Sveikos,
Ar galėtumėte man kas nors patarti, kokią indaplovę pirkti iš šių?
ESF-63020X
ESF-66030X
ESF-66720X
QUOTE(Zilvinas @ 2009 10 18, 20:54)
Kurios rinktos Vokietijoje kokybe tikrai gera.
Jeigu rinkta Ispanijoje, gal tada geriau rinktis AEG arba Electrolux, nes pigesnes.
Jeigu rinkta Ispanijoje, gal tada geriau rinktis AEG arba Electrolux, nes pigesnes.
patarkite kokia gera imontuojama 45cm indaplove uz normalia kaina?
SVEIKOS,
ZINAU KAD KLAIPEDOJE BAZESE ATSIDARO SKYRIUS KURIAME GALIMA ISISGYTI IVAIRIAUSIU NAUJU PREKIU NEDIDELEMIS KAINOMIS TEN BUNA IR INDAPLOVIU IR DAUG VISOKIU REIKALINGU DALYKELIU NAMAMS ( IS VOKIETIJOS, ANGLIJOS) LABAI FAINOS NES BUVAU KAUNE KUR YRA TOKS PATS SANDELYS ...MAN PATIKO UZSUKITE PASIZIURETI. PAVADINTA KAZKAIP IVAIRIOS PREKES AR PANASIAI
ZINAU KAD KLAIPEDOJE BAZESE ATSIDARO SKYRIUS KURIAME GALIMA ISISGYTI IVAIRIAUSIU NAUJU PREKIU NEDIDELEMIS KAINOMIS TEN BUNA IR INDAPLOVIU IR DAUG VISOKIU REIKALINGU DALYKELIU NAMAMS ( IS VOKIETIJOS, ANGLIJOS) LABAI FAINOS NES BUVAU KAUNE KUR YRA TOKS PATS SANDELYS ...MAN PATIKO UZSUKITE PASIZIURETI. PAVADINTA KAZKAIP IVAIRIOS PREKES AR PANASIAI
o kur kaune yra?
kam tos didziosios raides?
kam tos didziosios raides?
nemoku nupasakoti nes as kauno nepazistu o ten mane nuveze, kai suzinosiu parasysiu
QUOTE(DOMKARINA @ 2009 10 20, 10:18)
SVEIKOS,
kur tos bazes klp?
QUOTE(gussste23 @ 2009 10 20, 18:37)
kur tos bazes klp?
Silutes pl.,tarp duonos kombinato ir to naujo PC yra vienas is ivaziavimu
QUOTE(Dovis @ 2009 10 19, 15:51)
Laba, gal galit pasakyt iki kokios temp galima plauti stikla? Na,kad nesugadinti tauriu? Kur ziuriu modeliukus, spec stiklui programos neturi , o 45C greta programa, nebutu per karsta?
stiklui ne mažiau nei temperatūra svarbu ir tai, kad nebūtų temperatūrinio šoko - t.y. po plovimo šiltu vandeniu nebūtų užpilamas šaltu vandeniu ir neatsirastų mikroįtrūkimai, t.y. stiklas netaptų "balzganas". Stiklo programa būtent tai ir užtikrina, dėl greitos programos 45 laipsniu nebūčiau garantuotas, nes dažniausiai tam programos "greičiui" užtikrinti skalaujant yra pilamas šaltas vanduo, kad negaišti papildomų minučių jį šildant.
na as manau kiekvienoi indaplovei turetu buti stiklo programa,as pagrinde ja ir naudojuos ir kiti indai blizga
Mamos, sakykit, o kodėl ant stiklinių indų lieka baltų taškelių?
QUOTE(gussste23 @ 2009 10 19, 17:14)
patarkite kokia gera imontuojama 45cm indaplove uz normalia kaina?
As pirkau BOSCH. Jau dirba 5 metus. Labai patenkinta. Jokiu gedimu , jokiu problemu. Pirkau nebrangiai is tu vadinamu su smulkiais defektais. Senukuose tuo metu kaina buvo 2200, o mes mokejime 1100.
QUOTE(Rianka @ 2009 10 21, 14:39)
Mamos, sakykit, o kodėl ant stiklinių indų lieka baltų taškelių?
pabandykit pareguliuoti skalavimo skyscio kieki