QUOTE(Rianka @ 2009 07 08, 08:57)
Kokie atsiliepimai apie šitą Electrolux ESL 46010?
Renkuosi tik iš 45cm pločio, nes didenė netelpa.
Jei dar ne velu parasysiu apie Electrolux ESI 46010, ju programos kaip ir vienodos, tik isore skirtinga. Tuoj bus metai laiko, kaip naudojames, labai patenkinta. Isplovimo kokybe priklauso labai nuo sudejimo - buve, kad stalciukas uzspaustas ir milteliai neisbyra ar lekstes viena kita uzspaudzia, bet siaip - daiktas puikus
Ir isdziusta tikrai gerai
QUOTE(Rianka @ 2009 07 20, 14:27)
turiu 2 klausimus:
Ar plaunate krištolą indaplovėje?
Kas geriau plauna atskiros priemonės (milteliai, druska, skalavimo skystis) ar tabletės, kas ekonomiškiau?
Ne daznai, bet teke plauti. Net nenaudojant stiklo programos, o paprasta Auto programa. Kol kas isplauna gerai.
Druskos vistiek reiketu pilti, man rodos tos tabletes nesuminkstina vandens viso plovimo metu. Ekomiskiau gal ir milteliai
Bet cia reiktu tiksliai paskaiciuoti
QUOTE(dimaLT @ 2009 07 21, 09:24)
Sveiki. gal kas ką žino apie indaplovę Electrolux ESF 65010? Ir apskritai, kiek Electrolux patikima firma?
Naudojuosi esi 46010 - man rodos labai panasi i 65010, tik siauresne, esu patenkinta
atlieka savo darba puikiai
Apie Electrolux teko skaityti - kad vienas is optimaliausiu kainos ir kokybes santykiu.
Indaplove, orkaite, kaitlente mano virtuveje Electrolux - metai laiko nesigailiu