Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

Sveikutes,

Garbanyla kaip tu laikaisi, kaip tavo staigmenos vyrui??/ bigsmile.gif

Ederi dziugios naujienos bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kaip faina wub.gif , labai dziugu uz jus visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na o mes tai planu tokiu dar neturime verysad.gif, labai liudna, bet reikia iki vasaros pailseti, kad buciau 101% atsigavus ir pasiruosus tam, nes dar nesijauciu tvirta ir pasirengusi.
Buvom baznycioje per velines , uzdegem zvakutes dvynukams, o asaros riedejo upeliais, maniau su laiku bus lengviau, bet skausmas niekur nedingo, tik uzsimaskaves slypi viduje verysad.gif

Snd, turejo jie man gimti cry.gif, turbut didesnio skausmo gyvenime negali buti.

Na bet rytas nerealiai grazus ir sauletas, turbut vaikai mano nori , kad sypsociausi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pas mane naujienos ne kokios, pasidariau gal 10 NT - visi neigiami, o mm veluoja jau 8 dienas. Esu pasimetusi, dar niekad taip nebuvo, siandien pat skambinisuosi ginei.

O kaip tau Garbanyla? Kaip naujienos prezentacija praejo wink.gif
Atsakyti
10NT???? oho!!! Gal šiaip sutriko kažkas? Kaip ir man-organizmas pats diktuoja savo sąlygas.

Mano prezentacija praėjo ne taip, kaip planavau, nes ėmė teplioti. Per daug prisilaksčiau,matyt. Bet po poros dienų poilsio, nustojo ir NT dar rodo II. Išsigandusi pasakiau Vyrui savo įtarimus, tai nuramino ir suprato mano kantrybę dėl jo gimtadienio. Šiandien ginis gal ką pasakys, gal echo pažiūrės, jei matysis... g.gif Ar bent duphaston'o išrašys... BT aukšta, šleikštulys tas pats. Keistas jausmas, bet ramus. Nuogastis praėjo dėl tepliojimo, tad laukiu popietės - šuoliuosiu pas ginį... Patvirtins ką nors, ar nuramins išvis... Taigi, tokios tatai naujienos - kol kas niekas neaišku man, bet nesijaudinu ir sėdžiu rami. Keista...To dar nebuvo....RAMI.???Aš?? doh.gif biggrin.gif nestuke.gif
Papildyta:
Raja , linkiu ramybės Tau didelės. 4u.gif Nežinau, kaip pasakyti, bet jaučiuosi ir aš panašiai, kaip Tu, kad nupasakojai.. Buvo užėję ir man savaitgalį, kai pagalvoju... Nors ir nejaučiau savo mažojo spurdančio, bet tas jausmas netekties kankina ir aplanko laikas nuo laiko.Neduoda niekad užsimiršti. Visad primena apie save. Nežinau, ar kitas vaikiukas paguostų galutinai ir neberaktų tos žaizdos gilios... Kažkaip užeina, jaučiuos nepilnavertė, nesuprantanti, kodėl taip atsitiko, kas kaltas, ką daryti reikia?... doh.gif Apima apatijos būsena, per kurią sustingstu ir nepajaučiu, kaip laikas prabėga... Baisu. Beviltiška. Tad kabinuos į viltį ir tikiu savimi. Kai bloga, nedžiugina net saulė...

Šiandien esu rami. Gal per daug rami. Šiek tiek abejinga... Su diena prašvisiu ir aš. Tikėkimės...
Atsakyti
[quote=ederi,2009 11 02, 10:53]
Sveikos merginos,

pas mane naujienos ne kokios, pasidariau gal 10 NT - visi neigiami, o mm veluoja jau 8 dienas. Esu pasimetusi, dar niekad taip nebuvo, siandien pat skambinisuosi ginei.

Na, ar ginei skambinai? g.gif Kaip jautiesi? Ar požymius kokius nors jauti? Manau tu būtum nieko prieš, jei pastojusi būtum.. nestuke.gif ax.gif Geriau anksčiau ir netikėtai taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pradejau biski placiau mastyti ir iskilo toks klausimukas g.gif

Ar jums dave pasirasyti , kai paeme negyvus kudikelius?
Ar jums pasake kur ju kunai bus panaudoti?

Kazko parupo man sitie klausimai, kazkaip baisus vaizdai man kyla kai pagalvoju, kad jie kur siukslinej ar studentu praktikumuose, arba vaistu gamyboje panaudoti verysad.gif
Atsakyti
Nezinau kaip Lietuvoj, bet Airijoj, mes su vyru pasiraseme dokumentus, kad sutinkame, kad ligonine palaidotu musu suneli ir dar pries isvaziuojant mums pasake, kad jusu mazylis bus pasarvotas 12 valanda, jei rasite jegu ateiti atsisveikinti prasom, bus pasarvotas tam tikroje ligonines koplyteleje ir palaidotas su kitais kudykeliais kudykiu kapinese, kurios yra netoli kazkur ligonines, kuriose laidoja visus is gimdymo namu neisnesiotus leliukus ir tuos kurie gime be galimybes ikvepti gyvenimo.
Papildyta:
Garbanyla, kaip tavo Spirgiukas? Ederi ar buvai pas gini?
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 11 03, 01:11)
Nezinau kaip Lietuvoj, bet Airijoj, mes su vyru pasiraseme dokumentus, kad sutinkame, kad ligonine palaidotu musu suneli ir dar pries isvaziuojant mums pasake, kad jusu mazylis bus pasarvotas 12 valanda, jei rasite jegu ateiti atsisveikinti prasom, bus pasarvotas tam tikroje ligonines koplyteleje ir palaidotas su kitais kudykeliais kudykiu kapinese, kurios yra netoli kazkur ligonines, kuriose laidoja visus is gimdymo namu neisnesiotus leliukus ir tuos kurie gime be galimybes ikvepti gyvenimo.
Papildyta:
Garbanyla, kaip tavo Spirgiukas? Ederi ar buvai pas gini?

laba,

primink kiek tau buvo laiko nestumas?

Lietuvoje nieko neduoda pasirasyti, paima ir psio ir naudoja kur nori.

Parasiau i kelias institucijas ir tv laida, gal sulauksiu kokio atsakymo kur naudojami maziukai ir kodel taip elgiamasi su motinomis ir naujomis gyvybemis Lietuvoje.

Na nieko nesugrazinsi, bet gal kitoms mamos bus lengviau issiskirti verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

pas gini einu ryt vakare, o jauciuosi keistai - kazkokia buka ir tuscia, kaip kokia skardine. Jokiu pozymiu visiskai nera, nepykina, krutys neskausmingos ir mm vis dar nera. Kazkaip keista, jau net ir apie ankstyva klimaksa pagalvojau ax.gif , bet pozymiu tai jokiu ner. Is viso toks jausmas lyg buciau lytiskai nesubrendus. Skamba keistai, bet taip keistai ir jauciuosi. Laukiu terciadienio vakaro, kai gine man atsakys i visus klausimu (tikiuosi).

Raja, del vaikelio, kur ji paskui deda, laidoja ar sudegina, studentu ir tt mes tikrai pasirasom, pagalvok gerai, mums kisa kruvas popieriu pas medikus, tik visa beda, kad nei patys domimes kur ir uz ka pasirasom, o ir aiskinti ten niekas nepuola.

As lyg per ruka pamenu, kad gulejau ligoninej kamuojama baisiausiu skausmu, issigandusi, pasimetusi, salia stovejo vyras persigandes ir isbales kaip drobe, o mums vis nese tuos popierius pasirasyt. O kada ten gilinsies, kai saremiai uzeina, tai viska pamirsti...

O kad vaikeli i koki siukslyna ismes, tai tikrai nesibaimink, kai atlikinejau akuserijos praktika, Vilniaus antakalnio ligoninej (baigiau slauga), yra labai griezti istatymai, del tokiu proceduru ir viskas atliekama labai humaniskai, ir studentai tikrai negauna mirusio vaikelio ir ant jo nesimokina. Daugiu daugiausia, studentai gali pasiziureti ir viskas.

Laikykites mergaites, kazkoks sunkus metas visoms mums.

Gal pilnatis veikia?
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 11 03, 11:12)
Sveikutes,
pas gini einu ryt vakare, o jauciuosi keistai - kazkokia buka ir tuscia, kaip kokia skardine. Jokiu pozymiu visiskai nera, nepykina, krutys neskausmingos ir mm vis dar nera. Kazkaip keista, jau net ir apie ankstyva klimaksa pagalvojau  ax.gif , bet pozymiu tai jokiu ner. Is viso toks jausmas lyg buciau lytiskai nesubrendus. Skamba keistai, bet taip keistai ir jauciuosi. Laukiu terciadienio vakaro, kai gine man atsakys i visus klausimu (tikiuosi).

Raja, del vaikelio, kur ji paskui deda, laidoja ar sudegina, studentu ir tt mes tikrai pasirasom, pagalvok gerai, mums kisa kruvas popieriu pas medikus, tik visa beda, kad nei patys domimes kur ir uz ka pasirasom, o ir aiskinti ten niekas nepuola.

As lyg per ruka pamenu, kad gulejau ligoninej kamuojama baisiausiu skausmu, issigandusi, pasimetusi, salia stovejo vyras persigandes ir isbales kaip drobe, o mums vis nese tuos popierius pasirasyt. O kada ten gilinsies, kai saremiai uzeina, tai viska pamirsti...

O kad vaikeli i koki siukslyna ismes, tai tikrai nesibaimink, kai atlikinejau akuserijos praktika, Vilniaus antakalnio ligoninej (baigiau slauga), yra labai griezti istatymai, del tokiu proceduru ir viskas atliekama labai humaniskai, ir studentai tikrai negauna mirusio vaikelio ir ant jo nesimokina. Daugiu daugiausia, studentai gali pasiziureti ir viskas.

Laikykites mergaites, kazkoks sunkus metas visoms mums.

Gal pilnatis veikia?

Laikykis 4u.gif , kaip sakoma tyla pries audra, t.y. pries geras nestuke.gif zinias biggrin.gif

Aciu uz paaiskinima 4u.gif , bet as nieko nesirasiau, apart to , ko reikejo pries gulantis ant operacinio stalo po gimdymo g.gif
Manau tai turi buti aptarta po visko jau su mama, man tik pasake, kad bus isvezti i vilniu padaryt tyrimus , kodel taip ivyko ir viskas, neturejau daugiau jegu gilintis i viska, man labai grazu butu buve jei butu kaip Furija pasakojo, o dabar kazkokia tustuma ir nezinia gaubia verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Labutės mergucės... ax.gif Buvau vakar pas ginį. Padarė echo, nors nežadėjo nieko pamatyt. Bet....kadangi naujas aparatas, tai parodė taškiuką mažą... nestuke.gif thumbup.gif Nerealus jausmas!!! Nerealus!... Norisi verkti... Sakė bus virš 4sav. Vėliau tiksliau nustatys. Įdedu ši thumbup.gif ryto testuką... ax.gif 4u.gif Nežinau,ką bepasakyti... Nerandu žodžių...O dėl teplionių, tai nuramino, sakė būna. biggrin.gif Žinau,kad būna, bet sau tai nesitiki! lotuliukas.gif Išrašė duphastono ir liepė ateit po 2sav. wub.gif ... ... Laikausi neblogai... blush2.gif

Žeriu virusiukų visoms,kurios siekia ir laukia to ypatingojo jausmelio... 4u.gif 4u.gif 4u.gif group.gif:
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 11 03, 17:06)
user posted image

Labutės mergucės...  ax.gif  Buvau vakar pas ginį. Padarė echo, nors nežadėjo nieko pamatyt. Bet....kadangi naujas aparatas, tai parodė taškiuką mažą...  nestuke.gif  thumbup.gif  Nerealus jausmas!!! Nerealus!... Norisi verkti... Sakė bus virš 4sav. Vėliau tiksliau nustatys. Įdedu ši thumbup.gif  ryto testuką...  ax.gif  4u.gif  Nežinau,ką bepasakyti... Nerandu žodžių...O dėl teplionių, tai nuramino, sakė būna. biggrin.gif Žinau,kad būna, bet sau tai nesitiki!  lotuliukas.gif  Išrašė duphastono ir liepė ateit po 2sav.  wub.gif  ... ... Laikausi neblogai...  blush2.gif 

Žeriu virusiukų visoms,kurios siekia ir laukia to ypatingojo jausmelio...  4u.gif  4u.gif  4u.gif  group.gif:

VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif

Nu smagu dziaugiuosi uz tave, dabar saugok save ilsekis ir ilsekis gulek ir gulinekis, kad tik viskas ok butu, sekmes, smagu nerealiai yahoo.gif
Atsakyti
oho smile.gif

Nerealus vaizdelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nieko nera pasaulyje graziau biggrin.gif Sveikinu
Atsakyti