas imtu, o ne linksmybes pultu..
KMUK narkozės neduoda, o ir vaistus naudoja tik tada, jei yra lydintis asmuo. Jei gerai pamenu, leido Fentanilį, didelės dozės sukelia narkozę, o mažesnės - apsvaigimą, skausmo nejutimą . Aš buvau net prisnūdusi ir apskritai nelabai pamenu pačios procedūros kai kurių vietų.
man kita treciadieni tyrimas, tai jau paradedu panikuoti
tai jau po visko, dariausi privacioje klinikoje.Nieko nejutau, ta skysti gerti pries tyrima buvo kankyne tik.Ir kas tokius isranda bjaurybes
QUOTE(akwariuma @ 2013 08 28, 09:24)
tai jau po visko, dariausi privacioje klinikoje.Nieko nejutau, ta skysti gerti pries tyrima buvo kankyne tik.Ir kas tokius isranda bjaurybes
su narkoze daretes ar tik su vaistukais, ar isvis be nieko?
Tiesa, patarimas, bent jau man Fortranso skonis siaubingas, ligoninėje gavau gerą patarimą, į kiekvieną Fortranso litrą įspauskit 1 citrinos sultis ir darykit birzgalą su ŠALTU vandeniu. Daug lengviau geriasi
QUOTE(jauniute @ 2013 08 28, 09:56)
su narkoze daretes ar tik su vaistukais, ar isvis be nieko?
suleido vaistus i vena, sake kad ne narkoze, bet atmintis trukinejo , nieko nejutau nei pradzios nei pabaigos, atnese rubus ir liepe rengtis