QUOTE(kasnis @ 2009 05 20, 11:01)
Kaip suprantu Electrolux ESL66010 ir AEG F60010VI yra visiskai indetiskos, tai is esmes nera skirtumo
Buvau keliose parduotuvese ir sakau man indaploves reik iki 1500LT, tai beveik visi siule rinktis tarp siu dvieju modeliu(Beko ir AEG), nors jos gerokai pigesnes nei 1500 Ir visi aiskina kad BEKO geriau, nes tipo trys purkstukai, daugiau funkciju ir t.t. Tik vienoj krautuvej pasake, kad geriau AEG su maziau funkciju.
Del kainu tai apytiksliai visur vienodos Beko 1199-1300, AEG 1299-1399.
Man dar tas Bosch knieti, nes skirtumas akivaizdus kokybes nuo AEG ir tuo labiau BEKO. Visai kitas jausmas kai tas lentyneles paklibini, duris padarineji... Bet pagaminta pas kinus
Buvau keliose parduotuvese ir sakau man indaploves reik iki 1500LT, tai beveik visi siule rinktis tarp siu dvieju modeliu(Beko ir AEG), nors jos gerokai pigesnes nei 1500 Ir visi aiskina kad BEKO geriau, nes tipo trys purkstukai, daugiau funkciju ir t.t. Tik vienoj krautuvej pasake, kad geriau AEG su maziau funkciju.
Del kainu tai apytiksliai visur vienodos Beko 1199-1300, AEG 1299-1399.
Man dar tas Bosch knieti, nes skirtumas akivaizdus kokybes nuo AEG ir tuo labiau BEKO. Visai kitas jausmas kai tas lentyneles paklibini, duris padarineji... Bet pagaminta pas kinus
ESL66010 turi BIO programą ir AEG F60010VI turi stiklo programą
Skirtumai tokie
Jei analogiškas pagamintas Vokietijoje mideliukas Siemens SN 65T050 EU... bet ir kaina atitinkamai kaip už Vokišką
O Turkiškasis Beko geriausios tik Topo centre... o ką daryti konsultantams, jei tai jiems finansiškai atsiliepia... tai jos ir geriausios... tik nieko tokio, kad po garantinį po to teks pasitapyti... Už panašią kainą galima nusipirkti AEG... net nenumanau, kaip turėtų "priburti", kad žmogelis Beko nupirktų... manau jie genijai...