QUOTE(ederi @ 2009 06 03, 13:50)
Labas merginos,
buvau truputi uzsiemus, tai neuzsukau keleta dieneliu
Ziuriu jus visai cia neblogai plepat. Smagu matyt vis gausejanti musu bendraminciu rata.
Brela, tik nepasiduok, tu taip gerai, tiesiog didvyriskai laikaisi. Zinok, esi man pavyzdys
, taigi net negalvok liudet
. O del
ir
, tai as irgi negaliu ramiai praeit ... Taip dusia suspaudzia, as dabar irgi visai storule tureciau buti, 28 savaiteliu
Mes su vyru pasitarem, kad pastosim (na jei iseis zinoma) rugsejo-spalio men. Vasara paatostogausim, pakeliausim, na o rudeni kibsim i darbus.
Taip noreciau jau kitai vasarai turet leliuka, be to mano sunus irgi vasara gimes - birzeli, tai gal ir gimtadienius atitaikysim
Tai smagu butu
man butu buve 27 sav dabar...
liudesys pas mane buna toks, kad siaip jei nesakyciau, kad man liudna, niekas net neitartu. as stipri tuo, kad zinau, jog privalau ziuret i prieki ir tiek. Bet realiai siuo momentu pas mane toks jausmu misinys
ir noriu planuot, ir bijau, nes beveit isitikinus, kad mes nieko nerasim ir teks vel planuoti tiesiog tikintis, kad viskas bus gerai
sukasi mintys apie ivaikinima, bet stabdo mintis, kad kol kas labiau noriu savo vaikucio, nebent nebebutu sansu susilaukt savo...
vienu zodziu... kita savaite planuoju eit pas gine ir pradziai aptart, ka mes galim daryt, kaip isvengt prieslaikinio gimdymo kita karta ir panasiai.
isivaizduoju, kad planuot irgi pradesim nuo rugsejo. Bet... yra tai, kad mano visi trys pastojimai buvo rudeni
as visus kartus buvau nescia tuo paciu metu laiku
tai mastau, gal reiketu bent po nauju metu pastot
nors is kitos puses norisi spjaut i visus prietarus ir palikt viska bus kaip bus...
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion