o pas mus gavosi taip kad pas mano mama sodyboje, mano gimtineje azuoliukas pats isdygo pavasari, kai gime mano sunus. Tai nusprendeme , kad tai jo Azuoliukas, vienmetis azuolas (gimes-uzauges tais paciais metais)
per krikstynas prie jo pasidareme foto, uzrisome balta kaspinuka
kas met planuoju per kriksto data padaryti foto su savo suneliu ir jo azuoliuu. ziuresime, kas greiciau auga nes gi jie vienmeciai
Merginos,gal zinote kur Vilniuje nupirkti liepa sodinimui? Dekui
As taip pat buvau masciusi sodinti medeli krikstadukrai, bet butume sodine kaime pas seneliu, o ten tu medziu labai daug ir taip , tai galvojau, kad nebutu bereikalingas, kokia obelele ar kriause pasodinsim, bet pasirodo, paaiskino, kad tokiu medziu vasara negalima sodinti , tai atsisakem sios idejos
gaila, taciau mes atsisakeme idejos sodinti medeli (azuoliuka), nes uosviene minejo, kad siuo metu laiku neprigis. tad nusprendeme rudeniop pasidaryti kita svente, kurios metu pagrindinis darbelis ir bus vyruko medzio sodinimas
mes sodinom po krisktynu ir ne azuola o dekoratyvini gluosniuka.kazkaip as nasureiksminu koki medeli sodinti ar tai liepa ar ta azuolas ar gluosnia ar kokia tuja.
kai gime sodinome sodinukus,sodeli darem ir obelis ir kriausias,ir vysnias.
kai suejo metai(tada ir krikstynas sventem)sodinom gluosniuka ir tuju tvora.
ir nebuvo net minties nei liepa nei azuola sodint.
kai gime sodinome sodinukus,sodeli darem ir obelis ir kriausias,ir vysnias.
kai suejo metai(tada ir krikstynas sventem)sodinom gluosniuka ir tuju tvora.
ir nebuvo net minties nei liepa nei azuola sodint.
Ne, nesodinau/neketinu sodinti
Mes nesodinam, nors butu faina. Ziema kriktijom vaika
Mes planuojam sodinti, tik niekaip dar neissiaiskinam kas geriausiai prigytu siuo metu laiku
medeliai is esmes yra sodinami tik pavasari. beeeet..... mano tetis girininkas ir senelis man i tokia mano ideja pasake, kad siaip nelabai, bet... jei suradus kur miske koki maza azuoliuka iskasti ji su zememis ir nepazeidziant jo saknu sistemos medelis siaip sake turetu prigyti, tik labai reikia saugoti,kad nieko nepazeist, ir kad butu su zemem. Tai siom dienom prie sodybos eisiu i miskeli (nuosava, nieko neapvogsiu ) ieskosiu azuoliuko suneliui. rupgjuti sodinsim.kas gavosi informuosiu