Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 06 02, 09:11)
* o  smileysex.gif nestumo metu tikrai nekenkia,kaip tik jo metu issiskiria daug laimes hormonu tai ir vaikui jo kliuna. tik aisku  smileysex.gif turi buti zymiai svelnesnis atsargesnis,nebe toks selmiskas.... wub.gif
Papildyta:
** na,kiek skaiciau,tai tik arbatytem ir medikamentais gimda stiprina,o kai buna didenis nestumas tai susiuva gimdos kakleli,kad galetum iki galo isnesioti.

* smileysex.gif: nestumo metu nekenkia, kai nestumas yra eilinis, sveikas ir t.t. Jei jau turejai bent viena persileidima, bent iki 12 sav geriau vengti smileysex.gif: Velesniu laiku per smileysex.gif: gali pasigauti kokia bacila, nesvarbu, kad vyras nuosavas ir svarus ax.gif Bent jau mes nestumo metu jokio "tikro" smileysex.gif:

** i arbatytes as kreivai ziuriu, del medikamentu pasikalbesiu su gine. O kaklelio apsiuvimas nestumo metu irgi visoms nera efektyvus unsure.gif nes man si karta apsiuvo kakleli ir su apsiutu visiskai gulimam rezime teisgulejau 9 dienas unsure.gif reikia kazka daryt pries nestuma unsure.gif
Atsakyti
stipri tu. tavo vietoj kita jau butu paluzusi... aciu Dievui,jeigu kas nors man rimtesnio,tai nors viena vaika jau turiu...tai ji irsaugom kiek tik galim. o nebuvote su vyru genetikos centre?nors tikiu,kad jau viska isbandet,kad turetumet lialiu. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 06 02, 13:53)
stipri tu. tavo vietoj kita jau butu paluzusi... aciu Dievui,jeigu kas nors man rimtesnio,tai nors viena vaika jau turiu...tai ji irsaugom kiek tik galim. o nebuvote su vyru genetikos centre?nors tikiu,kad jau viska isbandet,kad turetumet lialiu. 2.gif

paluzimas tai kas? Nebebandyt turet vaiku, kuriu nori labiau uz viska? g.gif patikek, viduj esu arti paluzimo, bet suvokdama, kad nieko nedarydama galiu uzsidepresuot ir tik nervint aplinkinius, einu i darba, kiek imanoma stengiuosi but uzsiemus, nes tikrai, iki nerealaus uzsidepresavimo yra mazytis zingsnis... unsure.gif

pas genetikus nebuvom, sikart gal ir nueisim, bet sakau GAL. Nes 2 paskutinius kartus vaikuciai buvo sveiki, jokiu apsigimimu, viskas issivyste tiek, kiek tokiam laike turejo buti issivyste. Ir siaip as i genetikus kreivai ziuriu, nes tai yra tik tikimybiu teorija, kuri kazka naudingo pasako, jei buna tikrai akivaizdziai blogai, o visa kita... santykis 1:1000 ar panasiai - ar cia kazkas aiskaus? unsure.gif nes kaip rodo gyvenimas, niekada negali zinoti, ar tu nebusi tas vienas is tukstancio unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys. matau nauja temele. smile.gif 4u.gif mes su vyru netekom kudikio budami 13sav.nestumo. planavom ir laukem pusmeti,kol pastojom. Apsidziaugem labai labai..laukem..nesirgau net sloga 4metus.Tikejau,kad viskas bus gerai,nes tyrimai buvo visi idealus pasak ginekologo. Dziaugemes ir laukem didejancio pilvo..tik staiga,pries velykas savaite pajutau skausma..ir tris paras kankinaus ligoninej,kol isejo puslyte gemaline... buvo ziaurus jausmai ir potyriai. didziausia trauma padare klaipedos gydytojai gimdymo namu,kurie neatsakingai,antzmogiskai elgesi su manimi,pirmo besilaukiancia moterimi.Keista ir nesuvokiama,kaip jie gali dirbti GIMDYMO namuose..Nenoriu net prisiminti.. Baisus isgyvenimas. Rodos,esam jauni, vyrui-30,man -23. gyvena, graziai,taikiai,mylinciai... laukiam,norim,rupinames..ir se,kad nori. gyvenimo isbandymai... vadinas taip turejo but. Ir atsakymas rezu buvo-infekcija. Matau,kad cia visom ta pati diagnozuoja. mano gydytojai,kad tos moterys nieko nesupranta ir pripaiso tas infekcijas.
kitu menesiniu sulaukiau po 6savaiciu. dabar vel planuojam.Laukiu,kada pasijusiu nescia... nes jei ne viltis del kito bandymo, juodos mintys ir savigrauza del prarasto angelelio suestu negyvai gyva. laukiam... Noriu vyrui padovanoti angeleli... viliuos sikart bus viskas gerai. Viliuos...
Geriu Noni sultis ir jokiu vaistu nenaudoju. puikiai jauciuos. Del to ir nebijom su vyru vel pradeti kudiki.ginekologai pataria 6men nepastot del to,ka jie israso pacientiems po persileidimu.Kruvas receptiniu vaistu,kuriuos saujom neva gert reikia,atstatyt organizma.O ten gi tiek chemijos...
jei kam nors idomu suzinot apie naturalu produkta,apie tai,kaip galima apsieit be vaistu,geriau jaustis,sustiprint organizma NATURALIU gamtos produktu, pasiskaitykit www.tni.com arba www.noni.visiems.lt . Kam kils klausimu,rasykit,atsakysiu i visus klausimus.

sekmes visoms! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 02 birželio 2009 - 15:08
man persileidimas ivyko 10 savaite irgi sake infekcija,sako mes visoms taip uzrasom...vat ir gydytojai klaipedoje...beje,man irgi nuo velyku skausmai prasidejo,kelios dieneles ir viskas.... bet kai ti pasibaigs mano dienos,bandysim lialiuka gaminti. wub.gif nelauksim puse metu. nes jauciuosi puikiai ir po apsilankymo pas gydytoja sake viskas liux,tai po persileidimo jokiu vaistu niekas nerase man,geriau tik vitaminu. Tai va,stiprinkim organizma ir gaminkim lialiukus stiprius ir sveikus! nestuke.gif thumbup.gif mes moterys esam labai stiprios. thumbup.gif
Atsakyti
puses metu po tokiu persileidimu tikrai nereikia laukti schmoll.gif cia tik senovisku giniu ismislas doh.gif
jauciu, kad ir as nelauksiu ilgiau nei 3 menesius blush2.gif klaikiai bijau, bet... dar labiau noriu. ax.gif
Atsakyti
4u.gif Stiprybes ir vilties! Nes tik viltis ir tikejimas laiko galvas virs vandens. Taip,mes,moterys,esam unikalus sutverimai. Tokius skausmus, kokius jauciame mes, neistvertu ne vienas vyras. Kaip maniskis kad sake-as buciau tris kartus numires...

Stenkimes pamirsti nuoskaudas. Einame i prieki vis tiek, nestovim vietoje. Kunai sveiksta, o sielos su jais. Tad puoselejam savo namelius ir kvieciam Angelelius i juos! mirksiukas.gif nestuke.gif As jau pasirengus, nesvarbu, kad baimes pilnos kelnes, abejoniu del kito nestumo issilaikymo ir pan. Bet jei netikeciau, jei vyras neikveptu vilties, tai ir suangleciau sau nepastebimai. Taigi, bijokim, bet irkimes i prieki. Kaip kad sako: ko bijai, tas ir atsitiks! Stenkimes, kad atsitiktu tik geri dalykai! drinks_cheers.gif 4u.gif biggrin.gif Laukiam kitu teigiamu II testuku ir mylekim save labiausiai! Vardan to brangiausio Angelo, kurio pasauli nesiojam savy... wub.gif
Atsakyti
kaip gerai,kad yra tokie forumai ir tokios optimistiskos mamytes,kurios taip padeda. thumbup.gif kai tik nestumo testas rodys dvi juosteles,iskart pranesiu. nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif labai gera, kai randi bendraminciu, nes daugiau niekas taip nesupras, kaip tik tos, kurios tai patyre.
Nekantrauju sulaukti drinks_cheers.gif vaizdo! Ramia dusia laukiam su vyru, nesidraskom ir nesam apsesti tos minties, kad tik vaikelio norim. Kai ramiai atsipalaiduoji, tai ir vyksmas yra kitoks! thumbup.gif

sia savaite turetu buti mm, jei nebus, tai kita savaite jau bus galima daryti NT! thumbup.gif lauksiu buvimo nestuke.gif ... wub.gif . jauciu, kad sikart viskas bus gerai! thumbup.gif
Papildyta:
laukiam ir kitu merginu-moteru, kurios nori pasidalinti isgyvenimais! wub.gif tikrai lengviau bus, kai issisnekesim ir pagausim vilties paukste uz uodegos! 4u.gif

pamenu,kai tai ivyko, rodos, keikiau visa pasauli.. Rodes,man jau tai tikrai netures ivykti.. Jauciaus puikiai! Jokiu blogumu nebuvo, tik miegodavau ilgai ilgai... Lauktas mazylis, mylintis geras vyras, nuotaikingas, kurybingas gyvenimas, vien tik gerumo troskimas! Ir tik bampt.. Pabego mazylis paciu netikeciausiu metu. Bet ilgainiui tai priemiau,kaip pamoka, nes NIEKAS NEVYKSTA BE PRIEZASTIES. taip turejo buti. sako:jei gamta nedave, tai ir nereikia. guode mintys-o jeigu butu apsigimimu?Tada isvis dusia soptu..Tad geriau naturaliai gamta atsirenka, Dievas gi saugo,nebaudzia. Siuncia daug isbandymu. Ziuri,kiek mes turim savy meiles ir stiprumo.

Pastaruoju metu matau daaaaug nestukiu.. nestuke.gif sirdi visad suspaudzia unsure.gif , atrodo, kad tik jos mane supa ir nebeliko nenesciu.. biggrin.gif bet zinau,JAUCIU,kad netrukus pati tokia busiu ir skubesiu pasidziaugti su savo likimo moteraitemis! drinks_cheers.gif svarbu tiketi! Visoms jums,mielosios, linkiu to paties! Kas gera-prisiminkim, kas bloga-lai isblesta!
Ir sia linksma gaida baigiu savo plepalus uzsitesusius! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
rasykit,mielosios! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 06 03, 11:04)

pamenu,kai tai ivyko, rodos, keikiau visa pasauli.. Rodes,man jau tai tikrai netures ivykti.. Jauciaus puikiai! Jokiu blogumu nebuvo, tik miegodavau ilgai ilgai... Lauktas mazylis, mylintis geras vyras, nuotaikingas, kurybingas gyvenimas, vien tik gerumo troskimas! Ir tik bampt.. Pabego mazylis paciu netikeciausiu metu. Bet ilgainiui tai priemiau,kaip pamoka, nes NIEKAS NEVYKSTA BE PRIEZASTIES. taip turejo buti. sako:jei gamta nedave, tai ir nereikia. guode mintys-o jeigu butu apsigimimu?Tada isvis dusia soptu..Tad geriau naturaliai gamta atsirenka, Dievas gi saugo,nebaudzia. Siuncia daug isbandymu. Ziuri,kiek mes turim savy meiles ir stiprumo.

Pastaruoju  metu matau daaaaug nestukiu.. nestuke.gif  sirdi visad suspaudzia  unsure.gif  , atrodo, kad tik jos mane supa ir nebeliko nenesciu.. biggrin.gif

as irgi mastau, kad niekas nevyksta be priezasties, bet man jau irgi nusibodo mastyt, ka mes tiek blogo padarem, kad mums visada taip atsitinka? unsure.gif ir juo labiau kai tiksliai zinom kad 2 paskutiniai leliai buvo sveiki, jokiu apsigimimu unsure.gif tai man ir baisu suvokti, kad mano organizmas kazkoks nenormalus mega_shok.gif

ir i nestuke.gif ir 2.gif: negaliu ramiai ziuret. Ir kas blogiausia, pas mus kaip tycia visi draugai laukiasi mega_shok.gif ir zinau, kad neprisiversiu greitu laiku nei ju leliuku ziuret, nei su nestuke.gif bendraut, nes visais atvejais jauciuosi kazkokia nevykele verysad.gif
Atsakyti
Mieloji, nesijausk nevykele... verysad.gif ... tik blogiau bus. Susirask dugne sviesuliukus likusius ir laikykis ju. Gal Tavo organizmas atmeta kaip svetimkuni vaisiu? Bet sitaip velai... Man baisu pagalvot,ka reikia istverti,kai kudikis gimsta pries laika ir..negyvas.Man uzteko to,kad 13savaiciu buvau..Liepe gydytojai "isgimdyt" paciai neva.Teske i akis:TU PASTENESI SIEK TIEK,MES PADESIM,KAD ISKRISTU VAISIUS IR TADA ABRAZIJA DARYSIM. nieko dorai nepaaiskino man soko busenoj,elgesi,kaip su kokia gyvule,grubus zodziai,kai asaros rieda,nieko nesuvoki,kas daros,o jie net neskiria minutes raminanciu balsu pasakyti,kas nutiko.. Irgi jauciaus tuscia..Krutine nustojo skaudeti...Trauma psichologine ne tik,kad pirma mazyli praradau,bet ir kad gydytojai tokie nezmones. Veju tas mintis lauk.Kabinuos i vilti. Zinoma,nesu apsaugota,kad tai nepasikartos. Kaip kad sako giniai-chromosomos "neteisingai" susijunge.O gal vel ir vel jos "neteisingai" susijungs?!kas tada? ka kaltint?kur rast paaiskinima?
Ieskom prisiminimuose padarytu klaidu,gal del ju mus baudzia, bet tai nepadeda. Sako senoliai-mes kartais mokame uz savo proteviu padarytas klaidas. Bet tas irgi neguodzia. Reikia spirtis i prieki.

Ar noretum, Brela, suzinot, kaip galetum sustiprinti savo organizma be vaistu? Noreciau Tau labai padeti,nes zinau,kad galiu.Tavo atvejis isskirtinis. Jei sutinki,parasyk man curlyone@walla.com .
Papildyta:
Mano dauguma draugiu su vaikuciais keliu menesiuku.. spaudzia dusia i juos ziurint.. irgi net vengiu bendravimo, nes zinau,kad teks matyti ju linksmuoliu kudikiu veidus ir nuostabos kupinas akeles... tad ir nesimatau! jie mane supranta. ir tu nesimatyk. Kol isgis siela, tol buk su tais,kurie turi didelius vaikus,arba isvis neturi. Jei turi galimybe rinktis, daryk, ka sirdis nori, o ne ta,ka reikia. manau tie zmones supras. Palaikau Tave. Nukreipk mintis kur nors kitur... Sunku..Zinau. Bet reikia vardan kito Angelelio kvietimo...
Atsakyti
Labas merginos,

buvau truputi uzsiemus, tai neuzsukau keleta dieneliu smile.gif

Ziuriu jus visai cia neblogai plepat. Smagu matyt vis gausejanti musu bendraminciu rata.

Brela, tik nepasiduok, tu taip gerai, tiesiog didvyriskai laikaisi. Zinok, esi man pavyzdys blush2.gif , taigi net negalvok liudet nono.gif. O del nestuke.gif ir 2.gif , tai as irgi negaliu ramiai praeit ... Taip dusia suspaudzia, as dabar irgi visai storule tureciau buti, 28 savaiteliu smile.gif

Mes su vyru pasitarem, kad pastosim (na jei iseis zinoma) rugsejo-spalio men. Vasara paatostogausim, pakeliausim, na o rudeni kibsim i darbus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Taip noreciau jau kitai vasarai turet leliuka, be to mano sunus irgi vasara gimes - birzeli, tai gal ir gimtadienius atitaikysim thumbup.gif Tai smagu butu biggrin.gif

Atsakyti