QUOTE(agnieska 02 @ 2010 01 07, 21:07)
Jokios reklamos niekas nekiso. neradusi parduotuvese jokio pasirinkimo, pati internete ieskojau ir man sis variantas atrodo tinkamiausias. Bet jei galit kuom tiksliai pagrys savo siulymu privalumus, ar patart kokios programos tikrai butinos tai buciau dekinga. Nes susigaudyt tikrai nera lengva. juolab kad kiekvienas pardavejas vis kitaip info pateikia. buvo viena BOCH nebloga, tik kad jokios info apie funksijas neparasyta. Tad rasykit is savo patirties. Dar savaitele paieskoms yra. O tada reiks sprendima konkretu priimt.
Nueik į kokį nors PC ir pačiupinėk skirtingų firmų indaploves realiai. Nepatingėk atidaryti, pastumdyti krepšius. Pamatysi, kad vieni sunkiai vaikšto, kiti lengvai. Durelės kartais net ekspozicijoje kliba, o kas bus po kelių metų?
Vandens ir elektros sąnaudos kiekvienam modeliui (net ir tos pačios firmos gamintojų) dažnai truputėlį skiriasi ir konkretūs duomenys aprašomi servizo knygelėje. Beje, kiekviena plovimo programa sunaudoja skirtingą kiekį vandens, o reklamose nurodoma trumpiausios plovimo programos sąnaudos. Tuo įsitikinau pati, kai studijavau indaplovių kainas ir galimybes.
Beje, mano bendradarbė turi parsisiuntus kručiausią Elektrolux su visais pribumbasais, o mano eilinukė Elektrolux , tai pasišnekam, kad esmė ta pati, skalbia vienodai. Ir man ir jai naudojant tabletes daug prasčiau išplauna nei su milteliais. Jos daug brangesnė, nes prifarširuota elektronikos, nuo kurios išplovimo kokybė nesikeičia.