QUOTE(auksegyd @ 2009 06 04, 18:11)
aciu uz informacija, Brela.
Paskaitinejau as apie ta kaklelio apsiuvima is vidaus, pagooglinau Tik ir as abejoju, ar Lietuvoj kas nors taip daro. Pas mus daro per maksti, ir mano gydytoja man sake - Kai kitas kartas tau bus, vel tapsi , tai apsiusim bet ne veliau kaip 12 savaite nestumo. Bet gi vel... Tavo istorija liudija, kad tas apsiuvimas nepadeda...
O kai del atlikimo technikos, tai man kaip ir aiskiau, gal del to, kad as pati is tu- su baltais chalatais,- as medike. Ten daro pjuvi ir prie kaklelio prieina is gimdos puses. Lietuvoj - per maksti. Tik viena aisku- apsiuvimus daryt reikia anksti-kol kaklelis dar neatsidarineja...
Paskaitinejau as apie ta kaklelio apsiuvima is vidaus, pagooglinau Tik ir as abejoju, ar Lietuvoj kas nors taip daro. Pas mus daro per maksti, ir mano gydytoja man sake - Kai kitas kartas tau bus, vel tapsi , tai apsiusim bet ne veliau kaip 12 savaite nestumo. Bet gi vel... Tavo istorija liudija, kad tas apsiuvimas nepadeda...
O kai del atlikimo technikos, tai man kaip ir aiskiau, gal del to, kad as pati is tu- su baltais chalatais,- as medike. Ten daro pjuvi ir prie kaklelio prieina is gimdos puses. Lietuvoj - per maksti. Tik viena aisku- apsiuvimus daryt reikia anksti-kol kaklelis dar neatsidarineja...
o, malonu, kad pati esi medike nors as tai ne medike, bet jau siais man paciai aktualiais klausimais tai labai skaitau ir domiuosi...
aha, as isivaizduoju pacia ta procedura is gimdos puses... tik idomi bus ginekologes nuomone, kodel pas mus nedaro (per brangu ar nera taip efektyvu kaip internete raso)...
Bet tas paprastas apsiuvimas ankstyvam nestume buna pakankamai efektyvus, kai apsiuvi ji "profilaktiskai", bet tada butinas lovos rezimas ir vis tiek islieka pakankamai nemaza prieslaikinio gimdymo tikimybe (tik tas prieslaikinis galbut bus jau irgi nebaisiausiam periode - tarkim virs 30 sav)...
dar man idomu, ar yra kazkokie tyrimai, nustatantys kaklelio nepakankamuma... ar tiesiog tai konstatuoja is to, jog esu turejus 2 prieslaikinius gimdymus, kai kaklelis atsidaro ir iskart vandenmaisis lenda lauk...