QUOTE(isdykele @ 2009 08 09, 12:26)
as nezinau,bet manau kad musu visagaleme interne bent jau Kauno medelynu kontaktus galima rasti
Mano sunelio krikstynos jau sestadieni ir mes su pode pirkome dekoratyvine pusaite sodinsime pas ja sode ir as prietarais netikiu, juk sas skirta tas anksciau ar veliau nutiks... ir nemanau kad verta medeliui suteikti tokia didelia garbe ir prilyginti su vaiku... Tai tiesiog grazu ir tiek
Mano sunelio krikstynos jau sestadieni ir mes su pode pirkome dekoratyvine pusaite sodinsime pas ja sode ir as prietarais netikiu, juk sas skirta tas anksciau ar veliau nutiks... ir nemanau kad verta medeliui suteikti tokia didelia garbe ir prilyginti su vaiku... Tai tiesiog grazu ir tiek
Butent, juk kai dovanoja geles, jos irgi nera sulyginamos su sventes kaltininku, tiesiog grazus simbolinis gestas. O geles kaip zinia buna dar neatnestos i svente vysta Juk geles irgi augalas kaip medelis , pats laikas butu pradeti kurti prietarus ir gelems...
As klausimeli mergaites turiu, pries kiek laiko medeli pirkote? Man svente iseina sekmadieni, tai niekas nedirba, o galima isvakarese pirkti, o gal jus taip ir darete , pasidalinkite kaip jus darete