Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie indaploves- 4

QUOTE(kasnis @ 2009 05 20, 11:01)
Kaip suprantu Electrolux ESL66010 ir AEG F60010VI yra visiskai indetiskos, tai is esmes nera skirtumo  smile.gif

Buvau keliose parduotuvese ir sakau man indaploves reik iki 1500LT, tai beveik visi siule rinktis tarp siu dvieju modeliu(Beko ir AEG), nors jos gerokai pigesnes nei 1500 smile.gif Ir visi aiskina kad BEKO geriau, nes tipo trys purkstukai, daugiau funkciju ir t.t. Tik vienoj krautuvej pasake, kad geriau AEG su maziau funkciju.
Del kainu tai apytiksliai visur vienodos  Beko 1199-1300, AEG 1299-1399.

Man dar tas Bosch knieti, nes skirtumas akivaizdus kokybes nuo AEG ir tuo labiau BEKO. Visai kitas jausmas kai tas lentyneles paklibini, duris padarineji... Bet pagaminta pas kinus  verysad.gif

ESL66010 turi BIO programą ir AEG F60010VI turi stiklo programą smile.gif
Skirtumai tokie smile.gif
Jei analogiškas pagamintas Vokietijoje mideliukas Siemens SN 65T050 EU... bet ir kaina atitinkamai kaip už Vokišką

O Turkiškasis Beko geriausios tik Topo centre... o ką daryti konsultantams, jei tai jiems finansiškai atsiliepia... tai jos ir geriausios... tik nieko tokio, kad po garantinį po to teks pasitapyti... Už panašią kainą galima nusipirkti AEG... net nenumanau, kaip turėtų "priburti", kad žmogelis Beko nupirktų... manau jie genijai...

Atsakyti
O as zinau istorija, kad moteris gyvena name turi siemes skalbianke. na ir sako man per mazai, nusipirkau dar viena i garaza -beko. Ir ka ta beko taug geriau skalbia uz siemes, kartais mes mokam tik uz varda doh.gif

As pati stiklo programos niekada nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(mamkexx @ 2009 05 20, 14:00)
O as zinau istorija, kad moteris gyvena name turi siemes skalbianke. na ir sako man per mazai, nusipirkau dar viena  i garaza -beko. Ir ka ta beko taug geriau skalbia uz siemes, kartais mes mokam tik uz varda  doh.gif

As pati stiklo programos niekada nenaudoju.

Negaliu komentuoti... bet tikrai vardas ne viskas... aš ir drabužių bele kokių neperku, nes "atsikandau" pigios kokybės... vistik vardiniai ir dėvisis dažniausia kitaip
Kas dėl skalbimo mašinos Siemens... tai ne visos jos Vokietijoje gaminamos, jei pirko Lenkišką modelį... tai ir turi
Kas dėl skalbyklių jau esu rašiusi, kad Vokietijoje gaminami tik modeliais su S raide...
Tiesiog reikia visada žiūrėti konkrečius modelius, nes ir rimti gamintojai turi ekonominių modelių kurie ir gaminami atitinkami ir tam tikrose šalyse ax.gif
Tad vienareikšmiškai pasakyti negalima
Atsakyti
Donatas ir monika, o jei palyginti:
siemens SN66T052EU ir Electrolux ESL 67010? (beje, kokioje salyje electroliuxa renka?)

Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 21, 13:45)
siemens SN66T052EU ir Electrolux ESL 67010? (beje, kokioje salyje electroliuxa renka?)

ESL 67010 — pagaminta Italijoje, normali standartinė indaplovė
O Siemens taupesnė, tylesnė... žodžiu visais punktais geresnė
Mano supratimu nelygintini modeliai
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 05 21, 12:56)
ESL 67010 — pagaminta Italijoje, normali standartinė indaplovė
O Siemens taupesnė, tylesnė... žodžiu visais punktais geresnė
Mano supratimu nelygintini modeliai

eilini karta-aciuuuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 21, 13:45)

Tai iš naujausių Electrolux'sų, gan geras, bet kainuoja jis pusę Siemens kainos. O Siemens funkcionalė, tylesnė, talpesnė, ekonomiškesnė, vokiškesnė, brangesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasnis @ 2009 05 20, 10:01)
Kaip suprantu Electrolux ESL66010 ir AEG F60010VI yra visiskai indetiskos, tai is esmes nera skirtumo  smile.gif

praeitose temose AEG džiovinimu lygtai ne vienas žmogus skundėsi, todėl mes nesusigundėm, ir saviške džiaugiamės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 05 25, 00:07)
praeitose temose AEG džiovinimu lygtai ne vienas žmogus skundėsi, todėl mes nesusigundėm, ir saviške džiaugiamės smile.gif

Tas tiesa, naujuose EAG/Electrolux modeliuose nebeliko "Turbo džiovinimo", liko tik "aktyvusis"... gaila, bet rezultatas nukenčia doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

kaip atrodo jusu indai po plovimo indaplovej? Tiksliau, koks jausmas juos ciupinejant? Jie visada toki gurgzdesi turi? Man is pradziu visai patiko, tik vyras kreivai ziurejo, dabar ir man klausimu kyla - ar as nesu ko nors per daug pripylus? g.gif
Atsakyti
Jo, maniskis irgi kreivai i tuos "girgzdancius"indud ziureti pradejo g.gif Vaikai kartais pasako, kad jie smirdi. Kuo jus plaunate, kokias tabletes naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 05 11, 18:13)
Energijos sunaudoja maziau. Juk ekonomine programa ECO plauna beveik 3 valandas, taciau elektros sunaudoja maziau nei trumpoji 30 minuciu  bigsmile.gif
Turiu elektolux'a 45 cm plocio, labai patenkinta  thumbup.gif

Kaip tai?

Reikia jusu patarimo, turiu Whirlpool, is pradziu skalbe gerai, dabar nebegaliu indu plauti ant 30 minuciu, o seniau tik ta programa naudodavau, vos ne viska reikai rankom perplauti, su proskom viskas gerai, kur ir kiek reikai pripilta, filtrai isplauti, neuzsikimse. Gal zinot kur beda? Ir dar pastebejau, kad slapi indai, nors seniau isdziovindavo kuo puikiausiai, naudojuosi ja virs puses metu.
Atsakyti