QUOTE(auksegyd @ 2009 06 10, 20:50)
Labas visoms...
Pirmiausia - turim dziugiu naujienu - Sveikinimai, Garbanyla... Sekmes Tau...
Brela,tu-kauniete? Tose VK klinikose nebuvau dar, labai tikiuos, kad neprireiks. Nestumo metu lankiaus pas KMUK gydytoja Simanaviciute, ja esu patenkinta. O ir kitos nuomones isklausiau po persileidimo. Pasidalinkit merginos, ispudziais is VK- idomu, nes gali prireikt...
Pirmiausia - turim dziugiu naujienu - Sveikinimai, Garbanyla... Sekmes Tau...
Brela,tu-kauniete? Tose VK klinikose nebuvau dar, labai tikiuos, kad neprireiks. Nestumo metu lankiaus pas KMUK gydytoja Simanaviciute, ja esu patenkinta. O ir kitos nuomones isklausiau po persileidimo. Pasidalinkit merginos, ispudziais is VK- idomu, nes gali prireikt...
aha, as kauniete, o KMUK tai isvis su dauguma giniu buvau susitikus per 2 nestumus, laparaskopija... vienzo, per 2 pastaruosius metus gal 6 kartus klinikose gulejau ginekologiniam-akuseriniam skyriui, be to, ten MB teta dirba, tai ji man irgi parekomenduoja ka nors, kai reikia
Su Simonaviciute susiduriau po sio gimdymo, nes gulejau jos palatoj. Bet nuomones jokios nespejau susidaryt per viena diena. Na tik tiek, kad ji labai silta ir maloni. bet neturiu jokios nuomones apie ja, kaip gydytoja
O VK esu buvus pora kartu - viena karta pas Visockiene (man labai patiko) ir pas Stankeviciu (irgi patiko, bet pasotviai lankytis pas ji nezinau, ar noreciau...)...