QUOTE(mamuke68 @ 2009 12 10, 15:57)
Kalėdu proga linkiu visoms mamoms, kurios neturi indaplovės - įsigykit pačios, arba tegul Kalėdų senelis ją atneša. Nesigailėsit
Paprašiau, Senis gal ir parneš
Klausimas mūsų protam: kokie atsiliepimai, kuria iš šių geresne? Kalbu apie BOSCH SGS55E92EU ir BOSCH SMU50M02SK
QUOTE(M-D @ 2009 12 10, 12:46)
Tai kad as net nesitikiu lietuviskos instrukcijos rast, cia jau butu is fantastikos srities Butu gerai ir angliskai, ir rusiskai, bet va vokieciu tai ne bum-bum
O bet kokios instrukcijos nesinori, nes jos visos nauju modeliu bus, o siuolaikines indaploves gi labai skiriasi nuo senesniu. Tai vat ir klausiau, gal kas turit sena indaplove, kad galima butu kazka pasiaiskinti
O bet kokios instrukcijos nesinori, nes jos visos nauju modeliu bus, o siuolaikines indaploves gi labai skiriasi nuo senesniu. Tai vat ir klausiau, gal kas turit sena indaplove, kad galima butu kazka pasiaiskinti
Kaip sudeti indus, kur ir kada berti druska, pilti skalavimo skysti ir t.t. jus rasite bet kokios kitos indaploves instrukcijoje.
Ir suprasite pagrindinius nuansus.
Parasykite savo Siemens E-Nr. pabandysiu paieskoti kita kalba.
Sveiki,pagaliau ir mes įsigijome indaplovę.Po ilgo rinkimosi nusprendėm pirkti AEG F65010VI.gavom už superinę kainą Šiandien manau baigsis pajungimo darbai ir savaitgalį galėsim išbandyti.Tik visai žalia esu priemonių pasirinkime.Gal kas galit rekomenduoti kokias naudojat priemones?
QUOTE(zirzekle @ 2009 12 11, 14:22)
Sveiki,pagaliau ir mes įsigijome indaplovę.Po ilgo rinkimosi nusprendėm pirkti AEG F65010VI.gavom už superinę kainą Šiandien manau baigsis pajungimo darbai ir savaitgalį galėsim išbandyti.Tik visai žalia esu priemonių pasirinkime.Gal kas galit rekomenduoti kokias naudojat priemones?
Aš naudoju Calgonit, atskirai miltelius, druską ir skalavimo skystį. Man kažkaip milteliai plauna geriau nei tabletės.
Sveiki,atrodo skaičiau šioje temoje,kad pirmą kartą indaplovę reikia paleisti tuščią?Gal kas tai patvirtins.Gal aš kažką maišau Instrukcijoje to nerašo
QUOTE(zirzekle @ 2009 12 13, 13:16)
Sveiki,atrodo skaičiau šioje temoje,kad pirmą kartą indaplovę reikia paleisti tuščią?Gal kas tai patvirtins.Gal aš kažką maišau Instrukcijoje to nerašo
Paleiskite tuscia, tikrai blogiau nebus ir nesugadinsite.
Kai kurioms indaplovems tai butina.
QUOTE(Zilvinas @ 2009 12 13, 19:33)
Paleiskite tuscia, tikrai blogiau nebus ir nesugadinsite.
jau išbandėm ir tuščią ir pilną.super
QUOTE(Rianka @ 2009 12 12, 17:21)
Aš naudoju Calgonit, atskirai miltelius, druską ir skalavimo skystį. Man kažkaip milteliai plauna geriau nei tabletės.
Man irgi geriausia Calgonit atskirai viskas
QUOTE(mamuke68 @ 2009 12 10, 15:57)
Kalėdu proga linkiu visoms mamoms, kurios neturi indaplovės - įsigykit pačios, arba tegul Kalėdų senelis ją atneša. Nesigailėsit
pas mano tevus jau apsilanke kaledu senelis su electrolux indaplove geras dalykas sventems
QUOTE(Asese @ 2009 12 14, 12:39)
Man irgi geriausia Calgonit atskirai viskas
Taip ir turi buti, o tabletes lai naudoja tinginiai.