QUOTE(Afrodite69 @ 2009 10 22, 14:38)
Sveikutes
Matau cia yra nemazai nusimananciu apie indaploves,o kiek skaiciau internete toks jausmas kad visos superines,tik pirk.Tad nebezinau kokia pirkti reiktu patarimo kokia rekomenduotumet Mes zadame pirkti 60cm plocio, pilnai integruojama,kaina apie 2500-3000Lt. Gal galite ka patarti? Mano vyras kaip js sako;sirdele labiau prie SIEMENS linksta,tad gal kazkas galit patarti ar kazkoki kita varianta
abai labai Jums aciu
Matau cia yra nemazai nusimananciu apie indaploves,o kiek skaiciau internete toks jausmas kad visos superines,tik pirk.Tad nebezinau kokia pirkti reiktu patarimo kokia rekomenduotumet Mes zadame pirkti 60cm plocio, pilnai integruojama,kaina apie 2500-3000Lt. Gal galite ka patarti? Mano vyras kaip js sako;sirdele labiau prie SIEMENS linksta,tad gal kazkas galit patarti ar kazkoki kita varianta
abai labai Jums aciu
Siemens yra gerai, bet tikrai nematau prasmės mokėti 2500-3000 už Siemens, kai galima gauti tokio pat lygio AEG už <2000 lt., pvz. modeliai F65011VI ar F88020VI
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 10 22, 13:50)
Dabar pavarysiu kaip blondine Tai jei perku tabletes 3in 1 ar dar kazkokias sudetines, tai kitokiu priemoniu nebereikia? Taip turbut patogiau, nei atskirai pilstyti skirtingas priemones? Kokio gamintojo priemones patartumet rinktis? Kaip praktiskiau, kokybiskiau?
jokios tabletės neišplauna geriau, nei trys atskiros priemonės (druska, skalavimo skystis ir milteliai), bent iš mano patirties. O iš priemonių man asmeniškai geriausios calgonit, somat ir dar kažkokias bandėm, bet nelabai