QUOTE(zirzekle @ 2009 11 23, 17:20)
Sveiki,sakykit ar yra tokia indaplove be dziovinimo programos?
Nėra tokio dalyko kaip "džiovinimo programa". Džiovinimas yra galutinė plovimo programos fazė. Yra tik skirtingos džiovinimo sistemos - turbo džiovinimas, aktyvusis džiovinimas, yra ir taip vadinamas "likusios šilumos" džiovinimas, kas reiškia po plovimo reikia tiesiog atidaryti dureles ir išleisti garus ir drėgmę.
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 11 23, 18:32)
O aš atėjau pasikeikt ant savo indaplovės, užkniso ji mane juodai,,, Suprantu , akd tai senas modelis, bet nesuprantu kas negerai yra... ant puodu lieka balti taskai visada baisiai atrodo, net ne visada indus gerai isplauna, nežinau nuo ko priklauso, sakau gal vanduo kietas, o pačioj indaplovėj tik 2 padalos kietumui vandens nustatyti
druską pilu, skystį skalavimo irgi... ir naudoju calgonit miltelius, sakiau jau reiks su tabletem pabandyti...
nu va išsikeikiau..
Kartais būna indaplovėj dvi padalos, bet jos reiškia ne dvi minkštinimo pakopas, o mikštinimo "įjungimas/išjungimas", o tada minkštinimo lygį nustatyti reikia su programų valdymo mygtukais, vadovaujantis instrukcija. Pasitikrinkit instrukcijoj, kaip ten viskas iš tikro
gal pakaks tik daugiau pamikštint vandenį ir problemos išsispręs - tabletės nemanau kad pagelbės.
QUOTE(neramuole @ 2009 11 23, 21:18)
ne jus viena vargstat, pas mane tas pats turiu beko 6 metai jau, nu nebeplauna ji man, nebesuprantu nieko, ir skysti pilu, ir tabletes calgonit naudoju, ir druska patikrinau, bet lieka nuosedos ir puodeliuose neisskalauti milteliai ar kazkas ten
O indaplovę bent kartą nukalkinot? Nuriebalinot? Yra specialios indaplovių nuriebalinimo priemonės, nes nuo indų riebalai kaupias indaplovės viduje, ir gali būt dėl to susilpnėja vandens cirkuliacija. Patikrinkit tai pat ar purkštukai neužsikimšę nešvarumais. Jei nenaudojot nukalkinimo priemonių, dėl kaitinimo elemento užkalkėjimo neužkaista pakankamai vanduo, ir su šaltu vandeniu labai prastai plauna.