QUOTE(dolee @ 2011 12 19, 16:48)
Sveikutes

na skaitinejau temuke, o jus man pasakykit, kada paskiria si tyrima pasidaryti, del kokiu priezasciu? kas buna kai jhi skiria? man paciai bedu yra su refliuxu, ir paskutiniu metu pucia pilva, nu kokia menesis daugiau,, nervina tas putimas.. viskas po antro gimdymo prasidejo.. ir taip pilva raizydavo, maudeno.. tyre visus organus, viskas ok, aisq zarnyno tai netyre, bet siaip ir su stuburu biskuti bedukiu yra, sako nuo stuburo buna kad skaudena sonus, ir pereina skausmas, maudimas i pilva... nzn ar tai sieti galima?...
dolee ,matau kad ilgai atsakymo lauki? Man su pilvu problemos nuo vaikystės. Bet ypač išgasdino kraujas po didelio reikalo

Paskui dažnai jaučiu pilvo pūtimą,negaliu normaliai į tualetą nueiti,v.ž. diskomfortas,viduriu užkietėjimas
Papildyta:
QUOTE(dolee @ 2011 12 19, 16:48)
viskas po antro gimdymo prasidejo.. ir taip pilva raizydavo, maudeno.. tyre visus organus, viskas ok, aisq zarnyno tai netyre, bet siaip ir su stuburu biskuti bedukiu yra, sako nuo stuburo buna kad skaudena sonus, ir pereina skausmas, maudimas i pilva... nzn ar tai sieti galima?...
Man irgi po antro nėštumo daugiau problemų su pilvu atsirado. Viska ką išvardinai jaučiu ir aš. Mano stuburas irgi nelabai sveikas,dariau viso stuburo rengeną,rado nugaros apačiuoje mažą išvaržą.