QUOTE(Natoske @ 2013 07 30, 20:04)
Šiandien atkentėjau šią procedūrą..prieš atliekant visur pasiskaitinėjau,daug nuomonių perskaičiau..tai aš žinokit per visą procedūrą prainkščiau,būčiau rėkus,bet gėda buvo..
man suleido kažkokį vaistuką prieš tai,betjis tikrai nepadėjo,man gydytoja atėjus išklausinėjo kodėl mane siunčia darytis šitą tyrimą,papasakojus,sako na gerai,bet tu pasakyk savo gydytojai kad ji ateitų mes jai šį tyrimą padarysim,ir sako,iškart perspėju kad tau šis tyrimas bus labai skausmingas nors ir leisim vaistukus,nes esi plona,jei būtum bent 10kg storesnė būtų lengviau.Guliu aš ant to stalo amo netekus..na tai kaip sakė taip ir buvo..
pries pora metu dariausi kolonoskopija - tai vos iejus i kabineta gydytojas nudziugino- o ko cia sita manekene pas mane atejo ?
( sveriau 55kg ugis 176 ) . kai tokias pamatau ,iskart susinervuoju. ar zinai,kad skausmingiausia kolonoskopija buna plonom ? a dar tu ir cezari turejus ? na tada visai bus smagu
na gulkis
paklausiau ,tai gal kokiu vaistuku suleis . o jis man pasake,jog jei labai skaudes tada ir suleis. nera cia ko pinigus metyti .
ir ka, skausmas buvo toks lyg pustu pilva
labai malonu nebuvo,bet rekti ir verkti tai tikrai nesinorejo . galiu pasakyti,kad gastroskopija man buvo nemalonesne